Vesivärit

Akvarellimaalaus on yksi helpoimmin lähestyttävistä taidemuodoista, ja todennäköisesti jokainen on kokeillut tämäntyyppistä maalausta jossain vaiheessa elämäänsä, joko koulussa tai koLue lisäätona lapsena. Nyt voit tuoda tuon lapsellisen ihmeen ja ikuisen ihastuksen kotiisi, toimistoosi tai muuhun tilaan hankkimalla itsellesi huippuluokan akvarellitapetin Photowallilta. Tämä eksklusiivinen ja ylevä valikoima akvarellitapetteja ei ainoastaan anna haluamallesi alueelle kaivattua väriä ja luonnetta, vaan myös uskomatonta visuaalista painoarvoa, kiinnostavuutta ja tasapainoa. Kuten tavallista, kaikki nämä vesiväritapettien motiivit voidaan sovittaa erityistarpeisiisi, kuten värimaailmaan sopivat vesiväritapetit ja sisustukseen sopivat vesiväritapetit.

Historiaa akvarellitapeteissa läsnä

Jotta saisit käsityksen siitä, millaisen akvarellitapetin haluaisit hankkia, tutustutaanpa hieman historiaan. Akvarellimaalauksen juuret ulottuvat paleoliittiseen Eurooppaan, mutta se saavutti suosionsa keskiajalla käsikirjoitusvalaistuksissa, joissa taiteilijat kuvasivat pieniä kohtauksia ja koristeellisia kuvioita käsinkirjoitettujen kirjojen marginaaleihin. Renessanssi toi akvarellimaalauksen valokeilaan, kuten Albrecht Dürerin kaltaisten taiteilijoiden teokset. Tuolloin oli myös varsin tunnettua kuvata matkojaan akvarelliväreillä, ja Euroopan eliitti omaksui sen. Akvarellitapettien, kuten Blue World in Watercolor -tapetin, käyttö on siis täysin järkevää kotiisi. Tämä akvarellitapetti voi olla vahva muistutus maailman tutkimisesta, ja se on erittäin miellyttävä katsella klassisen sinisen sävyineen ja sävyineen. Tee omaa historiaasi laittamalla tiloihisi upea akvarellitapetti.

Nykytrendejä akvarellitapeteilla

Nykyaikana taiteilijat ovat hyödyntäneet tätä ainutlaatuista välinettä luodakseen näyttäviä taideteoksia. Akvarellin monipuolisuus näkyy vahvasti myös Photowallin akvarellitapettivalikoimassa, sillä tarjolla on lukuisia ja ainutlaatuisia malleja, jotka taatusti ilahduttavat silmiä. Akvarellitapetit tarjoavat rikkaita, eloisia sävyjä ja pehmeitä, rauhoittavia muotoja. Tutustu vaikkapa Cosmic Abstraction -tapettiin, joka on ihanan kevyt mutta monitahoinen akvarellitapetti, jossa on viitteitä sekä loistavasta menneisyydestä että lupaavasta tulevaisuuden optimismista. Tämä on myös se, mikä erottaa akvarellitapetit muista, sillä ne sopivat jokaiseen aikakauteen ja ovat siten ajaton teos asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Upea akvarellitapetti voi tehdä eron tavallisen ja poikkeuksellisen välillä.

Lisää vesiväritapettinäytteitä

Henkilökohtainen kosketus on erittäin tärkeää, kun suunnittelet tai uudistat tilaa omaan estetiikkaasi sopivaksi. Tarvitaan esineitä, värejä tai sisustusominaisuuksia, joilla on sinulle erityinen merkitys. Akvarellitapettien kohdalla nämä ideat voivat kehittyä henkilökohtaisista kokemuksista, kulttuuristasi, unelmistasi tai fantasioistasi sekä näkemistäsi tai lukemistasi taideteoksista. Koska akvarellimaalaukset syntyvät usein edellä mainituista lähtökohdista, niistä syntyy kuvituksia, jotka tuntuvat rikkailta, kiehtovilta ja täydellisiltä. Sama pätee akvarellien tapetteihin, joihin tunnet yhteyden melkein välittömästi, kuten omituisesti otsikoituun Midnight at the Lake II -teokseen. Tämä teos, aivan kuten useimmat akvarellimaalaukset, herättää välittömän ihmetyksen ja tuttuuden tunteen, joka voi muuttaa paitsi tilasi, myös sinut.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1