Jeesus Kristus

Jeesus Nasaretilainen on epäilemättä ollut länsimaisen kulttuurin historian hallitseva hahmo lähes kahdenkymmenen vuosisadan ajan. Siksi Photowall on koonnut kauniin kokoelman JeesuksLue lisääen Kristuksen seinämaalauksia. Hän oli pohjimmiltaan juutalainen uskonnonopettaja ja uudistaja, josta on tullut maailman hallitsevimman uskonnon, kristinuskon, tärkein ja keskeinen hahmo. Olitpa uskonnollinen tai et, nämä Jeesus Kristus -seinämaalaukset kiehtovat sinua ja ovat hyödyllinen väline sisätilojesi kaunistamisessa. Suurin osa kristityistä seuraa Jeesuksen esimerkkiä, hyväksyy hänen sanansa todeksi ja palvoo häntä messiaana ja Jumalan inkarnaationa. Kuten näet Jeesuksen Kristuksen seinämaalauksissa, tämä on myös peräisin oikeutetusta paikasta historiassa, sillä useimmat historioitsijat ovat yhtä mieltä siitä, että hän oli juutalainen, joka oli kotoisin Juudeasta, Nasaret-nimisestä kaupungista, nykyisessä Israelissa. He ovat yhtä mieltä myös siitä, että häntä pidettiin opettajana ja parantajana ja että Johannes Kastaja kastoi hänet. On myös historiallisia todisteita siitä, että hänet ristiinnaulittiin Jerusalemissa Pontius Pilatuksen käskystä, kuten näet Jeesus Kristus -seinämaalauksissa.

Trademarkit Jeesus Kristus -seinämaalauksissa

Jeesus teki elinaikanaan joitakin ihmeellisiä asioita, mutta kukaan muu kuin Jeesus ei tiennyt, että hänen viimeisellä ehtoollisellaan tulisi olemaan niin pysyvä vaikutus kirjallisuuteen ja itse asiassa koko maailmaan. Me kaikki tiedämme perusasiat, kuten sen, että tällä ehtoollisella tapahtui ensimmäinen eukaristia ja että leipä, jonka hän mursi, edustaa Kristuksen ruumista. Nämä mielikuvat ovat muodostuneet päähämme jo pienestä pitäen. Kuuluisin kuvaus tästä tapahtumasta on Da Vincin tekemä, mutta on myös muita skenaarioita ja kuvia, jotka ovat tehneet pysyvän vaikutuksen psyykeeseemme. "Paimenten palvonta - Antoine Le Nain" on tästä hyvä esimerkki, sillä se osoittaa, kuinka Jeesus oli alusta alkaen kiintymyksen kohde. Jos etsit jotain muuta, tutustu "Ristiinnaulitseminen" -kuvaan, joka on melko itsestään selvä. Oli miten oli, nämä Jeesus Kristus -seinämaalaukset tarjoavat sinulle keskipisteen, joka todella tekee maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen.

Nimi

Monet ihmiset eivät oikeastaan tiedä, että Jeesus on saanut nimensä enkeliltä. Vieraillessaan Marian luona tämä enkeli tuli hänen luokseen ja totesi: "Älä pelkää, Maria; sinä olet löytänyt Jumalan suosion. Sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus." Tämän voit jakaa ihmisten kanssa, jotka ihastuvat ehdottomasti Jeesus Kristus -seinämaalauksiisi, olipa kyseessä sitten kotisi, vapaa-ajan tilasi tai jopa toimistosi. On ihmisiä, jotka olettavat, että Kristus on Jeesuksen sukunimi, mutta he eivät juurikaan tiedä, että ensimmäisen vuosisadan Palestiinassa ihmisillä ei ollut sukunimiä. Ihmiset tunnistivat toiset viittaamalla heidän vanhempiinsa. Kristus tulee kreikan kielen sanasta Christos, joka tarkoittaa "voideltua", mikä on hyvin ilmeistä, kun tarkastelet kaunista valikoimaa Jeesuksen Kristuksen seinämaalauksia. Jeesuksen Kristuksen seinämaalausten viehätysvoima perustuu myös pääasiassa siihen, että voit seurata hänen askeleitaan ja kartoittaa hänen elämäänsä näiden kuvien avulla. Tässä kategoriassa on paljon vaihtelua, ei vain ainutlaatuisten mallien vaan myös värimaailman osalta.

Jeesus Kristus -seinämaalaukset ja niiden taide

Jaksot Kristuksen elämästä kuuluivat keskiajan ja renessanssin taiteen yleisimpiin kuvattaviin aiheisiin. Suurin osa näistä tarinoista on peräisin kristillisestä Uudesta testamentista ja erityisesti Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen evankeliumeista, joissa on kerrottu Jeesuksen elämästä ja opetuksista. Siksi Jeesuksen Kristuksen seinämaalauksissa voi nähdä runsaasti erilaisia skenaarioita. Jotkin Kristuksen elämää kuvaavat kuvat ovat peräisin kirkon varhaisilta vuosisadoilta, kuten Kristuksen syntymää kuvaavat esitykset, jotka ovat peräisin neljänneltä ja viidenneltä vuosisadalta. Monet tällaiset kuvat ovat läheisesti samansuuntaisia Itä-Rooman "Bysantin" valtakunnan taiteen kanssa. Tämän vaikutuksen ansiosta meillä kaikilla on melko yleinen kuva Jeesuksesta Kristuksesta, kuten Jeesuksen Kristuksen seinämaalaukset osoittavat. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että mies itse näytti paljon vähemmän kuin se kuva, joka meillä on hänestä. Siitä huolimatta voit silti arvostaa hänen kauneuttaan Jeesuksen Kristuksen seinämaalauksissa, kuten "Jeesus Riossa".
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1