Sekatekniikka

Sekatekniikkataide on tyyli, jossa käytetään useampaa kuin yhtä välinettä tai materiaalia. Kollaasit ovat suosittu esimerkki tällaisesta taidemuodosta. Siinä hyödynnetään materiaalejaLue lisää, kuten kangasta, paperia, puuta ja esineitä, jotka ovat ympärillämme jokapäiväisessä elämässä. Tämä media voidaan luokitella neljään luokkaan: kollaasit, assemblaasit, löytötaide ja muunnellut kirjat. Photowall vie sinut kierrokselle tähän outoon mutta ihastuttavaan välineeseen ainutlaatuisella sekatekniikkatapettikokoelmallaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin suosituimpia esimerkkejä tämän tyylisestä luomistyöstä. Anna tämän sekatekniikkatapetin tehdä taikojaan kotisi sisätiloissa ja muuttaa tylsät, arkiset tilat eloisiksi ja dynaamisiksi asuinalueiksi. Et voi koskaan mennä pieleen, jos näytät useita näistä mixed media -tapeteista kaupunkiasunnossasi. Niitä on lähes loputtomasti erilaisia värejä ja malleja, joista avantgardistinen kaupunkiasukas voi valita. Ripusta muutama näistä mixed media -taustakuvista olohuoneeseesi, niin saat upean keskipisteen. Sijoita ne strategisesti lasten nukkumapaikoille ja leikkikehiin ja katso, kun he hämmästyneinä tuijottavat näitä silmiinpistäviä ja villisti huvittavia kuvia. Anna tämän sekatekniikkatapetin olla kiinteä osa kotiasi.

Yhdistetty sekatapetiksi

Ehkä yksi ensimmäisistä taideteoksista, jota on ylistetty aidoksi sekatekniikan saavutukseksi, on Pablo Picasson vuonna 1912 valmistunut kollaasi nimeltä Still Life with Chair Caning. Suuri espanjalainen mestari yhdisti kankaita, maalia, paperia ja köyttä saadakseen tämän ainutlaatuisen mestariteoksen elämään. Photowall kunnioittaa tätä erityistä välinettä hienon sekatekniikkatapettivalikoimansa tuotteilla "Ghost in the Machine-White", "Plateau" ja "Flora". Näissä vangitsevissa kuvissa on joitakin tämän kokoelman värikkäimmistä taideteoksista. Kun sinulla on nämä sekatekniikan tapetit kotonasi, on kuin omistaisit oman kokoelmasi moderneja mestariteoksia, mutta murto-osalla siitä, mitä ne maksaisivat sinulle taidehuutokaupassa. Pinoa nämä sekatekniikan tapetit pylväiksi luodaksesi upean taiteilijan teoksen seinillesi. Talossasi ei käytännössä ole väärää paikkaa, jossa tämä sekatekniikkatapetti voisi olla esillä. Jopa keittiösi saisi infuusion väriä ja sähköä, kun sen seinillä olisi tämä sekatekniikan tapetti. Pidä hauskaa luomalla runsaita aterioita tämän inspiroivan ja virkistävän sekatekniikkatapetin ympäröimänä ympärilläsi.

Luovaa sekatapetilla

Suuret taiteilijat, kuten Matisse, Cornell, Dubuffet ja Kelly, ovat myös sisällyttäneet tämän mielenkiintoisen tyylin teoksiinsa. Useat heidän museoinstallaationsa ovat selvästi sekatekniikkaliikkeen inspiroimia. Taiteilijat suosivat tätä taiteenlajia erityisesti siksi, että kekseliäisyydelle ja mielikuvitukselle, jota tällä tyylillä voi tutkia, ei tunnu olevan mitään rajaa. Lähes kaikki käy, ja kaikenlaisia materiaaleja voidaan käyttää. Ne vetoavat kaikkien taiteilijoiden leikkisään luonteeseen. Photowall antaa sinulle vielä enemmän arvostettavaa "Marsh Marigold", "Rhizome" ja "Strawberries" -taideteoksilla ehtymättömässä sekatekniikkatapettien valikoimassaan. Näiden teosten rohkeat värit ja pelottomat yhdistelmät tekevät niistä täydellisiä koristeita koti- tai toimistotiloihisi. Näistä sekatekniikkatapeteista huokuu omalaatuinen eleganssi, jota on vaikea pukea sanoiksi. Se ei kuitenkaan vie mitään pois sen esteettisen vaikutuksen voimasta. Aseta muutama näistä oleskelu- ja virkistystiloihisi ja tunne, kuinka päivän huolet yksinkertaisesti putoavat pois. Sytytä sikari yksityisessä työhuoneessasi, kun tämä sekatapetti on ympärilläsi, ja tunnet kuin olisit herättänyt suurten mestareiden voiman asuttamaan asuintilaasi.

Leikkisä ja täydellinen

Joissakin maailman kuuluisimmissa museoissa on taiteellisia installaatioita, joissa hyödynnetään tätä sekatekniikan tyyliä. Ja näiden hienojen taideteosten hankkiminen voi olla todella kallista. Photowall antaa sinulle, vielä enemmän, rakastettavaksi "Alchemilla Vulgaris", "Zen-Flow" ja "Sky-Blue" kauniissa sekatekniikkatapettien valikoimassaan. Näissä kuvissa on vaaleampi väri ja niissä on enemmän eteeristä tunnelmaa. Ne ovat täydellisiä istumaan sänkysi päälle, antamaan sinulle levollisuutta ja rauhaa Niiden lempeä sävy laukaisee rauhoittavia signaaleja aivoissasi, jotka mahdollistavat sinulle syvän ja nuorentavan yöunen. Jaa tämän sekatekniikkatapetin kauneus perheesi ja rakkaidesi kanssa kutsumalla heidät istumaan kanssasi työhuoneeseesi ja viettämään ikimuistoisia yhteenkuuluvuuden ja yhteisöllisyyden hetkiä. Tämä sekatapetti voi jopa muuttaa toimistoosi, jotta työpaikkasi tylsät ja ankeat seinät saisivat kaivattua elämää. Sinusta tulee todistetusti toimiston kaunotar, kun piristät asioita tällä hämmästyttävällä sekatapetilla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-89 89:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.