Kadut & valtatiet

Kaikki tiet vievät Roomaan, vaikka tuo tie olisi pitkä. Tiet ovat aina olleet tärkeä osa kulttuuriamme. Roomalaiset eivät olisi voineet valloittaa puolta maailmaa elleivät he olisi raLue lisääkentaneet maailman parhaita teitä. Kun edessäsi aukeaa tyhjänä ammottava tie, ainoa vaihtoehto on katsoa, mihin se johtaa - tämä mielikuva on universaali. Nyt voit tuoda tiemaiseman kotiisi tapetissa.

Avoin tie

Oletko koskaan ajanut maaseudulla typötyhjiä teitä? Maisema on mitä kaunein: vain sinä, autosi, ja pyörien ääni maantiellä. Tai ehkäpä olet ajanut vuorenrinnettä kilometrien korkeuksissa, sydän kurkussa ja kädet ohjausrattia puristaen. Aja hiljaa ikivanhalla metsäpolulla, ja mieti, kuinka paljon puut ympärilläsi ovat nähneet. Tiet ovat tunteiden lähteitä, ja niiden seuraaminen saattaa tuoda meidät yllättäviinkin paikkoihin. Päästä nämä tunteet kotiisi tie- ja valtatieaiheisen tapetin muodossa.

Kaupunkiin

Jokaisen kaupungin jokainen katu on omanlaisensa, ja niillä on kaikilla jotain näytettävää. Lontoon vanhoista rakennuksista Los Angelesin loisteeseen ja glamouriin, aina on jotain uutta nähtävää. Tapettiemme ansiosta mielikuvituksesi voi matkustaa maailman kauneimpia ja eksoottisimpia teitä.

Historia

Tiet ovat inspiraation lähde taiteilijoille ja valokuvaajille. Jotkut ottavat kuvia iltaliikenteestä ja saavat vangituksi sen nopeasti ohikiitävät valojuovat. Toiset ottavat kuvia tunnetuista ihmisistä tunnetuilla kaduilla: kuva, jossa Beatles ylittää Abbey Roadia on kenties tunnetuin kuva, mikä yhtyeestä on koskaan otettu. Jokainen Picadilly Circuksesta napattu kuva on pala historiaa ikuistettuna. Tuo pala historiaa kotiisi Photowall-tapeteilla.

Tuo maailma kotiin

Seinätapettiemme valikoiman ansiosta voit tuoda avoimen tien voiman mihin tahansa huoneeseen. Tiekuviointi avartaa välittömästi mitä tahansa tilaa, ja esimerkiksi auringonlaskuun johtava tie elävöittää vaisua sisustusta. Tuo kosketus ulkomaailmaa kotiisi seinätapetilla.
Tuotetiedot