Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Ison-Britannian lippu - Tapetti - Lastenhuone

18

aihetta

Liput

Jos etsit tapettia, jossa todella korostuu tiettyyn paikkaan kuulumisen tunne, tutustu laajaan lippuaiheiseen valikoimaamme. Täältä löydät inspiroivia tapetteja, jotka tuovat kotiisLue lisääi kaivattua väriä. Etsitpä sitten kuvitusta keittiöösi, ruokailutilaasi tai jopa makuuhuoneeseesi keskustelunavaajaksi, lippuaiheinen tapetti on täydellinen vaihtoehto.

Ison-Britannian väreissä

Haluatko tuoda keittiöösi suositun Bake Off - leivontasarjan henkeä? Tai haluatko isänmaallisen seinämaalauksen olohuoneeseesi? Valikoimastamme löytyy monia tyylikkäitä kuvituksia Unionilipusta rohkeine punaisine, valkoisine ja sinisine sävyineen, jonka vuoksi ne sopivat sekä perinteisen että modernin kodin sisustukseen. Tai ehkä pidät enemmän tiiliseinää jäljittelevästä tapetista jonka päälle on maalattu Unionilippu, tai retrotyylisestä lipusta 60-luvun hengessä? Voit valita useista laadukkaista Ison-Britannian lipuista: valitse esimerkiksi lippu, jossa on ruokateema tai rockmusiikin historiaan liittyvä teema. Lippuaiheisilla tapeteilla korostat kotiseuturakkautta tai rakkauttasi muuhun suosikkipaikkaasi.

Maailman ympäri

Valikoimamme lippuaiheiset tapetit eivät suinkaan ole vain Ison-Britannian lippuja. Valikoimastamme löydät myös muut eurooppalaiskuvitukset sekä esimerkiksi Pohjois-Amerikan värit. Otetaan esimerkiksi Yhdysvaltain lippu: Valikoimassamme on paljon klassiseen tähtilippuun pohjaavia tapettityylejä, jonka tunnettu ilme on designklassikko jo itsessään. Sisällytä esimerkiksi kansallislaulun sanat osaksi sisustustasi, ja valitse tapetti, joka peittää jopa 32 neliömetriä standardikoossaan. Jos tähdet ja raidat eivät ruoki mielikuvitustasi, miten olisi USA:n lippu ikonisessa rekisterikilvessä - design, joka on tunnusomainen kaikkialla Yhdysvalloissa? Löydä oma suosikkisi lippuaiheisten tapettiemme joukosta, tai teetä haluamasi kuviointi tilaustyönä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.