Norsut

Elefanttien sanotaan, etteivät ne koskaan unohda. Tiedetään myös, että ne elävät pitkään verrattuna moniin muihin eläimiin luonnossa tai vankeudessa. Norsukohtausta esittävä seinämaalLue lisääaus voi olla juuri se, mitä tarvitset muistellaksesi erityistä kokemusta. Jääkaudelta nykypäivään norsut kasvavat yhä suuremmassa vaarassa kuolla sukupuuttoon. Osoita tukesi näille lempeille jättiläisille marssivien norsujen seinämaalauksilla. Löydät sarjakuvaelefanttien seinämaalauksia, valokuvia afrikkalaisista safarikohtauksista, omituisia kuvioita ja paljon muuta. Mistä näkymästä nautitkin eniten, löydät sen täältä erilaisten norsun seinämaalausten joukosta.

Norsut seinäsi koristamaan? Miksipä ei

Joissakin kulttuureissa norsuja pidetään pyhänä eläimenä, ja ne ovat tunnetusti hyvän onnen, viisauden, hedelmällisyyden ja suojelun symboli. Upea eläin symboloi myös viisautta ja voimaa. Nämä ovat syitä siihen, miksi monet kodinomistajat haluavat norsuja osaksi kodin sisustusta. Norsut ovat tärkeitä myös Feng Shuissa, muinaisessa kiinalaisessa sijoitustaiteessa. Kun kyseessä on seinien koristelu, Photowallilla on useita erilaisia norsu -aiheisia seinämaalauksia, joista voit valita. Olitpa sitten sisustamassa olohuonetta, lastenhuonetta tai leikkihuonetta, meillä on paras valikoima, joka varmasti sopii tarpeisiisi. Todellisista kuvista norsuista Savannissa, Disneyn Dumboon, Photowallin Elefantit-seinämaalausten kokoelma on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Luo teema lastenhuoneeseesi, ja luota meihin, jos sanomme, että niin pienimmät kuin aikuisetkin tulevat rakastamaan niitä.

Elefantit eivät ole vain tavallisia eläimiä

Norsuja pidetään maapallon suurimpina maaeläiminä. Niitä on itse asiassa kahta lajia: aasialaisia ja afrikkalaisia norsuja. Molemmilla on omat ainutlaatuiset piirteensä. Nämä hämmästyttävät eläimet tunnetaan vahvoista perhesiteistään ja älykkyydestään, jotka ovat kiehtoneet ihmisiä jo vuosia. Vaikka norsupopulaation pelastamiseksi tehdään suojeluponnisteluja, salametsästäjät tappavat edelleen useita norsuja joka päivä.
Tuotetiedot