Retro

Vanhanaikaisten suunnittelukuvioiden käyttö on suosittu sisustustrendi. Retrotapeteille on ominaista oman aikansa kuvakkeet, elävä grafiikka ja erilaiset, eloisat värit. Tämä suosittuLue lisää teema ei näy ainoastaan kodeissa vaan myös monissa toimistoissa ja vapaa-ajan tiloissa. Photowallin hienossa retrotapettien valikoimassa on kaikki koristelutarpeesi ainutlaatuisilla kuvioillaan ja mahdollisuudella muokata tai säätää näitä kuvia aina elvytyssuunnitelmiesi mukaisesti koon, värin ja niin edelleen osalta.

Retrotapettien suosion selittäminen

Retrotapetit ylittävät ajan, tyylit ja makutottumukset. Retrotapetit, joilla on tuo selkeä ja mieleenpainuva maku, ovat hyvin hyväksyttyjä ja pidettyjä useimmiten kaikkien ihmisten keskuudessa monista eri maista ja maanosista. Retrotapetit keskittyvät yleensä tiettyihin aikakausiin tai tiettyihin pop-kulttuureihin, joissa niiden yksilölliset värisävyt, sävyt, sävyt ja sävyt eivät ole koskaan liian tylsiä tai liian värikkäitä. Koska meillä on taipumus liittää arvoa vanhoihin asioihin, olipa kyse sitten sentimentaalisuudesta tai nostalgiasta, retrotapetit ovat oikea sisustusväline. Vaikka tämä käsitys auttaa kiehtomaan kaikkia, jotka katsovat retrotapettia, on myös suosittua sovittaa tai sekoittaa se nykyaikaisiin suunnitteluelementteihin. Retrotapetit tuovat myös ripauksen romantiikkaa asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihin. Se saa meidät tuntemaan, että elämä oli paljon yksinkertaisempaa, stressittömämpää ja rennompaa, kun olimme lapsuudessamme tai koulussa. Retrotapetti voi myös viedä meidät takaisin niihin ihaniin ja ikimuistoisiin päiviin, jolloin elämä oli huolettomampaa.

Retrotapetin elementit

Retrotapetilla on useita lähestymistapoja aiheeseensa ja tiettyjä elementtejä, jotka toistuvat usein. Jotkut päättävät käyttää vanhoja autoja, retrotuotemalleja, vanhanaikaisia valokuvia ja muita vastaavia vanhoja kuvia luodakseen erottuvan klassisen ilmeen. On olemassa useita näitä ratkaisevia elementtejä, jotka vaikuttavat osaltaan aidosti retrotapetin tekemiseen. Vintage-väri on yksi tärkeimmistä. Koska täysväritulostus oli menneisyydessä hyvin kallista, aikoinaan käytettiin pääasiassa kaksivärisiä värejä. Siksi retrotapetit saattavat rajoittaa värien käyttöä, mutta se ei tarkoita, etteikö niissä olisi hyvin värikkäitä ja eloisia kuvia, kuten Jazz, funky ja taiteellinen teos, jota voisi käyttää kotona, toimistossa tai rentoutumisalueellasi. Yksinkertaiset muodot ovat myös tärkeä osa retrotapettia. Kun käydään läpi eri kuuluisien aikakausien malleja, selviää myös, miten tällaisia muotoja käytettiin ja käytetään edelleen maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Fragments-niminen retrotapetti on hyvin konkreettinen esimerkki tästä elementistä. Tekstuurin käyttö retrotapeteissa on toinen elementti, joka on tärkeä uudistettaessa. Hienovarainen tekstuurin käyttö taustalla auttaa luomaan visuaalisesti houkuttelevan ja vangitsevan taustan. Vaikka jotkut retrotapetit tarjoavat kuluneen ilmeen, toisille on ominaista niiden julisteenomaisempi taide, jossa on hienovaraisia värejä. Woodland Sweet Leaves Pattern on tällainen retrotapetti. Upeat lehdet viehättävissä, maanläheisissä sävyissä välittävät tilaan kiinnostavaa tekstuuria.

Retrotapetin käyttö

Retrotapettien käyttäminen sisustuksessa voi olla myös yritys palauttaa menneisyyden muistoja. Käytä tätä hyväksesi sekoittamalla ja yhdistelemällä retrotapetteja oikeisiin koristeellisiin lisäosiin, värimaailmaan ja ehkä jopa modernimpiin elementteihin, jotka voisivat olla hyvä vastine nostalgiselle tunnelmalle. Crocodile Blue on yksi tätä ajatusta ilmentävä retrotapetti, joka näyttää vanhanaikaiselta, mutta johon on yhdistetty uusi, hienompi tunnelma. Forest Spice - Night näyttää myös joltain suoraan lapsuudestasi, mutta on samalla retrotapetti, joka näyttää hyvältä missä tahansa modernissa tilassa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1