Näyttelijät & näyttelijättäret

Elokuvateatterin keksimisestä lähtien koko maailma on ollut kiehtonut häikäiseviä ja lahjakkaita henkilöitä, jotka esittävät mielikuvitushahmoja valkokankaalla. Ihmiskunta on rakastunLue lisääut näyttelijöihin, jotka ovat viihdyttäneet ja ilahduttaneet meitä kautta aikojen, aina mykkäelokuvien alkuajoista nykypäivän digitaalisesti paranneltuihin, värikorjattuihin ja teräväpiirtoelokuviin. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta näille alan näyttelijöille Photowallin omalla näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalausten kokoelmalla. Näissä upeissa kuvissa on joitakin suosituimmista valkokankaalla esiintyneistä valovoimaisista henkilöistä Hollywoodin kulta-ajoista nykypäiviin. Lisää kimallusta ja glamouria kotiisi täyttämällä se näillä näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalauksilla. Kodissasi ei kirjaimellisesti ole tilaa, jossa nämä hienot kuvat eivät näyttäisi täydelliseltä. Ripusta muutama näistä näyttelijöiden seinämaalauksista olohuoneeseesi ja anna tilalle hieman hohtoa ja näyttävyyttä. Sijoita muutama niistä vapaa-ajan asunnollesi ja ota selvää, mitä vapaa-aika todella tarkoittaa. Nämä näyttelijät ja näyttelijättäret -seinämaalaukset sopisivat hyvin jopa omaan työhuoneeseesi tai minikirjastoosi. Ne voivat saada sinut tuntemaan itsesi Hollywoodin elokuvamoguliksi.

Hohdokas näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalauksissa

1940-luvulla kaunis nuori näyttelijätär nimeltä Norma Jean Baker kamppaili saadakseen nimeä alalle. Eräs yritteliäs nuori kykyjenetsijä huomasi hänet pian, muutti hänen nimensä Marilyn Monroeksi, heitti hänet parrasvaloihin, ja syntyi yksi koko elokuvamaailman ikonisimmista ja kestävimmistä seksisymboleista. Photowall näyttää, että jotkut pitävät siitä kuumana: "Glam and Glory", "Blond Smart Baby" ja "The Seven Year Itch" kuuluvat sen laajaan näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalausten kokoelmaan. Näissä upeissa kuvissa Marilyn Monroe esiintyy joissakin elokuvissa, jotka tekivät hänestä kaikkien maailman miesten fantasian. Ripusta muutama näistä oleskelualueillesi ja nauti tämän sensaatiomaisen tähden raa'asta vetovoimasta. Kutsu muutama ystäväsi, joka on elokuvien ystävä, luoksesi drinkille, ja viettäkää iltapäivä vaihtamalla tarinoita siitä, mikä hänen elokuvistaan on heidän suosikkinsa. Nauti vilkkaista keskusteluista, joita saatte näiden näyttelijöiden seinämaalausten ympäröimänä. Ne ovat takuuvarma hitti kaikkien niitä katsovien keskuudessa. Ole kaikkien kateellinen näiden näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalausten avulla.

Häikäisevät näyttelijät ja näyttelijättäret seinämaalaukset

Jotkut näyttelijät tekevät uransa aikana siirtymän näyttelijästä käsikirjoittajaksi ja ohjaajaksi. Sylvester Stallone aloitti uransa kirjoittamalla Rocky-nimisen käsikirjoituksen, jossa hän myös näytteli. Tämä elokuva voitti hänelle Oscar-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta, mikä nosti hänet supertähteyteen. Sama pätee näyttelijä Mel Gibsoniin, joka kokeili ohjaamista elokuvalla Braveheart, josta hän sai parhaan ohjaajan Oscarin. Photowall kunnioittaa näiden näyttelijöiden suuria saavutuksia "Rocky-Sylvester Stallone", "Sylvester Stallone Rocky II:ssa" ja "Sylvester Stallone Rocky III:ssa" hienossa näyttelijöiden ja näyttelijöiden seinämaalausten valikoimassaan. Näissä kuvissa esitellään ikoninen näyttelijä, joka teki yksinkertaisesta käsikirjoituksesta monen miljoonan dollarin elokuvasarjan. Ripusta muutama näistä näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalauksista eteesi muistuttamaan siitä, että polku tähteyteen sisältää paljon mutkia ja käänteitä. Ja että menestys voi tulla kenelle tahansa milloin tahansa. Voit jopa kiinnittää muutaman näistä näyttelijöiden seinämaalauksista lastesi huoneisiin ja leikkipaikkoihin, jotta he saavat loputtomasti hauskaa ja viihdyttävää.

Klassinen ja kestävä

Nämä näyttelijät ja näyttelijättäret eivät toimi ainoastaan elokuvien tekovälineinä, vaan he ovat myös saavuttaneet aseman populaarikulttuurissa julkkiksina. Heidän jokaista liikettään seurataan, heidän pukeutumistyyliään kopioidaan, ja heidän elämäntyylistään tulee mallia niille, jotka tavoittelevat ylellisempiä ja ristiriitaisempia harrastuksia. Showbisneksen julkkiksen myötä on syntynyt myös uusi uutistoimittajan mutaatio, paparazzi. Enrico Paparazzon, pahamaineisen italialaisen reportterin mukaan nimetty toimittajatyyppi vaanii julkkiksia kuin saalista ja tienaa rahaa kuvaamalla heitä skandaalimaisissa ja vähemmän sopivissa tilanteissa. Photowall muistuttaa meitä siitä, että kuuluisuudella on hintansa: "Greta", "Rita Hayworth Gildassa" ja "Kuningatar Kleopatra" kuuluvat sen massiiviseen näyttelijöiden ja näyttelijättärien seinämaalausten kokoelmaan. Nämä kuvat esittävät joitakin Hollywoodin suurista näyttelijättäristä, joiden yksityiselämästä häikäilemättömät toimittajat levittivät tietoa ympäri iltapäivälehtiä ja käyttivät niitä ravintona yleisön mauttomien mielihalujen herättämiseksi. Nämä näyttelijöiden seinämaalaukset voivat myös toimia varoittavana symbolina meille kaikille siitä, että liika hyvä voi aiheuttaa seurauksia, joista emme ehkä pidä.
Tuotetiedot