Rakennus­materiaalit

Tapetti, joka on saanut inspiraationsa entisten omistajiensa hylkäämien paikkojen salaperäisyydestä tai jostain, joka huokuu miehisyyttä. Näemme harvoin metalleja, hylättyjä työhuoneiLue lisääta, tehdasrakennuksia tai ruosteisia holveja, kun puhutaan tapeteista. Älä murehdi enää, sillä Photowall tarjoaa sinulle upeita tapettivaihtoehtoja. Rakennusmateriaalit ja rakennuspaikat tai -tilat voivat olla joillekin epätavallinen, mutta se on kiistatta yksi parhaista motiiveista, kun se sijoitetaan oikein huoneen seinille.

Filmien - kuten inspiroimia seinämaalauksia

Useimmat ihmiset ovat nykyään todella innostuneita elokuvista. Elokuvissa, erityisesti toiminta- ja trillerielokuvissa, on usein paikkoja, jotka ovat hylättyjä, karuja ja ruosteisia. Se tuo paikkaan salaperäisemmän tunnelman ja saa katsojat tuntemaan kohtauksen intensiivisyyden enemmän. Seinämaalaukset sopivat mysteerityyppisiä teemoja rakastavalle. Rakennusmateriaalit ja rakennuspaikat tai -tilat seinämaalaukset ovat täydellisiä sinulle! Saatat haluta lisätä hylätyn pannuhuoneen seinämaalauksen makuuhuoneesi seinille, sillä se saa huoneesi näyttämään suuremmalta ja luo myös täydellisen tunnelman, kun se yhdistetään hämärään valaistukseen juuri silloin, kun olet menossa nukkumaan. Ne ovat ehdottomasti silmäänpistäviä, nämä seinämaalaukset tuovat varmasti vierailijoiden sisäisen Sherlockin. Saatat myös haluta kokeilla tätä maanalaisen valvomon teemamaalausta, joka antaa vahvan Marvelin X-Men-tunnelman. Se sopii täydellisesti myös makuuhuoneeseen. Kuvittele, että menet makuuhuoneeseesi ja tunnet astuvasi maanalaiseen valvomoon professori X:n kanssa. Eikö se olisi siisti teema makuuhuoneesi seinille? Seikkailunhalu uusien teemojen kokeilemisessa ei ole ollenkaan pahitteeksi, eikö totta? Voit myös valita makuuhuoneen seiniin jotain niinkin salaperäistä kuin rikkinäiset tehtaan ikkunat. Se luo illuusion siitä, että seinien toisella puolella on toinen paikka, mikä saa huoneesi näyttämään suuremmalta. Toinen valinta sinulle on rikkinäinen lasi-ikkuna, joka sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja ruokasaliin, valitse sinä! Joidenkin henkeäsalpaavien näkymien heijastuminen voi olla vaihtoehto persoonallisuuttasi varten. Auringonlasku metsässä tai Brooklynin sillan näkymä voi sopia sinulle täydellisesti. Rikkinäiset lasi-ikkunat lisäävät tyylikkäämpää ja salaperäisempää vaikutusta, jolloin näyttää siltä, että näkymät ovat vain näköalan päässä huoneestasi.

Seinämaalaukset, joissa on tyylikäs ja miehekäs tunnelma

Jos haluat tyylikkäämpää tai miehekkäämpää rakennusmateriaalien ja rakennuspaikkojen tai -tilojen teemaa, Photowallilta löytyy myös niitä sinulle! Kannattaa kokeilla jotain, joka näyttää, kuinka kauniita pilvet ovat. Tämä peilimäinen rakennus, joka heijastaa houkuttelevia cumulus-pilviä, saisi makuuhuoneesi tai olohuoneesi näyttämään upealta ja lumoavalta. Jos pidät jostain tummemmasta, Pasupatin silta on sinulle sopiva. Se näyttäisi upealta makuuhuoneesi seinillä, ja se saisi sinut näyttämään siltä kuin nukkuisit sillan keskellä. Toinen vaihtoehto on näiden pilvenpiirtäjien heijastuminen rakennukseen, mikä antaa arvoituksellisen tunteen, joka sopii myös olohuoneeseesi. Nämä vain lisäävät tyylikkäämpää tunnelmaa huoneeseesi. Voit myös kokeilla metalliaiheisia seinämaalauksiamme antaaksesi huoneeseesi miehekkään tunnelman. Nämä hissit, joita ympäröivät nämä metalliseinät, ovat hyvä kumppani olohuoneeseesi. Tämä holvimainen ja moderni eteinen saattaa olla myös sinun tyyppisi, jos haluat lisätä illuusion siitä, että makuuhuoneen tai olohuoneen seinien toisella puolella on toinen polku, joka johtaa jonnekin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-28 28:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.