Liput

Jos etsit parasta seinämaalausta, joka antaa sinulle tunteen siitä, että kuulut todella johonkin paikkaan, tutustu laajaan lippuluokkaamme. Täältä löydät joitakin todella inspiroivia Lue lisäätapetteja, joista jokainen tuo ripauksen kaivattua väriä kodin ankeaan alueeseen. Etsitpä sitten seinämaalausta keittiöön, ruokasaliin tai jopa makuuhuoneeseen luodaksesi jotain puhuttelevaa, lipputapettivaihtoehto on varmasti sinua varten.

Suuri brittiläinen tapetti

Haluatko herättää keittiössäsi paljon rakastetun "bake off" -tyylisen ilmeen? Haluaisitko isänmaallisen seinämaalauksen olohuoneeseesi? Unionin lipun rohkean punavalkoisen ja sinisen mallin ansiosta monissa seinämaalauksissamme on kansallislippu tyylitajuisesti, joten ne sopivat monenlaiseen perinteiseen ja moderniin kodin sisustukseen. Ehkäpä haluaisit mieluummin tapetin, joka luo tiilimäisen ilmeen, jonka päälle on maalattu Union Flag, tai valitsisit retrohenkisen lipun, joka antaa svengaavan kuusikymmentäluvun tunnelman? Valittavana on useita laadukkaita brittiläisiä lippuja - joissakin niistä on ruokaa ja joissakin keskitytään rockin historiaan - jotka saavat minkä tahansa kodin huokumaan rakkautta kotimaata kohtaan, olipa kulttuuri-ikoni sitten mikä tahansa, johon haluat keskittyä.

Maailman ympäri

On tärkeää huomata, että monista tarjolla olevista lippupohjaisista seinämaalauksista kaikki eivät keskity Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Meillä on esimerkiksi malleja, jotka saattavat herättää ruokahalusi ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Otetaan esimerkiksi Yhdysvaltojen liput. Tuotamme hyvän valikoiman tapetteja, jotka perustuvat tähtilippujen klassiseen muotoiluun, joka on jo itsessään muotoilun klassikko. Vangitse "vapauden kotimaan" henki oman talosi sisustukseen seinämaalauksella, joka voi kattaa jopa 32 neliömetriä, jopa tavallisessa premium-kokoluokassa. Jos tähdet ja raidat eivät onnistu vangitsemaan mielikuvitusta, miten olisi tyylitelty USA:n lippu, jossa käytetään klassista rekisterikilven kuviota, jota on kaikkialla Amerikassa, maan muodossa? Riippumatta siitä, miten haluat koristella kotisi lippuseinämaalauksellamme, meillä on sopiva tuote tai voimme halutessasi toimittaa sen mittatilaustyönä.

Huoneen koristaminen lippujen seinämaalauksella

Yksi hyvä asia seinämaalauksissa on se, että saatavilla on tonneittain malleja, jotka nostaisivat huoneen seuraavalle tasolle. Itse asiassa seinämaalausten käyttö on yksi helpoimmista ja innovatiivisimmista tavoista saada sisustus näyttämään upealta. Liput seinämaalaukset eivät todellakaan ole vain seinämaalauksia, vaan jotain, joka loisi poikkeuksellisen huoneen. Valitse huoneeseesi oikea Lippuja seinämaalaukset, ja saat upean keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi varmasti ihailevat. Yksinkertaiset mutta silmiinpistävät mallit, lippujen seinämaalaukset eivät koskaan lakkaa hämmästyttämästä jokaista kodinomistajaa ja heidän vieraitaan. Tee huoneestasi mielenkiintoinen lippujen seinämaalauksilla, etkä koskaan pety sen vaikutuksiin sisustuksessasi. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1