Surrealismi

Surrealismi on kulttuuriliike, joka ilmeni taiteessa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Tässä tyylissä käytettiin erilaisten todellisuuksien yhdistämistä, jotta tietoinen mieli saataiLue lisääsiin eloon epäsovinnaisilla kuvillaan. Se on tyyli, joka luo ja yhdistää erilaisia elementtejä saadakseen aikaan kuvia, joita ei voi olla olemassa fyysisessä maailmassa. Se on unenmaisema, jossa ainoa raja sille, mitä voit nähdä, on mielikuvituksesi. Photowall tuo sinut ihmisen alitajunnan valtakuntaan huomattavalla surrealististen taustakuvien kokoelmallaan. Nämä pysäyttävät ja mielen hämmentävät kuvat ovat täydellisiä esimerkkejä tämän erityisen tyylin vetovoimasta. Nämä surrealismi-taustakuvat ripustettuna kotiisi tekevät asuintilastasi oman nykytaiteen museon. Valmistaudu siihen, että maailmasi kääntyy ylösalaisin näiden hämmästyttävien surrealististen taustakuvien myötä. Ei ole mitään rajaa sille, missä voit näyttää niitä kotonasi. Jokainen seinän sentti, johon ripustat ne, on täynnä taiteellisuutta ja syvyyttä. Näistä upeista surrealistisista taustakuvista voi olla suurta hyötyä jopa lapsillesi. He tutustuvat mielen ihmeelliseen puoleen, jota kutsutaan alitajunnaksi, kun nämä surrealistiset taustakuvat ovat heidän välittömässä läheisyydessään.

Unenomainen surrealistisissa taustakuvissa

Kirjaimellisessa muotokuvassa taiteilijan tavoitteena on herättää maalaamansa hahmo henkiin kaikella taidokkaalla tarkkuudella. Surrealismissa käsky on täysin päinvastainen. Elementit, joita ei voi mitenkään olla olemassa fysiikan ja tieteen rajoissa, sekoitetaan toisiinsa ja luodaan jotain, joka näyttää syntyneen sekavasta unesta. Photowall antaa sinulle välähdyksen tästä visiosta "Water Color Space I", "Interrupted Universe Fusion I" ja "Hornstull Mushroom" upeassa surrealististen taustakuvien kokoelmassaan. Näiden surrealististen taustakuvien kuvat näyttävät siltä, kuin ne olisivat tulleet skitsofreenikon tai voimakkaita psyykkisiä hallusinaatioita kokevan henkilön hajanaisesta mielestä. Mutta kummallista kyllä, kaikessa on selittämätöntä kauneutta ja symmetriaa. Kuten William Shakespeare kerran sanoi: "Vaikka se on hulluutta, siinä on kuitenkin metodia". Aseta muutama näistä surrealistisista taustakuvista olohuoneeseesi ja katso, kuinka perheenjäsenesi istuvat haltioituneina, kun he tuijottavat niitä tuntikausia yrittäen selvittää näkemänsä merkitystä. Lapsesi tulevat rakastamaan niitä sen ainutlaatuisuuden ja leikkimielisyyden vuoksi, jonka ne tuovat asuintiloihisi.

Surrealistisissa taustakuvissa käsittämätöntä

Psykologia opettaa meille, että id on alitajuntamme istuin ja että se on vastuussa kaikista alhaisemmista vaistoistamme. Sillä ei ole mitään niistä hienouksista, joita hiotumpi ego tai superego saavat aikaan. Surrealismi on ihmisen id:n fyysinen ilmentymä ja taiteellinen vastine. Photowall vie sinut paikkaan, jossa ei ole rajoja: "Hornstull Houses", "Landscape 2" ja "Landscape" kuuluvat hienoon valikoimaansa surrealistisia taustakuvia. Nämä kuvat kuvaavat ylösalaisin käännettyä versiota todellisuudesta, joka on visuaalisesti miellyttävä ja voi haastaa mielen. Uhmaa logiikkaa ja järkeä näillä hämmästyttävillä surrealistisilla taustakuvilla kotiisi. Kutsu ystäväsi, joilla on taipumusta taiteelliseen ja epäsovinnaisuuteen, viettämään kanssasi iltapäivä viiniä juoden ja yksinkertaisesti arvostaen näitä hienoja surrealistisia taustakuvia. Kuuntele heidän mielipiteitään ja tulkintojaan hämäristä ja hajanaisista kuvista, joita esittelet heille. Keskustelkaa syvällisesti surrealismin ja alitajunnan välisestä korrelaatiosta samalla, kun paistattelet upeiden surrealististen taustakuvien kauneudessa. Tunnit kuluvat huomaamatta, kun syvennytte syvällisempiin asioihin näiden surrealististen taustakuvien läheisyyden innoittamana. Kodissasi ei tule koskaan olemaan hetkeäkään tylsää.

Rytmi ja syy

Joillekin ihmisille nämä surrealistiset kuvat voivat olla hämmentäviä ja hermostuttavia. Mutta tietyntyyppisille ihmisille tai tietynlaiselle ajattelutavalle nämä kuvat voivat olla rauhoittavia ja rauhoittavia ja jopa piristäviä. Photowall antaa periksi tuon erityisen yleisön toiveille, sillä sen upeassa surrealististen taustakuvien valikoimassa on "Mundi", "Hornstull Bird" ja "Interrupted Universe VI". Näissä kuvissa on järkeä, mutta niissä ei ole mitään logiikkaa. Niissä on riimi, mutta ne eivät tarjoa mitään syytä. Tällainen on tämän erityisen taidetyylin vetovoima. Psykiatriaa harjoittavat lääkärit ovat usein käyttäneet tämäntyyppisiä surrealistisia kuvia potilaidensa mielentilojen mittaamiseen. Se, miten henkilö tulkitsee tai ymmärtää näkemänsä, kertoo paljon hänen psykologisesta tilastaan. Nämä vangitsevat kuvat kuuluvat jokaiselle katsojalle omalla erityisellä tavallaan. Photowall tarjoaa sinulle jotain, mikä muuten maksaisi sinulle omaisuuden näillä surrealistisilla taustakuvilla. Ne ovat hyvin tehtyjä jäljennöksiä näistä hienoista taiteellisista saavutuksista. Ja yhdellä napin painalluksella saat ne osaksi omaa henkilökohtaista kokoelmaasi. Ole kaupungin puheenaihe näillä surrealismi taustakuvilla sinussa
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-13 13:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.