Matelijat

Vaikka matelijat eivät nykyään ole läheskään yhtä runsaslukuisia ja monimuotoisia kuin 100 tai 200 miljoonaa vuotta sitten, ne ovat silti todella kiinnostava aihe ja loputon kiinnostuLue lisääksen kohde ihmisille. Tuo nämä hämmästyttävät olennot tiloihisi hankkimalla matelijoiden seinämaalauksia, jotka ovat parasta laatua, ainutlaatuisimpia malleja, kauniita värejä ja takuuvarma hitti missä tahansa sisustuksessa. Vaikka jotkut ihmiset pelkäävät matelijoiden teräviä hampaita, haarautuvia kieliä tai suomuista ihoa, nämä erityispiirteet voivat myös vetää meitä puoleensa. Matelijoiden seinämaalauksemme heijastavat myös tätä lumoa, joka meillä on todella ikivanhasta eläinlajista. Tutustu erinomaiseen kokoelmaan, valitse suosikkisi tai suosikkisi, jotka kaikki voidaan sovittaa mieleiseksesi ja esteettiseksi.

Suuri historia matelijoiden seinämaalauksissa

Matelijat ovat maapallon vanhin eläinlaji! Esimerkiksi kilpikonnat ovat olleet planeetalla yli 200 miljoonaa vuotta, periaatteessa samassa muodossa kuin näemme ne nykyään, mikä on jotain, mikä vain räjäyttää mielen, mitä enemmän sitä ajattelee. Tästä ja monista muista syistä matelijat ansaitsevat meiltä ihmisiltä kunnioitusta, jonka voit tuoda asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla matelijoiden seinämaalauksia, jotka heijastavat tätä kunnioitusta ja ihailua hyvin erityistä eläinlajia kohtaan! Matelijoiden seinämaalauksissa esiintyy myös matelijoita, kuten iguaaneja ja krokotiileja, joten tilaa on runsaasti vaihtoehtoja ja monimuotoisuutta. "Boa Constrictor" on lähes psykedeelinen motiivi, joka näyttää siistiltä ja funkyltä. "In the Ocean Turtle" on oudompi, mutta yhtä tyylikäs ja vaikuttava matelijoiden seinämaali.

Massiivinen typologia

Lähes kaikki matelijat ovat jollain tavalla edustettuina taidemaailmassa, mutta näkyvin on luultavasti käärme. Käärmeellä tai käärmeellä, kuten sitä joskus myös kutsutaan, on voimakas symbolinen rooli niin monissa eri kulttuureissa. Esimerkiksi Egyptin historiassa Niilin kobra koristi faaraon kruunua ja sitä palvottiin yhtenä jumalista. Löydät näiden kiehtovien olentojen esityksiä monissa motiiveissa matelijoiden seinämaalaukset -kategoriastamme. Kolmea lääketieteellistä symbolia, joihin liittyy käärmeitä, käytetään yhä nykyäänkin, kuten apteekkia symboloivaa Hygieian kulhoa sekä Caduceusta ja Asklepioksen sauvaa, jotka puolestaan ovat lääketieteen symboleja. Tuo osa tästä viisaudesta kotiisi tai jopa toimistoosi hankkimalla matelijoiden seinämaalauksia käärmeestä, kuten teos nimeltä "Flora Chinoiserie VIII Textured", joka on kaunis taideteos, joka muodostaa ihanteellisen kontrastin tyylikkääseen mutta salaperäiseen suunnitteluun. Se näyttää kuin suoraan legendasta, niin sanoakseni matelijoiden seinämaalauksesta ikiaikojen varrelta.

Lisää matelijoiden seinämaalauksia näytteitä

Nykyään elävät matelijalajit voi laskea käytännössä yhden käden sormilla. Kilpikonnat, joita luonnehtivat hidas aineenvaihdunta ja suojaava kuori, ovat yksi rakastetuimmista eläimistä kaikkialla maailmassa. Voit nähdä tämän ihanan ja ystävällisen olennon matelijoiden seinämaalauksissa, kuten "Merikilpikonna korallissa". Käärmeet ja liskot kuuluvat squamateiksi kutsuttuun ryhmään, jotka irrottavat nahkansa ja joilla on leveästi aukeavat leuat. Sitten on vielä krokotiilit, jotka ovat sukupuuttoon kuolleiden dinosaurusten lähimpiä eläviä sukulaisia. Voit koskettaa näitä kiehtovia olentoja hankkimalla matelijoiden seinämaalauksia, jotka antavat alueellesi sen ratkaisevan kosketuksen, salaperäisyyden ja eksoottisen kauneuden, jota se joskus vaatii elvyttääkseen. "Dark Leaves II" on yksi tällainen motiivi, jossa se ei ole vain kauneuden taideteos, vaan se tarjoaa myös arvoituksen tai arvoituksen siinä mielessä, että sen suunnittelu kannustaa sinua ajattelemaan ja tutkimaan valitsemiasi matelijoiden seinämaalauksia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1