Kauris

Vaikka peura on melko yleinen eläin, maailmassa on itse asiassa yli 60 eri peuralajia. Näitä ystävällisiä olentoja esiintyy kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta, ja ne Lue lisäävoivat elää monenlaisissa elinympäristöissä vuoristoalueista lämpimiin ja kosteisiin sademetsiin. Voit esitellä tätä selviytymishenkeä ja päättäväisyyttä kaunistaessasi tilojasi yhdellä Photowallin erinomaisesta valikoimasta peuraseinämaalauksia. Nämä motiivit vetoavat erityisesti nuorempaan väkeen, eli lapsiin. Lapsiystävälliset mallit, pehmeät ja miellyttävät värit, ainutlaatuiset mallit ja mahdollisuus muokata näitä kohteita oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaan, löydät varmasti oikean peura-seinämaalauksen huolellisesti valitusta peura-seinämaalaustarjonnastamme.

Päällimmäisenä sidos peuraseinämaalaukset

Äidin ja lapsen välinen suhde on jotain puhdasta ja aina läsnä olevaa meidän ihmisten elämässä. Tämä pätee myös moniin eläimiin, ja kauriin ja sen vasan välinen yhteys on merkittävä, lähinnä sen vuoksi, että se on kuvattu erittäin suositussa animaatioelokuvassa. Osa tämän kokoelman peuraseinämaalauksista on tuon median perintöä, ja esimerkiksi "Deer in Woods", "Deer World Lines - Light Blue" ja "Deer World Lines - pink" esittävät herkkää mutta merkityksellistä sukulaisuutta eri väreissä. Se ei ainoastaan ilahduta lastasi tai lapsiasi, vaan se myös vetää sydämen nyörejä perheenjäseniltäsi, ystäviltäsi tai vierailtasi. Näin lapsiystävällinen ja ystävällinen peuraseinämaali huvittaa ja herättää varmasti huomiota, ja hyvin unenomainen sommitelma vie sinutkin melkein takaisin omaan lapsuuteesi.

Lapsia varten

"Deer in Purple Woods" on vielä selvempi valinta lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Kauniit violetit värisävyt, sävyt ja sävyt lukkiutuvat hurmaamaan lapsesi tai lapsesi. Siinä näkyy nuori metsäkauris tai -kauris seisomassa metsässä, jota ympäröivät puut ja kukat sekä perhosten kaleidoskooppi. Tämä peuraseinämaalauksen on todella maaginen ja lumoava, täydellinen lahja hänelle tai hänelle. Sama pätee "Young Deer - Gooseframe - Pink Green" ja "Young Deer - Gooseframe Lightblue", kaksi upeaa peura-seinämaalausta, jotka tuovat iloa ja saavat lapset nauramaan. Jos haluat jotain realistisempaa, ehkä "Red Deer Stag" sopii sisätiloihisi. Tämä on se kauneus, kun annat lapsillesi peuraseinämaalauksia, sillä he voivat valita mielekkäiden taideteosten ja upeiden valokuvien joukosta.

Hirven seinämaalausten näkökulmat

Jotta saisit nopean yleiskatsauksen perhedynamiikasta peuraseinämaalauksissa, selvitetään terminologia oikein. Urospeuraa kutsutaan urospeuraksi, mutta joitakin suurempia uroksia kutsutaan hirviksi. Naarashirveä kutsutaan peuraksi tai kauriiksi. Nuorta peuraa kutsutaan kauriinpoikaseksi, kuten näet esimerkiksi peuraseinämaalauksessa "Fawn Roe Deer". Kauriit ja peurat voidaan erottaa toisistaan sarvien perusteella. Nämä kuninkaalliset ja upeat koristeet niiden päässä näkyvät myös monissa peuraseinämaalauksissa. Lähes kaikilla hirvieläinlajeilla on sarvet, lukuun ottamatta kiinalaista vesihirveä. Joka vuosi sarvet putoavat ja kasvavat uudelleen. Tätä voidaan käyttää symboliikkana sisustuksessa hyödyntämällä hirviseinämaalauksia, kuten "Antler", jossa tämä tunnusmerkki on esillä kaikessa loistossaan upeassa mustavalkoisessa muodossa. Tämä peuraseinämaalauksen avulla voidaan kohottaa tunnelmaa tai ilmapiiriä missä tahansa asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilassa.
Tuotetiedot