Belgia

Photowallin belgialaiset seinämaalaukset ovat oikea valinta, jos pidät ainutlaatuisista kuvista, etenkin kun on kyse asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilojen sisustamisesta. Tässä hyvinLue lisää monikulttuurisessa mutta autenttisessa maassa on kolme virallista kieltä, eikä yksikään niistä ole nimeltään belgialainen. Siellä puhutaan hollantia, ranskaa ja saksaa eri puolilla maata. Tämä monimuotoisuus näkyy myös Belgian seinämaalauksissa, joissa voit nähdä kaikki erityyppiset vaikutteet arkkitehtuurissa ja erilaisissa väreissä ja sävyissä. Maassa on monia kauniita historiallisia kaupunkeja, kuten Brugge, Gent, Antwerpen tai Leuven, ja se tarjoaa valtavasti erilaisia kauniita nähtävyyksiä, joista osan voit katsella ja hankkia Belgian seinämaalauksista.

Historiantunti Belgian seinämaalausten avulla

Belgia on saanut nimensä alueen alkuperäisiltä uudisasukkailta, jotka olivat belgialaisiksi kutsuttu kelttiläinen heimo. Belgian sijainti teki siitä monien eurooppalaisten teollisuudenalojen, kuten tekstiilien, kaupan ja taiteen, keskuksen. Belgia itsenäistyi Alankomaista vuonna 1830, ja Saksa miehitti sitä ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana, mistä johtuvat hollantilaiset ja saksalaiset vaikutteet, jotka näkyvät myös joissakin Belgian seinämaalauksissa. Maa on kukoistanut erityisesti viimeisen puolen vuosisadan aikana modernina, teknisesti kehittyneenä eurooppalaisena valtiona ja Naton ja EU:n jäsenenä. Pääkaupunki Bryssel on myös ollut merkittävä toimija maailmanpolitiikassa, ja siellä toimii monia kansainvälisiä järjestöjä. Tämä kaunis metropoli on edustettuna myös Belgian seinämaalauksissa. "Brussels Belgium Skyline" on saatavana useissa eri sävyissä ja sävyissä, joista jokainen on yhtä kaunis ja takaa maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen. Voit jo kuvitella sen eteesi, olipa se sitten toimistossa tai kotona.

Vahvistaa seinäkoristeluasi

Belgialaiset sanovat, että he syntyvät tiili vatsassa, mikä tarkoittaa, että jokainen belgialainen pyrkii ostamaan tai rakentamaan talon mahdollisimman pian. Voit tuoda tämän hengen myös kotiisi belgialaisilla seinämaalauksilla. Kuten jo mainittiin, nyky-Belgian monikulttuurinen luonne juontaa juurensa myös kulttuurien välisistä eroista tässä maassa, jossa on jopa virallinen raja maan sisällä, joka jakaa maan eri kieliin. Pohjoisessa on hollanninkielinen alue ja etelässä ranskankielinen. Idässä on myös pienempi saksankielinen alue. Tämä monimuotoisuus tekee Belgian seinämaalauksista käyttökelpoisen sisustuksen koristeen sisätiloihisi. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta Belgiassa on paljon viehättäviä paikkoja ja erilaisia nähtävyyksiä. Gent, Antwerpen, Liège, Bryssel, metsäiset Ardennit, rauhoittava merenranta ja upea Brugge ovat kaikki enintään kahden tunnin ajomatkan päässä toisistaan, mikä tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa tutustua eri paikkoihin ja ympäristöihin. Jotkin näistä kaupungeista ovat esillä myös Belgian seinämaalauksissa. Esimerkiksi "Bridge in Brugge" on upea motiivi, jonka voit kiinnittää kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, joka kaipaa visuaalista mielenkiintoa.

Lisäksi Belgian seinämaalauksia sinulle

Belgiassa on maailman suurin määrä linnoja neliömetriä kohden. Joillakin alueilla on jopa kaksi linnaa per kylä, mikä on hämmästyttävää ja hauskaa tietää. "Linnoituslinnoitus" on Belgian seinämaalaustyö, joka osoittaa tämän, sillä siinä on upea kuva linnasta, joka heijastuu ympäröivään lampeen. Tämän rakenteen runsaat yksityiskohdat ja uskomaton rakennettu voivat saada minkä tahansa huoneen ponnahtamaan viehätyksestä ja luonteesta. Toinen erittäin mielenkiintoinen asia Belgiassa on Antwerpenin kaupunki. Tässä metropolissa sijaitsee yli kolme neljäsosaa maailman timanteista! Antwerpenissä on hyvin paljon taitavia käsityöläisiä, jotka ovat hyviä timanttien hionnassa. "Antwerpenin taivaanranta iltahämärässä" on toinen ihmeellinen belgialainen seinämaalaus, joka voi toimia täydellisenä keskipisteenä valitsemassasi tilassa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1