Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Eläimet Home Kartta - Tapetti - Vauvan huone

363

aihetta

Maailmankartat

Maailmankartta-aiheiset tapetit tuovat charmia ja kauneutta tilaan kuin tilaan. Laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tapetin, joka tuo iloa ja inspiraatiota pitkäksi aikaaLue lisää. Valitse laadukkaasta valikoimastamme omaan tilaasi sopivin tapetti.

Kaupunkikartat

Kaupunkikartta-aiheiset tapettimme tuovat tiloihin tyylikästä graafista ilmettä ja yksityiskohtia. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi teolliseen ympäristöön, ja tuovat särmää tilan yleiseen ilmeeseen. Karttojen värimaailma sekä monimuotoiset ulottuvuudet vangitsevat katseen ja kiehtovat tutkimaan yksityiskohtia tarkemminkin. Ne toimivat loistavina katseenvangitsijoina tilassa kuin tilassa. Valikoimassamme on lukuisia laadukkaita karttoja. Esimerkiksi punasävyiset kaupunkikarttamme ovat miellyttäviä, kiehtovia ja energisiä elementtejä toimistoon, teolliseen ympäristöön tai kotiin. City Map--Madrid -tapetti tuo palan Espanjaa kotiisi, ja toimii kauniina sisustuselementtinä graafisine yksityiskohtineen.

Maakartat

Olemme kaikki ylpeitä juuristamme: kun seinälläsi näkyy oman maasi kartta, korostat kansallista identiteettiäsi tyylikkäästi. Ihastuttavat maakartat korostavat kotiseutusi vuosisatoja vanhaa historiaa. Ehkäpä sinulla on sukua jossain päin maailmaa, ja tällä paikalla on siksi erityinen asema sydämessäsi? Kun seinälläsi on esimerkiksi tällaisen maan kartta, pääset lähemmäs heitä päivittäin. Kartat tuovat nostalgisen tuulahduksen kotiimme. Valikoimastamme löytyy sekä mustavalkoisia, että vaaleasävyisiä karttoja, sekä kuvituksia, joissa on käytetty runsaampaa ja eloisampaa värimaailmaa. Maakarttojemme tapettivalikoimasta löydät varmasti omaan tilaasi parhaiten sopivan tyylin. The Australia Map on hauska sisustuselementti. Tässä karttakuvituksessa kartan sinisen eri sävyt pääsevät hyvin oikeuksiinsa kermanvälisen taustan ansiosta, ja se toimii hauskana ja tyylikkäänä sisustuselementtinä missä vain.

Avaruuskartat

Avaruuskartat ovat loistava kurkistusikkuna aurinkokuntaamme, ja ne vangitsevat taatusti katsojan mielenkiinnon. Avaruuskartta-aiheiset tapettimme ovat myös erittäin opettavaisia, ja niiden dramaattinen kauneus tekee niistä mitä persoonallisimpia sisustuselementtejä. Ne on luotu käyttäen tummia sävyjä taustaväreinä ja kirkkaita värejä planeettoja kuvaamaan. Nämä tapetit sopivat täydellisesti esimerkiksi lastenhuoneeseen, luokkahuoneeseen, työhuoneeseen ja muihin kodin tiloihin. Ne tuovat myös mielenkiintoista särmää teollisiin tiloihin. Sun and Planets -tapetissa on eloisa kuvitus, jossa Auringon kirkkaus luo kauniin kontrastin tumman taustan kanssa. Tämä tapetti toimii elinvoimaisena ja jännittävänä sisustuselementtinä.

Merikartat

Vaikka emme olisi merenkulun asiantuntijoita, nämä rauhallisen pastellisävyiset merikartta-aiheiset tapetit miellyttävät silmää kaikissa tiloissa. Niiden tarkat yksityiskohdat houkuttelevat katsojaa tutkimaan niitä lähemminkin. Merikartta-aiheiset tapetit sopivat täydellisesti sille, joka haluaa oppia merestä lisää, ja ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi kesämökille tai työhuoneeseen. Tämän kategorian tapetit ovat erittäin opettavaisia ja ne toimivat katseenvangitsijoina missä tahansa tilassa. Sea Chart 92--Kattegatt on erittäin yksityiskohtainen ja kiehtova kuvitus hempeän sinisine ja keltaisine sävyineen, jotka edustavat merta ja maata. Tämä tapetti on niin tarkka ja kaunis, että se vangitsee katseen automaattisesti.

Maailmankartat

Maailmankartat kiehtovat monia, ja ne liittävät meidät osaksi suurempaa kokonaisuutta. Ne voivat auttaa meitä tunnistamaan itsemme, tai korostamaan omia juuriamme - ne kuvastavat kuulumista johonkin ja auttavat meitä kokemaan itsemme merkityksellisiksi. Jotkut valikoimamme maailmankartoista ovat erittäin värikkäitä, ja toisissa taas on hillitympi värimaailma. Valitsemastasi tapetista riippuen voit luoda useita erilaisia tyylejä eri tiloihin. Jos maailmankartat kiehtovat sinua erityisen paljon, voit helposti valita useampia tapetteja, ja niitä yhdistelemällä luoda kartta-aiheisen teemamaailman koko tilaan kotona tai työpaikalla. The World Map Detailed--Without Roads on niin kirkas ja upea kiehtovissa väreissään, että se tuo iloista tunnelmaa mihin tahansa tilaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.