Dinosaurus

Maailmassa yli 65 miljoonaa vuotta sitten maan päällä kulkivat jättiläisolennot. Niiden historia on jatkunut vuosisatojen ajan, ja niiden mystinen luonne on juurtunut lasten sydämiin Lue lisääkaikkialla maailmassa. Näiden armollisten ja majesteettisten olentojen kuvat ovat tarinoissamme, ruuduillamme ja nyt saatavilla taustakuvina, jotka tuovat erityistä tunnelmaa leikkipaikoille, makuuhuoneisiin ja yksinkertaisesti kaikkialle, missä on seinä. Yksikään lapsi ei voi vastustaa fantasiaa ja lumoa, joka syntyy siitä, että hänen tilansa räätälöidään hänen unelmiensa mukaiseksi. Taivas on rajana, kun on kyse onnellisen ympäristön luomisesta, jossa pikkuihmisesi voi olla elementissään. Yksi yksinkertainen ja tehokas tapa tehdä tämä on harkita seinämaalauksia, jotka esittävät realistisia, elävän näköisiä taideteoksia, jotka herättävät heidän fantasiansa eloon.

Lasten mielikuvitus

Dinosaurustapetin tai seinämaalauksen tekeminen niin lumoavaksi on se, että nämä jättimäiset olennot eivät enää vaella maassamme. Tosiasia on, että ne olivat todellisia! Kuvittele, että kävelet huoneeseen ja seinältä katselee alas T-Rexin loisto tai Ceratosauruksen sirous. Näe Pterodactylin äkillinen lento, kun se syöksyy alas pitkäkaulaisten kasvissyöjien keskelle. Lapsen pakkomielle herää henkiin seinämaalausten tai tapettien avulla, joissa on realistinen taide ja jotka kestävät vuosia. Lapset viettävät puolet elämästään leikkimällä ja luomalla fantasioitaan. Mikä olisikaan parempi tapa heijastaa ja omaksua tämä ajatus omasta Jurassic-maailmasta luomalla oma fantasia. Näistä muinaisista olennoista voi tehdä hahmollisia seinämaalauksia, jotka pitävät lapsesi tyytyväisenä vuosikausia. Nämä lempeät jättiläiset saattavat olla pelkkiä fossiileja ja luita museoissamme ja kuvia historiankirjoissamme, mutta tapettisi tai seinämaalauksesi voi herättää dinosaurusten tarinan henkiin.

Tässä on kyse hauskuudesta

Dinosaurustapetti luo huoneeseen taiteellista ja piristävää luovuuden ja jännityksen nautintoa. Luo värikäs ja hauska huone räätälöityjen dinosaurusaiheidemme avulla. Lapsesi ikäryhmästä riippuen voit saada realistisemman dinosaurustunnelman tai nuoremmalle lapselle kevyemmän, omituisemman dinosaurusmaailman. Näiden taideteosten vaikutusta ei voi verrata pelkkään maalin nuolemiseen huoneeseen. Olipa dinosaurusmieltymyksesi mikä tahansa, fantasiasi voi herätä henkiin näissä kestävissä ja huonetta parantavissa seinämaalauksissa.

Luo lapsellesi seikkailun maailma

Monet meistä ovat ehkä katsoneet dinosauruksista kertovia tieteiselokuvia. Jotenkin nämä elokuvat ovat saattaneet aiheuttaa jonkinlaisen adrenaliinipöhinän, joka on saanut meidät entistä uteliaammiksi dinosauruksista. Lapset ovat tietysti uteliaampia, ja joskus heillä on enemmän kysymyksiä kuin aikuisilla. Hyvä asia on, että Photowallilla on hämmästyttävä kokoelma Dinosaurus-aiheisia seinämaalauksia. Nämä seinämaalaukset ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä, jotka varmasti herättävät kaikkien niitä katsovien huomion. Sen lisäksi, että dinosaurusaiheiset seinämaalaukset saavat lapsesi huoneen näyttämään upealta, ne voivat olla myös informatiivisia ja opettavaisia. Ne auttavat lastasi oppimaan lisää esihistoriallisista eläimistä ja auttavat häntä myös kehittämään mielikuvitustaan ja luovuuttaan. Minkä tahansa dinosaurusaiheisen seinämaalauksen valitsetkin, autat varmasti lastasi hänen kasvussaan ja kehityksessään. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1