Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Dino Unelmat - Tapetti - Lastenhuone

63

aihetta

Dinosaurus

Yli 65 miljoonaa vuotta sitten jättiläismäiset olennot kävelivät maan pinnalla. Niiden tarina on elänyt vuosisatojen ajan, ja niiden salaperäisyys on kiehtonut lapsia kaikkialla maaiLue lisäälmassa. Nämä kauniit ja majesteettisten olennot esiintyvät yhä tarinoissamme, ruuduillamme - ja nyt myös tapetissa, jolla voit tuoda ylimääräisen silauksen leikkitiloihin, makuuhuoneeseen tai mihin tahansa muuhun tilaan. Yksikään lapsi ei voi vastustaa oman huoneensa ehostamista fantasiamaailmansa mukaiseksi. Vain taivas on rajana, kun ehostat perheen pienimpien ympäristöä juuri heidän näköisekseen. Yksinkertainen ja tehokas toteutustapa on totuudenmukainen kuvitus, joka antaa tarinoille siivet.

Lasten mielikuvitus

Dinosaurusaiheiset kuvitukset kiehtovat erityisen paljon, koska nämä olennot eivät enää ole keskuudessamme. Joskus ne kuitenkin vielä olivat! Kuvittele astuvasi huoneeseen, jossa sinua tervehtii mahtava T-Rex, tai kaunis Ceratosaurus. Näe lentoliskon ylväs lento sen syöksyessä alas pitkäkaulaisten kasvissyöjien joukkoon. Herätä lapsen suosikkihahmot henkiin tapeteilla, joiden todenmukaiset kuvitukset kestävät vuosia. Lapset käyttävät puolet elämästään leikkien ja fantasioitaan hyödyntäen. Luo lapselle oma dinosaurusten täyttämä fantasiamaailma. Nämä muinaiset olennot heräävät henkiin persoonallisessa tapetissa, josta on lapsellesi iloa vuosikausiksi. Lempeät fossiilit saattavat olla fossiileja museoissamme ja historiankirjoissamme, mutta tapetti voi puhaltaa niiden tarinaan uutta eloa.

Kaikki lähtee leikistä

Dinosaurustapetti tuo huoneeseen taiteellisuutta sekä mieltä kohentavaa iloa, luovuutta ja jännitystä. Yhdistele värejä ja hauskoja tyylejä dinosaurusaiheisesta valikoimastamme. Lapsesi iästä riippuen voit luoda joko realistisemman dinosaurusmaailman, tai kevyen ja hassun dinosaurusympäristön perheen pienimmille. Kuvitustemme vaikutus on ainutlaatuinen, ja voittaa pelkän huoneen seinän maalauksen. Herätä fantasiasi eloon kestävillä ja huoneen ilmettä kohentavilla tapeteilla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-63 63:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.