Eläinrata

Olitpa astrologian ystävä tai et, tiedät varmasti, mikä on horoskooppisymbolisi. Siksi Photowall on koonnut suuren valikoiman The Zodiac -seinämaalauksia, joita voit käyttää teemana sLue lisääisustuksessasi. Tämä astrologian osa ilmaisee monimutkaisia ajatuksia persoonallisuuksista, elämänkaarista ja jopa parisuhdemalleista. Vielä tärkeämpää ja tieteellisempää on kuitenkin se, että horoskoopissa luetellut 12 merkkiä ovat läheisesti sidoksissa siihen, miten Maa liikkuu taivaalla. The Zodiac -seinämaalauksissa näkyvät merkit ovat peräisin tähtikuvioista, jotka kuvaavat reittiä, jota aurinko kulkee vuoden aikana. Useimmat saattavat ajatella, että horoskoopin päivämäärät vastaavat sitä, milloin aurinko kulkee kunkin tähtikuvion läpi, mutta todellisuudessa näin ei ole. Eläinradan seinämaalaukset opettavat myös, miksi astrologia ja tähtitiede ovat eri järjestelmiä. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemasi The Zodiac -seinämaalaukset vastaamaan nykyistä estetiikkaasi, värijärjestelmiäsi ja muuta.

Sodiac-seinämaalausten perusteet

Astrologian harjoittajat sanovat, että heidän alansa on riippuvainen planeettojen asemasta ja sijoittumisesta aurinkokunnassamme. Koska planeetat kulkevat usein ja muuttavat asentojaan, se vaikuttaa elämäämme, jos uskot sellaiseen. Me kaikki tiedämme, että aurinko on energian, valon ja yltäkylläisyyden merkki. Tämä kääntyy myös eläinradan faneille, koska se näyttää antavan heille menestystä elämässään ja työssään. Tätä ajatellen voit ehkä yhdistää The Zodiac -seinämaalauksesi auringon paisteen kuvan kanssa tai sijoittaa The Zodiac -seinämaalauksen ikkunan viereen, josta aurinko voi paistaa siihen päivän aikana. Yksittäisistä planeetoista sanotaan, että Saturnus on oikeudenmukaisuuden planeetta, Merkurius viittaa viisauteen, Mars on toiminnan planeetta, Venus on mukavuuden ja rakkauden planeetta ja niin edelleen. Nyt riippuen siitä, mitä uutta tilaa olet sisustamassa tai sisustamassa uudelleen, nämä ovat mielenkiintoisia ideoita pitää mielessä, kun valitset The Zodiac -seinämaalaukset. Koska meillä on myös seinämaalauksia näistä eri planeetoista, voit todella leikkiä ja ehkä sekoittaa ja sovittaa eri luokkia yhteen luodaksesi haluamasi ulkoasun.

Kahdestoista

Nykyaikaiset astrologiset merkit ovat hellenistisellä ajalla käytettyjen merkkien yksinkertaistettuja kuvia. Katsotaanpa, mitä kahtatoista eläintä merkit edustavat. Oinas merkitsee oinasta, Härkä härkää, Kaksoset kaksosia, Syöpä rapua, Leijona leijonaa, Neitsyt neitsyttä, Vaaka vaakaa, Skorpioni skorpionia, Jousimies jousimiestä, Kauris vuohta, Vesimies vedenkantajaa ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Kalat kahta kalaa. Kaikki nämä ovat loogisesti saatavilla The Zodiac -seinämaalauksissa. Käytä The Zodiac -seinämaalauksia luonteen ja persoonallisuuden kuvaajana. Laaja kuvavalikoima voi todella auttaa sinua tekemään huoneestasi näyttävän erilaisilla tyyleillä ja eri väreillä. Olipa kyse sitten upeista sinisen ja kullan sävyistä, kuten The Zodiac -seinämaalauksessa "Whats Your Sign Blue Gold", tai ankarammasta ja tyylikkäämmästä sävystä kohteissa, kuten "Night Sky Scorpio", löydät varmasti sopivan huoneen asuin-, virkistys- tai jopa yrityshuoneeseesi.

Zodiac-seinämaalausten vaikutus

Astrologialla on aina ollut hetkensä ajassa ja historiassamme, sillä ihmisillä on tapana kääntyä astrologian puoleen stressin aikana. On tehty tutkimuksia, joissa on todettu, että ihmiset, jotka konsultoivat astrologeja, tekivät niin pääasiassa vastauksena stressitekijöihin elämässään. Siksi The Zodiac -seinämaalaukset sopivat erinomaisesti myös kotioloissa, koska ne voivat poistaa stressiä jokapäiväisestä elämästämme. Kuvittele, että tulet pitkän työpäivän jälkeen kotiin ja näet "Zodiac - Teksti". Tämä upea ja upea The Zodiac -seinämaalaustyö on juuri sitä, mitä huone tarvitsee erottumaan edukseen. Yksinäinen muotoilu voi todella erottaa sinut kaikista muista seinäkoristeista. Merkkisi näyttäminen alueellasi on myös osoitus siitä, että olet yhteydessä persoonallisuutesi henkisempään puoleen. Photowallin Zodiac-seinämaalauksissa ei ole vain fyysistä kauneutta, vaan myös henkistä vetovoimaa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1