Leijonat & suuret kissat

On olemassa kissoja, joita voidaan pitää eräinä luonnonvaraisen maailman upeimmista eläimistä. Leijonien, tiikerien, gepardien, ilvesten ja leopardien kaltaiset eläimet ovat eräitä etLue lisääeerisimpiä olentoja, jotka ovat kulkeneet ihanalla planeetallamme. Käännä tämä kauneus valitsemaasi tilaan hankkimalla leijonia ja isoja kissoja esittäviä seinämaalauksia, jotka kuvaavat näitä kuninkaallisia olentoja ja antavat huoneellesi kuninkaallisen ilmapiirin samalla kun ne tuovat tyyliä. Kokonsa, voimansa ja saalistustaitonsa ansiosta nämä kissat erottuvat edukseen, sillä ne voivat menestyä missä tahansa ympäristössä, jos ne jätetään rauhaan. Näyttämällä leijonia ja isoja kissoja seinämaalauksia voit ilmaista selviytymishenkeä ja tuoda ylpeyden tunteen kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa vapaa-ajan tilaan.

Valikoima leijonien ja suurten kissojen seinämaalauksia

Gepardia kutsutaan yleisimmin luontoäidin nopeimmaksi nisäkkääksi, joka on yhtä nopea ja tappava. Tämä leijonat & suurkissat -seinämaalausten aihe ilmentää itsetuntoa, nopeutta ja lasermaista keskittymistä. Muista tyypillisistä suurista kissoista poiketen ne eivät hyppää saaliinsa päälle, vaan juoksevat sen perässä. "Cheetah on Mound" on loistava esimerkki tästä, sillä se kuvaa eläintä jalolla mutta mahtavalla tavalla, joka luo keskustelua riippumatta siitä, sijoitatko sen asuin- tai työskentelytilaan. Sitten on vielä leopardit, jotka ovat erinomaisia saaliinsa kyttäämisessä, liikkuvat äänettömästi ja huomaamattomasti ja liikkuvat paikoissa näkymättömissä. Tämän vuoksi se liitetään usein myös termiin henkieläin, joka viestii oveluudesta ja havainnointikyvystä, joka ihmisellä on oltava elämässä. Leopardit leijonat & suuret kissat -seinämaalaukset vaihtelevat yksinkertaisesta "Leopard on a Kopje" -teoksesta, jossa on valkoinen tausta ja upea leopardi etualalla, lapsiystävällisempään motiiviin nimeltä "Rainbow Snowleaopard", joka on taiteellisesti toteutettu eloisilla väreillä, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen, työhuoneeseen tai leikkialueelle.

Pikkulapsille

Siitä puheen ollen, valikoimamme kissa-aiheisia leijonia & isoja kissoja sisältäviä seinämaalauksia on yksi eläinluokkien lapsiystävällisimmistä kerroksista. Lapset ilahtuvat näistä jännittävistä ja ihastuttavista malleista, jotka sopivat täydellisesti lasten makuuhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niiden lämpimät värit ja sävyt saavat varmasti hymyn huulille pieniltä pojilta ja tytöiltä. Tämän leijonat ja suurkissat -seinämaalaukset -osion tuoma monimuotoisuus soveltuu myös vanhemmille, murrosikää lähestyville lapsille. Näiden hämmästyttävien suurten kissojen kiehtovuus ei lopu koskaan, sillä ne symboloivat niin monia tunteita ja niiden salaperäisyys tuskin koskaan katoaa. "Savanna Sundown" on esimerkiksi upea leijonat & suurkissat -seinämaalaustyö, joka voi vahvistaa isän ja pojan välistä sidettä. Jos haluat jotain todellisempaa ja sisäelimiin kohdistuvaa, erittäin söpö "Lion Cubs Sitting" voi olla jotain, joka avaa lapsesi eläinrakastajan, ehkä jopa tulevan eläintieteilijän.

Jungle King leijonien ja suurten kissojen seinämaalauksissa

Tämä nimenomainen suurikokoinen kissa on idässä voiman ja vallan symboli, sillä niitä pelätään ja kunnioitetaan yhtä lailla, ja niitä on käytetty hallinnan symboleina aasialaisessa taiteessa ja kirjallisuudessa. Monet kamppailulajiliikkeet perustuvat ison kissan varkaisiin ja lihaksikkaisiin liikkeisiin. Toisaalta tiikereitä ensin inhottiin ja sitten rakastettiin lännessä, jossa kirjailijat olivat pakkomielteisiä eläimen voimasta ja raakuudesta. Näitä kissaeläimiä korostavat seinämaalaukset Leijonat ja suurkissat, kuten "Tiikeri juoksee lumessa", ovat kaunis koriste, minne ikinä laitatkin sen. Toinen omituinen mutta sensaatiomainen taiteellinen valinta on "Tiger in a Tropical Storm, Henri Rousseau", hätkähdyttävä kuva, joka vetää silmää ja stimuloi aisteja. Voit melkein haistaa viidakon kasteen tuoksun.
Tuotetiedot