Tietoa canvastauluistamme

Canvastaulumme ovat täysin uniikkeja. Valmistamme ne omien mittojesi mukaan ja voimme sovittaa ne juuri sinun toiveisiisi. Taulusi painetaan heti tilauksesi jälkeen ja lähetetään 1–3 päivän kuluessa. Kaikki kiilakehyksen asentamiseen ja taulun ripustamiseen tarvittava on mukana paketissa. Lue lisää tästä ja muista aiheista alta.

canvas different sizes

Pitkä, kapea vai nelikulmainen?

Voit itse valita canvastaulusi muodon ja koon seinällesi sopivaksi. Taulumme ovat saatavilla jopa 150 senttimetrin levyisinä ja korkuisina.

Parasta laatua

Canvastaulumme ovat erittäin laadukkaita eivätkä he haalistu auringonvalossa. Taulu on paksua, joka pingotetaan kiilakehykseen. Kiilakehys on valmistettu saarnesta, joten se on vankka ja kevyt.

Tiedot

  • Canvas, 100% puuvillaa
  • Canvas, 390 g/m2
  • Kehyksen paksuus 30 mm
  • UV-kestävä painatus

Yksinkertainen kiilakehys

Kangas on helppo pingottaa kiilakehykseen itse ilman työkaluja. Kaikki kehyksen kiinnittämiseen tarvittava on mukana paketissa, joka sisältää myös ripustustarvikkeet.

canvas backside

Näin asennat canvastaulun

Kiinnitä kehyksen osat pitkin canvaksen reunoja.

Aseta kulmaraudat kulmiin ja kiristä ne.

Ripusta canvastaulu seinälle mukana tulevilla ripustustarvikkeilla. Valmista!

Lähetämme pakettisi 1–3 päivässä

Pakkaamme canvastaulusi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–3 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Taulusi on laatikossa rullalla pakattuna silkkipaperiin. Jos olet tilannut canvastaulun kehyksen kanssa, paketissa ovat mukana myös kehykset osat, ripustustarvikkeet ja asennusohjeet.

Aina ilmainen toimitus

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä kohteita tai muuttaa kuvasuhdetta? Osaavat kuvankäsittelijämme voivat muokata kuvaasi monella eri tavalla. Kerro meille toiveesi, niin lähetämme 1–3 arkipäivän kuluessa sinulle hintatarjouksen ja tiedon siitä, mitä muutoksia on mahdollista tehdä. Tarjouspyyntö on täysin maksuton eikä se velvoita tilaamaan.

Valitse jokin tuotteistamme tai lataa oma kuvasi, niin saat näkyviin valmiin tapetin hinnan.

Ajattelemme ympäristöä

Valmistamme tuotteet vasta tilauksesta, joten tuotteita ei seisoteta varastossa tai heitetä turhaan pois. Käyttämämme painoväri on biologisesti hajoavaa eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja. Lue lisää siitä, miten vähennämme ympäristövaikutuksiamme
ympäristöohjelmastamme.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Canvastaulun kehykset ovat puuta ja metallia, jotka molemmat ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja.

Ympäristöfiksu pakkaus

Canvastaulusi lähetetään aaltopahvilaatikossa, joka on valmistettu osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista.

Teemme yhteistyötä Vi Agroforestry-järjestön kanssa

Haluatko tapettiin tai tauluun oman kuva-aiheesi? Lähetä meille valokuva tai piirros, niin autamme sinua. Palvelu on maksuton, eikä se velvoita sinua tilaamiseen.

Hae kaikista tapettiaiheista

Löydä lempiaiheesi

Tutustus canvastaulujen aiheisiimme ja hae innoitusta kaikkiin tiloihin – toimistoihin, makuuhuoneeseen, hotelleihin, keittiöön ja moniin muihin tiloihin.

Hae kaikista tapettiaiheista

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Kuinka paljon canvastaulu maksaa?

Valikoimamme canvastaulujen hinnat vaihtelevat valitun aiheen ja sen mukaan, tilaatko taulun kiilakehyksen kanssa vai ilman. Näet kokonaishinnan, kun kirjoitat valitsemasi aiheen mitat verkkokaupan tuotesivulle.

Mitä mittoja canvastauluihin voi tilata?

Painamme taulut haluamasi mittojen mukaan. Kiilakehykseen on saatavilla kokoja kymmenen senttimetrin välein 40 senttimetristä 150 senttimetriin. Jos haluat tilata pelkän kankaan, korkeus voi olla 20–150 cm ja leveys 20–500 cm.

Minkälaisen reunan voin valita tauluun?

Voit valita tauluun mustan tai valkoisen reunan tai vaihtoehdon, jossa kuva jatkuu reunan yli.

Miten löydän sopivan tapettiaiheen?

Valikoimaamme kuuluu tuhansia eri aiheita, mutta jos et silti löydä haluamaasi, voit etsiä kuvia Dreamstime-kuvatoimiston valikoimasta. Lähetä kuvan tunnistenumero asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Miten toimitus ja maksaminen hoituvat?

Lisätietoja toimituksesta ja maksamisesta on yleisissä ostoehdoissamme.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.