Etelä-Amerikka

Photowallin Etelä-Amerikan seinämaalaukset ovat ihanteellinen työkalu, jos haluat sisustukseen kulttuuria ja luontoa yhtä aikaa. Romanttinen, vilkas ja monipuolinen maanosa tunnetaan Lue lisääupeista maisemista, vastakkaisista keittiöistä ja uskomattomasta musiikista, joka on peräisin terveestä vaikutteiden sekoituksesta. Etelä-Amerikan seinämaalausten kokoelmassamme on Brasilian pääkaupungin Sao Paulon kaltaisten suurkaupunkien moderni viehätysvoima, mutta myös Machu Picchun kaltaisten nähtävyyksien muinainen viehätysvoima. Vastakkaiset värit, erilaiset tyylit ja ainutlaatuiset kuviot ovat vain osa niistä aineksista, joita olemme lisänneet, jotta tämä Etelä-Amerikan seinämaalausten valikoima olisi satomme kerma. Kooltaan neljänneksi suurin ja väkiluvultaan viidenneksi suurin maanosa koostuu 12 maasta, jotka ovat Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay ja Venezuela. Etelä-Amerikan seinämaalauksissa sijaitsee myös maailman toiseksi pisin joki Niilin jälkeen, Amazon, sekä maailman seitsemästä huipusta toiseksi korkein Mount Everestin jälkeen, Aconcagua Argentiinassa. Etelä-Amerikan seinämaalaukset ilahduttavat, miellyttävät ja informoivat sinua, perhettäsi, ystäviäsi ja kaikkia, jotka näkevät nämä upeat näkymät.

Etelä-Amerikan seinämaalausten vetovoima

Brasiliassa on ehkä eniten Unescon maailmanperintökohteita, mutta toiseksi eniten tunnettuja ja kuuluisimpia kohteita on ehkä Perussa, jossa niitä on 12. Aika lailla Etelä-Amerikan kulttuurikohteiden kruununjalokivi on epäilemättä Machu Picchun ylevä ja "kadonnut kaupunki". Tämä korkealla vuoristossa sijaitseva arkeologinen ihme ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä kävijöitä, jotka saapuvat kaikkialta maailmasta ihailemaan sen ajatonta kauneutta ja leukoja hiveleviä näkymiä, kuten näet myös Etelä-Amerikan seinämaalauksissa. Jättimäisine muureineen, terasseineen ja rampeineen se on todella nähtävyys. Tutustu Etelä-Amerikan seinämaalaukseen nimeltä "Machu Picchu" ja hämmästy, miten se voi muuttaa huoneesi koko ulkoasun, antaa sille lisää syvyyttä ja ulottuvuutta, mutta myös kauneutta ja luonnetta.

Palapelin suurin pala

Sen lisäksi, että Brasilia on suurin, se on myös yksi Etelä-Amerikan historiallisesti rikkaimmista maista, mikä näkyy siinä, että siellä on 21 maailmanperintökohdetta. Ensimmäiset eurooppalaiset, jotka asettuivat tänne, olivat portugalilaiset, jotka perustivat ensimmäisen asutuksen vuonna 1532. Brasilia jatkoi laajentumistaan sotien ja taistelujen kautta, kunnes Portugalin kuningasperhe pakeni Napoleonia ja pakeni Brasiliaan vuonna 1807. Nämä erilaiset vaikutteet näkyvät kaikilla Brasilian kulttuurin osa-alueilla ja siten myös Etelä-Amerikan seinämaalauksissa. Vaikka kuningas Dom Joao VI palasi Portugaliin vuonna 1821, hänen poikansa jäi Brasiliaan ja hänestä tuli maan keisari ja lopulta itsenäisyys vuonna 1822. Sitten vuonna 1889 Deodoro Da Fonseca johti vallankaappausta, jossa hän otti keisarin vallan ja muutti sen perustuslain mukaan toimivaksi tasavallaksi. Nykyään Brasilia on maailman viidenneksi suurin maa!

Kulttuurin perusta Etelä-Amerikan seinämaalauksissa

Bogota on Kolumbian pääkaupunki, jossa asuu noin 8 miljoonaa ihmistä. Aikoinaan kosmopoliittinen ja hienostunut keskus on viime vuosikymmeninä muuttunut liike-elämän, politiikan ja viihteen keskukseksi. Sen etuoikeutettu sijainti ja kansallinen lentokenttä tekevät siitä hyvin saavutettavan ja kätevän "hyppypaikan" muihin kohteisiin eri puolilla maata. Ehkä voit jopa nähdä sen Etelä-Amerikan seinämaalauksissa, kuten "Bogota Colombia City Map". Bogotan lempinimi juontuu siitä, että siellä sijaitsee niin monia kirjastoja ja yliopistoja. Etelä-Amerikan seinämaalaukset, kuten "Bogota Colombia Skyline", esittelevät ikonisia rakennuksia, kuten Palacio Arzobispal tai Rosario University. Koska Etelä-Amerikan seinämaalaukset ovat eri sävyjä ja sävyjä, ne ovat monipuolinen ja hyödyllinen työkalu, kun niiden visuaalista painoa mukautetaan vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien sisustus- tai värisuunnitelmien kanssa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1