Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Brooklyn Bridge - b/w - Tapetti - Olohuone

2406

aihetta

Arkkitehtuuri

Jos rakastat arkkitehtuuria, ilahdut varmasti arkkitehtuuriaiheisten tapettiemme valikoimasta. Valikoimastamme löytyy arkkitehtonisia tyylejä kaikkiin makuihin: rauhallisesta ja tyyneLue lisäästä lujatekoiseen, bisnestyylistä dramaattiseen ja eleganttiin.

Mielenkiintoisia kaupunkisiluetteja seinällesi

Jos haluat esimerkiksi palan Espanjaa kotiisi, voit valita upean mustavalkoisen Barcelona-kaupunkitapetin seinällesi. Jos pidät enemmän Yhdysvaltojen kaupunkimaisemasta, valikoimastamme löytyy tapetteja mustavalkoisena tai värillisenä seuraavista kohteista: Phoenix, Arizona; Cincinnati, Ohio; Buffalo, New York ja Lincoln, Nebraska. Jos taas haluat tuoda tuulahduksen Englannin eleganssia kotiisi, valitse Lontoota kuvaava tapetti. Tai ehkä olet rakastunut Kanadaan ja haluat Winnipegin siluetin seinällesi? Valikoimastamme löytyy myös runsaasti muita vaihtoehtoja. Pidä hauskaa ja valitse valikoimastamme omaan tilaasi parhaiten sopiva kuvitus.

Majakoiden rauhoittava vaikutus

Ylväissä majakka-aiheisissa tapeteissamme on jotain erityisen rauhoittavaa. Valitut värit ovat rauhallisia ja hienostuneita. Nämä maisemat rentouttavat ja rauhoittavat. Tämä rauhallinen tunnelma on käsinkosketeltavissa esimerkiksi Seaside View ja Lighthouse in North Carolina -kuvituksissamme.

Majesteettiset sillat

Silta-aiheiset tapetit tuovat todellista särmää huoneeseen. Valikoimassamme on useita siltoja todellisille siltabongareille. Kyllä, siltojen arkkitehtuurissa on vain jotain majesteettista ja kaunista. Siksi meillä on ilo esitellä esimerkiksi upea tapetti, jossa Moskovan Pushkinsky-silta kaartuu kauniisti rauhallisen joen ylle - ja paljon muuta.

Blueprint-tapetit tarjoavat mielenkiintoisia yksityiskohtia

Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät harmaasävyiset blueprint-tapetit. Esimerkiksi Triumphal Arch Blueprint ja Chrysler Building Blueprint -tapetit ovat erityisen kauniita. Nämä tapetit ovat elegantteja ja dramaattisia.

Muita suurenmoisia näkyjä

Nämä tapetit ovat myös koukuttavia: View from Rialto Bridge -tapetin värikkäät rakennukset muodostavat kauniin jonon. Mabry Mill -tapetti taas on rauhallinen ja vaatimaton, ja siinä on ihanan tyyni ja nostalginen tunnelma. Tutustu valikoimaamme ja katso, mikä tapetti tekee sinuun suurimman vaikutuksen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.