Anna Marían 10 tapettisuosikkia

Tapetit tarjoavat niin paljon mahdollisuuksia. Ne voivat muuttaa huoneen hetkessä ja luoda kodikkaan ja mukavan tunnelman. Tässä on 10 tapettisuosikkia, joista pidän nyt. Ja mitkä huoneet tapetoisin niillä.

Kuva: Tekla Evelina Severin

Mielestäni Stunner Peachy -tapetti olisi todella hieno eteisessä, kukapa ei haluaisi nähdä tätä kotiin tullessaan? Tulisin joka tapauksessa hyvin iloiseksi. Tai miksi se ei voisi olla olohuoneen seinällä? Luulen, että molemmat huoneet piristyisivät paljon tämän tapetin avulla.

Jos minulla olisi kesämökki tai asuisin omakotitalossa, niin Flora Pattern White olisi aivan ihana makuuhuoneessa. Ajattele, kuinka avaat silmäsi aamulla ja näet tämän. Kesä ympäri vuoden! Tunnen, miten hyvälle kukat tuoksuvat, tunnetko sinä myös?

Toinen tapetti, joka myös näyttää hyvältä makuuhuoneessa, on Eucalyptus. Pidän paljon harmonisesta vihreästä sävystä, joka näkyy sekä vihreissä että sinisissä sävyissä. Sovittaisin muun sisustuksen puun vivahteeseen ja pohjoismaiseen tunnelmaan. Nukkuisin hyvin siellä!

Pidän paljon Colorful Pastel Splashes -tapetin maalatusta rakenteesta. Mielestäni tämä tapetti voi näyttää hyvältä monissa huoneissa. Niin luovassa työtilassa kuin valoisassa olohuoneessa tai leikkisässä lastenhuoneessakin.

Ja kun olen lastenhuoneessa, luulen, että Jungle Friends näyttäisi siellä todella hienolta. Kuvittele, kuinka lapsella on viidakko, joka on täynnä eläimiä, joiden kanssa voi leikkiä. Tee vessapaperirullakiikarit, niin voitte lähteä sitten viidakkoretkelle.

Uskon, että tapetit sopivat moniin erilaisiin huoneisiin. Ratkaiseva tekijä on se, millaisia muita huonekaluja ja tavaroita sinulla on huoneessasi. Mielestäni Affinity – Red sopii hienosti eteiseen, keittiöön tai lastenhuoneeseen. Mielestäni se on pirteä, leikkisä ja iloinen.

Confetti tuntuu täydelliseltä eteisen tapetilta. Vieraanvarainen, iloinen ja vilkas. Pidän todella kaikista roiskeista ja värikkäistä pisteistä. Ja rehellisyyden nimissä ei ole mitään merkitystä, tulevatko lapset sisään hieman mutaisina ja märkinä ja löytävät roiskeita itsestään seinältä. Ne sekoittuvat hienosti tapettiin ja voit pyyhkiä ne pois, kun ehdit.

Mielestäni Pompon – Bright sopisi erinomaisesti taustaseinäksi huoneeseen, jossa on suuret ikkunat ja paljon luonnonvaloa. Ehkä olohuoneeseen? Haluaisin istua täällä ja unelmoida kuumista kesäkuukausista ja kukkivista kukkaniityistä.

Rakastan Whimsical Pink -tapetin käsin piirrettyä ja lapsellista tunnelmaa. Todella söpö tapetti lastenhuoneeseen. Tapetti tuntuu rauhalliselta vaalean painatuksensa ansiosta, ja siinä on myös paljon hienoja kuvia pienokaisten löydettäväksi.

Birds nest black -tapetissa on jotain kaunista ja rauhallista siinä olevien lintujen ja kukkien ansiosta. Tapetti, joka rehellisyyden nimissä on todellisuudessa vielä kauniimpi kuin kuvassa. Voisin kuvitella tapetoivani sillä keittiön, jossa on puolipaneeli. Kuvittele, kuinka hieno paneeli erottuisi selvästi kauniita kuvioita vasten.

Siinä olivat 10 tapettisuosikkiani. Löydät kaikki tapetit täältä. Jos haluat tehdä oman suosikkilistasi, ne on helppo kerätä yhteen paikkaan. Käytä sydäntoimintoa. Merkitse tapetit suosikeiksi napsauttamalla sydänsymbolia. Pääset kaikkiin suosikkeihisi sivun yläosassa olevassa valikossa olevan sydämen kautta. Mitkä tapetit ovat suosikkejasi?

---

Anna María Larsson on luoja, inspiroija ja DIY-ammattilainen. Uskoo ehdottomasti, että jokainen on luova ja voi luoda, se vaatii vain vähän harjoitusta. Näkyy säännöllisesti televisiossa ja pitää työpajoja ja luentoja. Jakaa luomuksiaan ja inspiraationlähteitään blogissa ja Instagram-tilillä @dnilva.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.