Perhoset

Perhoset luokitellaan hyönteisiksi, jotka kuuluvat heimoon Lepidoptera. Sen lajeihin kuuluvat arvoitukselliset perhoset. Niitä on ollut olemassa 56 miljoonaa vuotta, paleoseenikaudestLue lisääa lähtien. Näiden olentojen elinkaaressa on neljä vaihetta. Ne kuoriutuvat toukkina, sitten niistä tulee matomaisia toukkia, sitten ne talvehtivat kotelon sisällä nukkeina, ja vasta metamorfoosin jälkeen niistä tulee kauniita perhosia. Photowall kunnioittaa tätä mahtavaa olentoa omalla perhosseinämaalausten sarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä merkittäviä hyönteisiä sellaisina kuin ne esiintyvät luonnossa, kaikessa loistavassa väriloistossaan. Nämä upeat perhosseinämaalaukset eivät ole vain kiehtovia koristeita kodissasi, vaan ne toimivat myös muistutuksena siitä, että kaikki asiat, jotka aloittavat elämänsä hankalasti, eivät pysy sellaisina. Jotkut asiat kasvavat itse asiassa kauniimmiksi ja merkittävämmiksi versioiksi itsestään. Anna näiden perhosseinämaalausten tulla olohuoneesi keskipisteeksi. Näiden perhosseinämaalausten innoittamat keskustelut tulevat olemaan mitä suurimpia. Ripusta muutama näistä perhosia esittävistä seinämaalauksista vapaa-ajanviettotiloihin ja kolminkertaista hauskuus ja jännitys leikki- ja huvitteluhetkilläsi.

Kiehtovia perhoset seinämaalauksia

Psykiatrian käytännössä perhonen symboloi muutosta. Toukka toukaksi, toukka koteloksi tai nukaksi ja siitä eteenpäin kauneudeksi. Imago on syvälle lapsen alitajuntaan hautautuneen vanhempien affektin symboli. Photowall antaa sinun ihailla muodonmuutosta "Julia Butterfly", "A Country Weekend" ja "Julia Butterfly-Deep Red" upeassa perhosseinämaalausten kokoelmassaan. Nämä upeat kuvat kuvaavat herttaista perhosta kaikissa sen viehättävissä väreissä, kun se liehuu kukkien ja lehtien ympärillä. Ripusta nämä perhoset seinämaalaukset rentoutumisalueillesi ja oleskelualueillesi, jotta voit rentoutua pois kaikista päivän huolista ja murheista. Muutama näistä perhosia sisältävistä seinämaalauksista lapsesi nukkumisalueilla ja leikkinurkissa takaa loputtomia tunteja lumoa ja iloa nuorillesi. Mutta näissä perhosseinämaalauksissa on muutakin kuin vain viehättäviä koristeita. Niitä voidaan käyttää pohjustuksena, jonka avulla lapsesi voivat tutustua heitä ympäröivissä eläimissä tapahtuviin outoihin ja upeisiin muodonmuutoksiin. Opeta heille, miten perhonen on vertauskuva kaikista niistä prosesseista, joita heidän sisällään tapahtuu, kun he kasvavat, ja he kehittävät syvän arvostuksen asioiden luonnollista järjestystä kohtaan.

Viehättävä perhosissa seinämaalaukset

Toisen maailmansodan aikana keisarillinen japanilainen amiraali Yamamoto käytti perhosten liikettä inspiraationa ilmavoimiensa ilmaiskussa Yhdysvaltain Tyynenmeren laivastoa vastaan Pearl Harborissa Havaijilla. Kyseisen sataman matalat vedet eivät olleet ihanteellisia torpedohyökkäykselle, joten Yamamoto asetti perhosen siivistä mallia ottamalla puiset evät torpedoihinsa, jotta niitä voitaisiin käyttää Pearl Harborin matalissa vesissä. Tämän hyökkäyksen aiheuttama kauhu sai amerikkalaiset liittymään toiseen maailmansotaan. Photowall päästää sinut lentoon "End of the Rainbow" (Sateenkaaren loppu), "Butterflies" (Perhoset) ja "Rainbow Seeds Flowers I" (Sateenkaaren siemenkukat I) hienossa perhosseinämaalausten valikoimassaan. Nämä kuvat näyttävät meille tämän hämmästyttävän olennon sellaisena kuin se on myytissä kuvattu, keijumaisena, metsän hyönteisenä, joka lisääntyy kukkapenkissä ja on aina läsnä sateenkaarien läheisyydessä. Nämä perhoset seinämaalaukset näyttäisivät jopa upeilta keittiön tai ruokailutilan seinien reunustuksessa. Tee ruokailuajasta siro ja kevyt näiden perhosten seinämaalausten avulla ruokailutilaa vastapäätä olevilla seinillä. Ateriasi maistuvat entistäkin herkullisemmilta.

Fleeting ja värikäs

Ydinfysiikassa on sanonta, jonka mukaan tulee aika, jolloin perhosen siipien räpyttely aiheuttaa hurrikaanin toisella puolella maailmaa. Tämä on tietysti alliteraatio pienten tapahtumien aaltovaikutuksille ja sille, miten ne voivat kasvaa lumipallona todella merkittäviksi tapahtumiksi. On outoa, miten herkkä ja lempeä perhonen liitetään usein suuriin ja voimakkaisiin elementteihin. Vielä omituisempaa on se, miten paljon merkitystä sen kehitysvaiheille annetaan. Yhdysvalloissa National Broadcasting Corporation käyttää perhosta verkostonsa logona. Samoin yksi suosituimmista tatuointimalleista, joilla naiset koristavat kehoaan, on perhonen. Näitä hämmästyttäviä perhosia sisältäviä seinämaalauksia on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista hienostunut kaupunkilainen voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Nämä perhoset seinämaalaukset sulautuvat täydellisesti minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Tee näistä perhosia sisältävistä seinämaalauksista kotisi tukipilari.
Tuotetiedot