Shanghai

Maailman toiseksi väkirikkain kaupunki voi nyt olla sisustuksesi keskeinen teema. Photowallin kokoelma Shanghain seinämaalauksia osoittaa, että tämä on maailmanlaajuinen rahoituskeskuLue lisääs, liikenteen solmukohta ja yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista, eikä vain pilvenpiirtäjien rakentamisen osalta. Halusitpa sitten sisustaa kotisi, vapaa-ajan tilan tai jopa työpaikan, Shanghain seinämaalauksista voi tulla ihanteellinen keskipiste. Valittavana on tosielämän valokuvia, jotka ovat niin yksityiskohtaisia, että voit tuntea olevasi aivan paikalla, tai taideteoksia, jotka ovat niin värikkäitä, että ne antavat seinillesi lisää ulottuvuutta ja syvyyttä. Shanghain seinämaalaukset voivat tehdä eron tylsän ja tavallisen huoneen tai mieleenpainuvan ja visuaalisesti vaikuttavan tilan välillä, johon ihmiset haluavat palata uudelleen. Kuten tavallista, Photowallin avulla voit muokata haluamiasi Shanghain seinämaalauksia, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, estetiikan, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Shanghain seinämaalausten historia

Toisin kuin toisella Photowallin Kiina-kategorian kaupungilla, jolla on pitkä ja monipuolinen menneisyys, Shanghain historia on melko lyhyt. Britit avasivat toimiluvan Shanghaissa ensimmäisen oopiumisodan jälkeen ja sytyttivät näin sen kehityksen, jonka tuloksen voit nähdä Shanghain seinämaalauksissa. Siitä, mikä oli aikoinaan unelias, pieni kalastajakylä mutaisen Huang Pu -joen rannalla, on nyt tullut yksi maailman moderneimmista ja kehittyneimmistä kaupungeista. Se on yksi Aasian kosmopoliittisimmista kaupungeista, ja sen infrastruktuuri ja palvelut ovat yhä nykyaikaisempia, joten sitä voidaan pitää jininä Pekingin jangille. Shanghain seinämaalauksista näet myös, miksi se tunnetaan pikemminkin kaupallisena ja taloudellisena voimanpesänä kuin Pekingin kulttuurisena hienostuneisuutena ja kauneutena. "Yhdeksän lohikäärmettä" on loistava esimerkki Shanghain seinämaalauksista, jotka ilmentävät tätä eloisuutta ja modernia edistystä.

Tapahtumarikas horisontti

Kuten jo mainittiin, Shanghai on helposti yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista pilvenpiirtäjien osalta. Tämä kehitys ja edistys näkyy Shanghain seinämaalauksissa. Yksi näiden motiivien tunnusmerkeistä on Shanghain korkein rakennus, Shanghai Tower, joka on noin 631 metrin korkeudessa ja jossa on 127 kerrosta. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 2008 ja se valmistui vuonna 2015, ja torniin avattiin näköalatasanne vuonna 2016, jolloin siitä tuli käytännössä maailman toiseksi korkein rakennus. Shanghain seinämaalaukset, kuten "Shanghai Skyline, mustavalkoinen", eivät ainoastaan näytä tämän kaupunkikuvan merkittävää visuaalista painoarvoa, vaan ne tuovat siihen myös särmää ja charmia. Tämän Shanghain seinämaalauksen mustan ja valkoisen sävyt tekevät siitä entistä tyylikkäämmän ja kauniimman. Shanghain seinämaalauksissa sijaitsee myös Shanghai World Financial Center, jossa on 101 kerrosta ja 491 metriä korkea. Kohteet, kuten "Shanghai Skyline Sunset", ovat upeita esimerkkejä, jotka saavat huoneesi ylittämään tavanomaisen seinäkoristeen.

Lisäksi Shanghain seinämaalauksia

Koska tämä kaupunki vilisee ympärivuorokautisesti paljon toimintaa ja tapahtumia, joissa voi uppoutua melkoisiin asioihin, löydät Shanghain seinämaalauksista runsaasti siihen sopivia nähtävyyksiä. Esimerkiksi "Night View of Shanghai City" on tästä konkreettinen esimerkki. "Nanpun silta" on toinen, joka voi tuoda tilaan elävyyttä, Shanghain seinämaalauksen, joka suorastaan huokuu tyyliä ja joka on toteutettu niin yksityiskohtaisesti, että värit saavat seinäsi yksinkertaisesti ponnahtamaan. Jos etsit jotain hieman synkempää, ehkä rauhallinen Shanghain seinämaalauksen "Good Morning Shanghai" (Hyvää huomenta, Shanghai) rauhallisuus voi tehdä tepposet.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1