Rakennukset ulkopuolelta

Rakennuksen ulkokuori on ainutlaatuinen osa sen arkkitehtonista ilmettä, koska se on kuori tai iho, joka ensimmäisenä näkyy ihmissilmälle. Monet rakennuttajat ovat kunnostaneet rakennLue lisääuksen ulkopuolista ilmettä vain kohottaakseen sen jälleenmyyntiarvoa, mutta jättäneet rakennuksen sisäpuolen melko lailla ennalleen. Muutamalla maalikerroksella, viemäröinnin korjauksella sekä ikkunoiden ja uloskäyntien korjaamisella rakennus voidaan saada näyttämään kiiltävän uudelta sen ulkopintaa muokkaamalla. Photowall tekee kunniaa tälle mielenkiintoiselle arkkitehtuurin ihmeelle omalla rakennusten ulkotilojen seinämaalausten sarjallaan. Näissä upeissa kuvissa on joidenkin maailman suosituimpien rakennusten ulkokuvia. Kun lisäät nämä rakennusten ulkoseinämaalaukset kotisi seiniin, saat siitä eloisan ja kosmopoliittisen tunnelman, josta on vaikea päästä eroon. Sijoita muutama näistä rakennusten ulkoseinämaalauksista olohuoneeseesi ja tee siitä kuin asuisit miljoonan dollarin kerrostalossa yhdessä maailman tunnetuimmista kaupungeista. Eleganssilla ja hienostuneisuudella ei ole rajoja, jonka voit tuoda sisätiloihisi näiden rakennusten ulkoseinämaalausten avulla.

Classy rakennuksen ulkoseinämaalauksissa

Nykyaikainen nykykulttuuri on kutsunut New Yorkia kaupungiksi, joka ei koskaan nuku. Se on Yhdysvaltojen talouden, taiteen, musiikin ja kulttuurin keskus. Isossa omenassa asumisen sanotaan avaavan silmät muulle maailmalle. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta tälle hämmästyttävälle kaupungille "Gotham", "New York City Night Skyline" ja "New York Skyline" laajassa kokoelmassaan rakennusten ulkoseinämaalauksia. Nämä kuvat kuvaavat tämän upean kaupungin kimaltelevia kasvoja iltataivaan taustalla. Nämä rakennusten ulkoseinämaalaukset näyttäisivät poikkeuksellisen hyvältä vapaa-ajan tiloissasi. Aseta ne 70-tuumaisen LED-televisiosi päälle täydentämään kuva trendikkäästä esikaupunkiasunnosta. Kiinnitä luovaa valaistusta näiden rakennusten ulkoseinämaalausten esittelyyn ja luo tunnelmaa hauskan ja jännittävän illan viettoon kotonasi. Toinen täydellinen paikka näyttää nämä rakennuksen ulkotilojen seinämaalaukset on oleskelu- ja lepotiloissa. Istu suosikkisohvallesi martinin kanssa ja anna periksi rentoutumiselle ja helppoudelle, jota nämä rakennuksen ulkotilojen seinämaalaukset tarjoavat.

Häikäisevät rakennuksen ulkotilojen seinämaalaukset

On jotain sanottavaa siitä, että viettää elämänsä maailmalla kiertelevänä jet-setterinä. Kaikki kokemasi matkat ja seikkailut muuttavat näkökulmasi maailmaan. Se antaa sinulle laajemman näkemyksen asioista ja laajemman, maailmankatsomuksellisemman ymmärryksen ympäröivistä realiteeteista. Photowall kuljettaa sinut joihinkin maailman tunnetuimmista kaupungeista: "New York", "Aurinkoinen Venetsia" ja "Lontoo yöllä" ovat hienoja rakennusten ulkoseinämaalauksia. Ensimmäinen kuva on Big Apple yöllä. Toinen on Venetsian kaupunki Italiassa, yksi maailman romanttisimmista paikoista. Kaupunki sijaitsee merenpintaa alempana, joten katujen sijasta siellä on vesiväyliä, ja sen hienot gondolit laulavine venemiehineen ovat olleet historian aikana lukemattomien romanttisten elokuvien pohjana. Kolmas kuva on Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungista Lontoosta. Tässä monumentaalisessa kaupungissa sijaitsee Buckinghamin palatsi, Ison-Britannian kuningasperheen asuinpaikka. Siellä sijaitsee myös Britannian parlamentti. Nämä upeat rakennusten ulkoseinämaalaukset antavat kotiisi kaivattua elämää ja jännitystä.

Henkeäsalpaava ja mahtava

Ranskan pääkaupunkia Pariisia on usein kutsuttu valon kaupungiksi. Runoilijat ovat julistaneet, että se on itsessään kokonainen ja ehjä maailmankaikkeus. Ja vaikka muu maailma vajoaisi pimeyteen, kaikki ihmiskunnan saavutukset ja virstanpylväät säilyisivät niin kauan kuin tämä upea kaupunki on olemassa. Photowall kunnioittaa tätä suurta kaupunkia "Pariisin kadut", "Pariisin katu" ja "Liquor Store-Pariisi" upeassa rakennusten ulkoseinämaalausten kokoelmassaan. Nämä hienot kuvat esittelevät tämän kaupungin loistoa ja loistoa, joka on toiminut runoilijoiden, kirjailijoiden ja taiteilijoiden mekkana kautta historian. Useat amerikkalaiset kirjailijat, kuten kuolematon Ernest Hemingway, ovat matkustaneet tähän upeaan kaupunkiin kirjoittamaan mestariteoksiaan, ja monet kriitikot ovat kutsuneet heitä nimellä The Lost Generation. Sijoita nämä rakennuksen ulkoseinämaalaukset minikirjastoosi tai yksityiseen työhuoneeseesi, jotta saat itsesi tuntemaan, että olisit ollut osa kadonnutta sukupolvea etsien emotionaalista ankkuria, jonka avulla voit asettaa seuraavan kirjallisen mestariteoksesi totuuden ja vivahteet. Anna näiden rakennusten ulkotilojen seinämaalausten olla pysyvä osa kotiasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.