Arkkitehtuuri

Jos rakastat arkkitehtuuria, tulet varmasti ihastumaan täällä olevaan laajaan arkkitehtuurin seinämaalausten valikoimaan. Rauhallisesta ja seesteisestä jykevään, liikemiesmäisestä draLue lisäämaattiseen ja tyylikkääseen, täällä on jotakin arkkitehtoniseen tyyliin sopivaa, olipa sinulla millaisia mieltymyksiä tahansa.

Interenkiintoiset kaupunkien horisontit seinämaalauksiisi

Voit hankkia hämmästyttävän taustakuvan Barcelonan kaupungin horisontista valkoisella ja mustalla värillä, joka tuo tilaan Espanjan tuulahduksen. Jos haluat mieluummin harkita joitakin amerikkalaisia horisontteja, on olemassa mustavalkoisia horisontti- tai värillisiä seinämaalauksia Phoenixista, Arizonasta; Cincinnatista, Ohiosta; Buffalosta, New Yorkista ja Lincolnista, Nebraskasta. Jotkut haluavat ehkä tuoda tilaansa ripauksen Englannin eleganssia Lontoon, Englannin horisontista tehdyllä seinämaalauksella. Tai ehkä olet rakastunut Kanadaan ja haluaisit upean värikkään seinämaalauksen Winnipegin horisontista. Ja varmasti on monia muitakin, joista valita. Pidä siis hauskaa selaillessasi ja katso, mitä meillä on ja mitkä niistä sopivat parhaiten tiloihisi.

Majakka-asetelmien seesteisyys

Majakoita esittävissä komeissa taustakuvissamme on vain jotain niin seesteistä. Valitut värit ovat rauhallisia ja herkkiä. Asetelmat saavat sinut tuntemaan olosi niin rennoksi ja rauhalliseksi. Kaksi upeaa taustakuvaa, jotka saavuttavat tämän toivotun seesteisyyden tilan tilaan, ovat Seaside View ja Lighthouse in North Carolina.

Katsellen majesteettisia siltoja

Siltoja sisältävät taustakuvamme tuovat todellista mielenkiintoa huoneeseen. Valittavana on monia siltoja niille, jotka ovat todellisia siltojen ystäviä. Kyllä, siltojen arkkitehtuurissa tuntuu olevan jotain majesteettista ja kaunista. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle upeita taustakuvia Moskovan Pushkinskinin sillasta, josta on näkymä ihanan rauhalliselle joelle, ja monista muista. Blueprint-taustakuvat tarjoavat mielenkiintoisia arkkitehtonisia yksityiskohtia Blueprint-taustakuvissa on hienoja vaihtoehtoja, jotka ovat väriltään harmaita. Kaksi kauneudellaan erityisen silmiinpistävää ovat Triumphal Arch Blueprint ja Chrysler Building Blueprint. Nämä blueprintit ovat tyylikkäitä ja dramaattisia.

Muut suuret näkymät

Myös monia muita mahtavia näkymiä on tarjolla. Kuten Näkymä Rialton sillalta, jossa on ihana värikkäiden rakennusten rivi. Mabry Mill on tapetti, joka on hiljainen ja vaatimaton ja jossa on ihanan seesteinen ja nostalginen tunnelma. Selaa nähdäksesi, mikä pistää silmääsi upeana tapettina omaan tilaan.
Tuotetiedot