Safarin eläimet

Safari-sana itsessään on peräisin arabian kielen sanasta, joka tarkoittaa matkaa. Englantilaiset käyttivät termiä 1800-luvun loppupuolella, kun he olivat vuorovaikutuksessa Afrikan erLue lisääi heimojen kanssa, viittaamaan maamatkoihin, joita yleensä tekevät turistit, jotka haluavat nähdä nähtävyyksiä Afrikassa. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että niin kauan kuin olet paikassa, jossa voit tarkkailla eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä, olet teknisesti ottaen safarilla. Tämä Safari eläimet seinämaalaukset kokoonpano koostuu neljästä alaluokasta, kätevästi järjestetty iloksesi, huippuluokan motiiveja ainutlaatuisia malleja ja kuten kaikki Photowallin seinämaalaukset, saatavilla muokkausta toiveidesi ja estetiikan mukaan. Tuo luonnon kauneus kotiisi tai toimistoosi valitsemalla Safari-eläimet seinämaalaukset!

Safarin eläinten seinämaalausten määrittely

Safarieläimiä ovat periaatteessa kaikki eläimet, jotka viihtyvät niityillä tai savanneilla. Näihin eläimiin kuuluvat norsu, kirahvi, seepra, leijona, virtahepo, sarvikuono, impala ja leopardi, mutta ne voivat laajemminkin käsittää myös muita lajeja tai samankaltaisia eläimiä. Safarieläinten seinämaalauksissa esiteltyjä eläimiä ovat norsu, kirahvi, seepra, leijona ja muut suurpedot. Mikä tahansa näistä Safarieläinten seinämaalausten valikoimassamme olevista teoksista täyttää ja ylittää sisustustoiveesi harvinaisilla koostumuksillaan, välittömästi esiin nousevilla väreillään ja mielenkiintoisella läsnäolollaan, jotka varmasti koristavat asuin- tai liiketilasi.

Hear me roar

Leijona, jota joskus kutsutaan myös petojen kuninkaaksi, on erittäin tärkeä eläin safarilla. Kooltaan se on tiikerin jälkeen toiseksi suurin, ja leijonien keskimääräinen elinikä on kymmenestä neljääntoista vuotta. Ne ovat keskeisiä petoeläimiä, jotka varmistavat ekosysteemin tasapainon. Tuo majesteettista makua kotiisi tai toimistoosi kiinnittämällä kuninkaallisia safarieläimiä esittäviä leijonan seinämaalauksia. Valikoimamme kissaeläimiin liittyviä Safari-eläinten seinämaalauksia on yksi eläinluokkien lapsiystävällisimmistä kerroksista. Lapset ilahtuvat näistä jännittävistä ja ihastuttavista malleista, jotka sopivat täydellisesti lasten makuuhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niiden lämpimät värit ja sävyt saavat varmasti hymyn huulille pieniltä pojilta ja tytöiltä. Tämän Safari-eläinten seinämaalaukset -osion tuoma monimuotoisuus soveltuu myös vanhemmille, murrosikää lähestyville lapsille. Näiden hämmästyttävien suurten kissojen viehätys ei lopu koskaan, sillä ne symboloivat niin monia tunteita ja niiden salaperäisyys tuskin koskaan katoaa.

Elefantit Safari-eläinten seinämaalaukset

Norsu on suurin maannisäkäs. Vain kolme lajia on vielä elossa, nimittäin afrikkalainen puskanorsu, afrikkalainen metsänorsu ja intialainen tai myös aasialaiseksi norsuksi kutsuttu norsu. Valtavasta koostaan huolimatta norsut ovat enimmäkseen rauhallisia kasvinsyöjiä, jotka saattavat viettää jopa 16 tuntia päivässä pelkkää syömistä. Safarieläinten seinämaalaukset näistä huomattavista jättiläisistä sopivat täydellisesti niin moneen huoneeseen, olipa kyseessä sitten lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen. "Henna Elefantti" on selvästi upea motiivi, joka näyttää äärimmäisen siistiltä ja tyylikkäältä, ja siinä on tarpeeksi tyyliä ja tyyliä tyydyttämään kaikki sisustus- ja suunnittelutarpeet ja toiveet.

Lisää hienoja kissaeläimiä

Leopardi on myös leijonan tavoin iso kissa. Kun olet safarilla, voit erottaa leopardin kahdesta muusta täplikkäästä kissasta, gepardista ja jaguaarista, niiden täplien jakautumisen perusteella. Toisin kuin leijonat, leopardit voivat metsästää ja syödä mitä tahansa, mikä antaa niille leiman opportunistisista metsästäjistä. Leopardit tunnetaan erinomaisesta kiipeily- ja uimakyvystään, joka johtuu niiden erittäin vahvoista olkaluista ja lihaksista. Lisää näitä kiehtovia kissaeläimiä sisustukseesi upealla Safari-eläinten seinämaalauksiemme valikoimalla, kuten "Hidden Leopard" -nimisellä teoksella, joka on omituisen maalauksellinen Safari-eläinten seinämaalauksen kaltainen ja jolla on niin suuri luonne.
Tuotetiedot