Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Tilaaminen & maksutavat

Meillä teet ostoksia helposti ja turvallisesti, sillä tarjoamme useita maksutapoja. Lähetämme tapetit ja taulut 1–2 päivän kuluessa, ja toimitus on aina ilmainen.

Tilaaminen

Ostosten tekeminen meillä ei edellytä jäsenyyttä tai salasanaa. Tilaajan täytyy kuitenkin olla 18-vuotias tai hänellä täytyy olla huoltajan lupa.

Tilaus- ja toimitusvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit seurata lähetystä toimitusvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 prosenttia).

MaksutavatKorttimaksu

Meillä käyvät maksuvälineenä VISA, Mastercard ja AmEx. Emme veloita korttimaksuista lisämaksua..

Lasku

Jos haluat maksaa laskulla, se lähetetään sinulle sähköpostitse tilauksen tekemisen jälkeen. Laskun lähettäjä on Klarna, ja lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Laskuun ei lisätä laskutuslisää.

Osamaksu

Jos käytät Klarnan osamaksua, voit itse valita kuukausittain, kuinka paljon haluat maksaa lyhennystä tai voit maksaa koko summan kerralla. Maksu suoritetaan kuun viimeisenä päivänä. Täältä voit lukea lisää osamaksusta.

Maksaminen verkkopankissa

Voit halutessasi maksaa maksun suoraan verkkopankissa. Verkkomaksu toimii korttimaksun tavoin ja näkyy meillä välittömästi.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.