Jääkarhut

Jääkarhu on lihaa syövä karhulaji, joka elää napapiirillä. Se on olemassa olevista lihansyöjälajeista suurin. Se syö pääasiassa hylkeitä ja viettää suurimman osan ajastaan jäällä, minLue lisääkä vuoksi se luokitellaan merikarhuksi. Sen valtava kehon rasvamäärä suojaa sitä äärimmäisen kylmiltä lämpötiloilta. Photowall kunnioittaa tätä kiehtovaa jääolentoa omalla jääkarhujen seinämaalausten kokoelmallaan. Näissä ainutlaatuisissa kuvissa tämä lumen asukki esiintyy luonnollisessa elinympäristössään. Ripusta nämä jääkarhujen seinämaalaukset olohuoneeseesi ja anna tämän mahtavan eläimen täyttää kotisi voimallaan ja nokkeluudellaan. Muutama näistä jääkarhujen seinämaalauksista vapaa-ajan asunnossasi tuo kirkkautta ja ihmeellisyyttä asuintilaasi. Saattaa jopa olla hyvä idea sijoittaa muutama näistä jääkarhujen seinämaalauksista lasten leikki- ja nukkumahuoneisiin. Katsele, kun lapsesi tuijottavat silmät suurina tätä upeaa olentoa. Käytä näitä hämmästyttäviä jääkarhujen seinämaalauksia opettaaksesi heille tämän rakastettavan eläimen metsästystottumuksista ja omituisista omituisuuksista. Se herättää heissä rakkautta kaikkia Jumalan luontokappaleita kohtaan.

Jääkarhujen seinämaalaukset kestävät

Ilmaston lämpeneminen ja ilmastonmuutos, joka on saanut monet napajäätiköt sulamaan, on pienentänyt huomattavasti tämän olennon elinaluetta. Niin paljon, että sitä pidetään nyt haavoittuvana lajina. Näiden eläinten laajalle levinnyt metsästys on myös aiheuttanut niiden lukumäärän laskun joksikin aikaa, mutta onneksi metsästysrajoitusten ja tiukkojen käytäntöjen ansiosta ne ovat päässeet takaisin turvaan. Photowall tervehtii tämän hienon olennon selviytymiskykyä laajassa jääkarhujen seinämaalausten kokoelmassaan olevilla "Vedenalainen jääkarhu", "Jääskeläisvanhemmat" ja "Karhunpoikanen". Näissä hämmästyttävissä kuvissa tämä ihmeellinen olento ui arktisen alueen jääkylmissä vesissä ja leikkii kylmän sään olentojensa kanssa. Esittele nämä jääkarhujen seinämaalaukset oleskelualueillasi, jotta voit viilentyä ja rentoutua stressaavan päivän jälkeen. Pelkästään niiden alabasterinvalkoisen turkin tuijottaminen saa sinut tuntemaan, että vietät päivän niiden kanssa niiden asuttamilla raikkailla, viileillä alueilla. Anna näiden jääkarhujen seinämaalausten viedä sinut jäätyneeseen paratiisiin, jossa selviytyminen on tärkein asia. Tuo viileä ilma kotiisi näiden jääkarhujen seinämaalausten avulla.

Resursseja jääkarhujen seinämaalauksissa

Jääkarhuilla on keskeinen rooli arktisten kansojen kulttuurissa. Inuitit kutsuvat niitä nimellä Nanook. Niiden pehmoinen ja leikkisä ulkonäkö peittää sen tosiasian, että ne ovat varsin vaarallisia, kun ne provosoituvat. Ne ovat kuuluisia salakavalina metsästäjinä, ja ne pystyvät usein tappamaan ennen kuin saalis on tietoinen niiden läsnäolosta. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta tätä eläintä kohtaan, sillä sen laajassa jääkarhujen seinämaalausten kokoelmassa on "Valkoinen jääkarhunmetsästäjä", "Jääkarhun sininen" ja "Jäämetsästäjä". Nämä kuvat esittelevät tämän olennon hurjempaa puolta. Ripusta nämä jääkarhujen seinämaalaukset kotiisi muistuttamaan siitä, ettei ulkonäkö saa hämätä, vaan että halaavan turkinsa alla se on yksi olemassaolon tuotteliaimmista saalistajista. Sen vertaansa vailla oleva kyky uida ja liikkua nopeasti vedessä on tehnyt siitä kaikkien hylkeiden kiusankappaleen. Ja sen uskomaton kyky haistaa saaliinsa on tehnyt siitä täydellisen tappokoneen tässä ympäristössä. Anna näiden jääkarhujen seinämaalausten täyttää kaupunkiasuntosi jännityksellä ja dynamiikalla. Kodissasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä, kun nämä kuvat ovat ympärilläsi.

Ovela ja nokkela

Pelottavasta käytöksestään huolimatta jääkarhut ovat kummasti pystyneet solmimaan outoja ystävyyssuhteita sellaisten olentojen kanssa, joita ne muuten raatelisivat tai söisivät. Sen on useaan otteeseen nähty leikkivän koirien kanssa, eikä se ole vahingoittanut niitä, vaan jopa paininut niiden kanssa. Photowall saa sinut hymyilemään tälle omituiselle piirteelle, sillä sen hienossa jääkarhujen seinämaalausten valikoimassa on "Lords of the Arctic", "Polar Bear on Iceberg" ja "Ryan Fowler-Polar Bear". Nämä kuvat näyttäisivät täydelliseltä minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jolla haluat taustoittaa niitä. Niitä on saatavana laaja valikoima värejä ja malleja, joista vaativa kaupunkiasukas voi valita. Nämä jääkarhujen seinämaalaukset on myös valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Huvitukselle ja hauskuudelle, jota nämä kuvat voivat aiheuttaa asuinpaikassasi, ei ole loppua. Vietä lukemattomia tunteja rakkaidesi kanssa yksinkertaisesti arvostamalla tämän upean eläimen hienoa luonnetta. Anna sen selviytymiskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa inspiroida sinua olemaan kova ja sitkeä suurten vastoinkäymisten edessä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1