Empire State Building

Empire State Building on pilvenpiirtäjä Manhattanilla, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Se oli aikoinaan maailman korkein rakennus. Sen etymologia tulee New Yorkin lempinimestä Empire StLue lisääate. Rakennus valmistui 1. toukokuuta 1931. Rakennuksen 86. ja 102. kerroksessa on observatorioita, joissa vierailee vuosittain miljoonia turisteja ympäri maailmaa. Photowall kunnioittaa yhtä maailman ikonisimmista rakennuksista hienolla Empire State Building -seinämaalausten valikoimallaan. Näissä henkeäsalpaavissa kuvissa tämä upea rakennus on esillä kaikessa komeudessaan New Yorkin metropolissa. Nämä Empire State Buildingin seinämaalaukset näyttävät meille tämän hienon rakennuksen mahtavan komeuden Big Applen taivaanrantaa vasten. Anna kotiisi hienostunut ja kosmopoliittinen tunnelma ripustamalla nämä Empire State Building -seinämaalaukset ympäriinsä. Tunne tämän suuren kaupungin sykkivä sydän, kun katselet näitä Empire State Building -seinämaalauksia seinilläsi. Näiden hienojen kuvien tuoma hippeys ja tyyli on mittaamattoman hienoa kaupunkilaisasunnossasi. Siirrä asuintilasi suoraan viiden Burroughsin vilskeeseen näiden Empire State Buildingin seinämaalausten avulla.

Tornit Empire State Buildingin seinämaalauksissa

Empire State Building on esiintynyt yli 250 televisio-ohjelmassa ja elokuvassa, joista ensimmäinen oli alkuperäinen King Kong vuonna 1933. Sitä on tituleerattu yhdeksi nykymaailman seitsemästä ihmeestä. Photowallin upeassa Empire State Buildingin seinämaalausten kokoelmassaan Photowall antaa sinun olla osa sitä: "Penthouse Window View", "Enchanting New York" ja "This is Manhattan". Nämä kuvat esittelevät tätä upeaa rakennusta New Yorkin urbaanin hälinän keskuksena. Ripusta nämä Empire State Buildingin seinämaalaukset olohuoneeseesi ja täytä tila tyylikkäällä hienostuneisuudella ja urbaanin tunnelmalla. Sijoita nämä Empire State Buildingin seinämaalaukset vapaa-ajan tiloihisi ja saat olon tuntumaan siltä, kuin olisit yhdessä kaupungin ylle avautuvista pilvenpiirtäjistä. Tunne tämän suuren rakennuksen korkeus ja majesteettisuus, kun sijoitat nämä Empire State Buildingin seinämaalaukset kotisi tiloihin. Anna perheesi jakaa jännitys, kun kutsut heidät istumaan kanssasi ja yksinkertaisesti paistattelemaan näiden Empire State Building -seinämaalausten mahtavuudessa.

Löydät Empire State Buildingin seinämaalaukset

Empire State Building on nostettu kansalliseksi historialliseksi maamerkiksi National Register of Historic Places -rekisteriin vuonna 1986. Se sijaitsee Fifth Avenuen länsipuolella Manhattanilla. Se on niin valtava, että sille on annettu oma postinumero, joka on 10118. Photowall juhlistaa Ison Omenan sydäntä ja sielua "Empire State Building", "New York Signs-Sepia" ja "New York City, New York" upeassa Empire State Buildingin seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän upean rakennuksen henkeäsalpaavaa ilmettä metropolin kuhisevan vilinän ympäröimänä. Istu oleskelualueellasi erityisen kuivan martinin kanssa, kun nautit näiden Empire State Buildingin seinämaalausten tyylistä ja loistosta. Kutsu ystäväsi kylään iltapäiväksi nauttimaan valkoviinispritzereistä, kun kerrotte toisillenne tarinoita suurkaupungin urotöistänne. Pyydä heitä nimeämään suosikkipaikkansa ja täydelliset kellonajat, jolloin siellä voi viipyä. Ota perheesi mukaan hauskanpitoon ja anna heidän suunnitella seuraava lomanne Isoon Omenaan. Näiden Empire State Buildingin seinämaalausten tuoma jännitys on loputon.

Ikoninen ja kestävä

On ollut lukemattomia Hollywood-elokuvia, joissa tarina huipentuu siihen, että kaksi esiteltyä rakastavaista vihdoin saa kohtalokkaan jälleennäkemisen Empire State Buildingin huipulla. Rakennus on niin ikoninen osa Manhattanin taivaanrantaa, että miljoonat sulhaset ovat kosineet morsiamiaan tämän hienon rakennuksen huipulla. Photowall antaa sinun tuntea romantiikkaa "Lumoava New York - keltainen taivas", "New York City Life I" ja "Vintage Empire State Building" upeassa Empire State Building -seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän rakennuksen romanttisempia puolia. Niitä on saatavana monipuolinen valikoima värejä ja malleja, joista urbaani suurkaupunkilaisasukas voi valita. Nämä Empire State Buildingin seinämaalaukset on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Ne sopivat hyvin yhteen minkä tahansa sävyisen seinän tai tapetin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Anna kaupungin, joka ei koskaan nuku, tulla osaksi kotiasi ja jokapäiväistä elämääsi näiden Empire State Building -seinämaalausten avulla. Jokaisesta yksittäisestä kappaleesta tulee aarre, jota tulet vaalimaan ikuisesti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1