Golden Gate ‑silta

Golden Gate -silta on riippusilta, joka yhdistää San Franciscon ja Marinin piirikunnan Kaliforniassa. Se on yksi Yhdysvaltojen tämän alueen ikonisimmista symboleista. Sen suunnitteli Lue lisääJoseph Strauss vuonna 1917, ja sitä on kutsuttu yhdeksi modernin maailman ihmeistä. Photowall kunnioittaa tätä monumentaalista ihmisen insinöörityön saavutusta omassa Golden Gate Bridge -seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä kauniit kuvat kuvaavat tätä Kalifornian maailmanlaajuista symbolia kaikessa komeudessaan. Ripusta nämä Golden Gate -sillan seinämaalaukset olohuoneeseesi huomion keskipisteeksi ja tarkkaile niitä, jotka vierailevat tässä paikassa, kun he tuijottavat ihaillen ja kunnioittavasti näitä vangitsevia kuvia. Muutama näistä Golden Gate Bridge -seinämaalauksista vapaa-ajan tiloissasi antaa sinulle tunteen Kalifornian dynaamisuudesta ja virkistää sinua aktiviteetteihin, joihin haluat tarttua tässä tilassa. Ei ole mitään rajaa sille elinvoimaisuudelle ja energialle, jonka nämä Golden Gate Bridge -seinämaalaukset voivat tuoda kotiisi. Jaa tämä ihana kokemus rakkaidesi kanssa kutsumalla heidät istumaan kanssasi ja yksinkertaisesti jakamaan iloa toistensa seurasta näiden Golden Gate Bridge -seinämaalausten ympäröimänä.

Ikoninen Golden Gate Bridge -seinämaalauksissa

San Franciscoon viitataan usein lauluissa ja nykyaikaisessa nykykulttuurissa nimellä kaupunki lahden rannalla. Golden Gate -silta toimii tämän vesistön pääväylänä, joka yhdistää tämän osavaltion kaksi pääväylää toisiinsa. Photowall antaa sinulle ihailtavaa "San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat", "Golden Gate Bridge" ja "Avery Tillmon-Golden Gate" laajassa Golden Gate Bridge -seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä hienot kuvat kuvaavat maailman pisintä ja korkeinta riippusiltaa kaikessa majesteettisessa loistossaan. Ei siis mikään ihme, että se on myös kaikkein kuvatuin silta. Aseta muutama näistä Golden Gate Bridge -seinämaalauksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi Amerikan teollisuuden uraauurtavista paroneista. Muutama näistä Golden Gate Bridge -seinämaalauksista lastesi nukkumapaikoissa ja leikkinurkissa ei olisi edes sopimatonta. Tarkkaile, kuinka lapsesi kerääntyvät näitä vangitsevia kuvia kohti ja alkavat kysellä sinulta kysymyksiä tämän ihmisen tekemän ihmeen historiasta ja luonteesta.

Symbolista Golden Gate -sillan seinämaalauksissa

Huvittavassa Hollywood-elokuvassa Godzilla Golden Gate -silta toimii näyttämönä loppukohtauksessa, jossa sankarit houkuttelevat ja vangitsevat tämän pelottavan hirviön antamalla sen ajaa heitä takaa Golden Gate -sillan läpi ja sotkeutumalla sen paksuihin riippuköysiin. Historiassa on ollut lukemattomia elokuvia, joissa tämä ainutlaatuinen tekniikan ihme on ollut mukana elokuvajaksoissa. Photowall ei anna sinun jäädä ulkopuolelle, ja se tarjoaa sinulle "Hei San Francisco", "Golden Gate" ja "Rocks and the Golden Gate" hienossa Golden Gate Bridge -seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kauniit kuvat kuvaavat tämän merkittävän matkailunähtävyyden rauhallisempaa ja viehättävämpää luonnetta. Anna näiden Golden Gate -sillan seinämaalausten istua ruokasalissasi ja tarkkaile, kun ruokailun aikainen keskustelu painottuu hitaasti tähän mielenkiintoiseen ja historialliseen teokseen. Huomaa, kuinka vilkkaita ja värikkäitä keskusteluistasi tulee, kun nämä Golden Gate Bridge -seinämaalaukset ovat ympärilläsi aterian aikana. Jopa keittiösi hyötyvät suuresti näiden ainutlaatuisten kuvien läsnäolosta. Näiden tilojen ankeus ja tylsyys katoavat kokonaan, kun nämä Golden Gate Bridge -seinämaalaukset ovat niiden sisällä.

Klassinen ja kestävä

Suuri italialainen laulaja Tony Bennett julisti jättäneensä sydämensä San Francisoon. Monissa muissakin lauluissa tämä ihmeellinen ihmisen tekemä tekniikan ihme on saanut osansa kunniamaininnasta. Ei siis ihme, että sanfranciscolaiset pitävät tätä siltaa osana rikasta kulttuuriaan ja perintöään. Sitä kunnioitusta, jota he tuntevat sitä kohtaan, ei voi sanoin kuvailla. Juhli tämän ikonisen ihmeen mahtavuutta ja majesteettisuutta "Colorful San Francisco", "Bay Bridge in the Night" ja "Moonrise Over Bay Bridge" -aiheisilla seinämaalauksilla Golden Gate Bridge -sillan merkittävässä seinämaalausten kokoelmassa. Nämä erityiset kokoelman kappaleet kuvaavat tämän sillan romanttisempaa luonnetta, kun se on auringonlaskun ja myöhemmin romanttisen kuunvalon sävyttämä. Lukemattomat rakastavaiset ovat tuijottaneet tätä siltaa ja antaneet toisilleen lupauksia ikuisesta rakkaudesta ja omistautumisesta. Näistä Golden Gate Bridge -seinämaalauksista on saatavana laaja valikoima värejä ja malleja, joista hienostunut kaupunkilainen voi valita. Ne sopivat täydellisesti yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jota päätät käyttää niiden taustana.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1