Raidallinen

Riippumatta siitä, käytätkö niitä perinteisellä tavalla vai täysin nykyaikaisella tavalla, raidallisella tapetilla sisustaminen on loistava tapa saada tyylikäs ilme ja tuoda tilaan luLue lisääonnetta. Niillä on voima muokata huonetta sen mukaan, miten ja missä niitä käytetään, ja lisätä samalla raikkaan, kiillotetun elementin asuin-, liike- tai jopa vapaa-ajan tilaan. Raidallinen tapetti sekoittuu myös kauniisti rasterien, kukkakuvioiden ja monien muiden kuvioiden kanssa, mikä tarkoittaa, että näitä kuvioita voidaan käyttää melkein missä tahansa. Toinen hieno asia raidallisessa tapetissa on se, että se on erittäin monipuolinen. Näet ja opit tästä lisää Photowallin erinomaisessa valikoimassa laadukkaita, yksityiskohtaisia ja värikkäitä raidallisia tapetteja, joita voit myös mukauttaa oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaan.

Pysty- tai vaakasuuntainen raidallinen tapetti

Perinteisesti pystysuorat raidalliset tapetit ovat olleet yleinen tapa, sillä ne luovat illuusion korkeudesta, jolloin katot näyttävät korkeammilta kuin ne todellisuudessa ovat. Sävy sävyyn luo mukavan ja rauhoittavan ilmeen, joka on tyylikäs ja kaunis. Kun raidallisessa tapetissa värit tulevat kontrastisemmiksi, ilme muuttuu voimakkaammaksi ja voimakkaammaksi. Vaakasuora raidallinen tapetti taas on hieman särmikkäämpi ja modernimpi, ehkä jopa rohkeampi. Ne saavat huoneet tuntumaan leveämmiltä ja voivat pidentää tiloja, aivan kuten vaatteet oikeassa elämässä. Vaakaraitaisia tapetteja pidetään usein myös leikkisämpinä, sillä värien ja leveyksien kirjo tuntuu uudelta, hauskalta ja raikkaalta. Kun syvennymme raidallisten tapettien valikoimaan tarkemmin, näet tästä monia konkreettisia esimerkkejä monipuolisella valikoimalla, joka taatusti helpottaa valintaa ja tekee siitä erityisen kätevää.

Vinkkejä raidallisen tapetin käyttöön

Ennen kaikkea vältä raidallisen tapetin käyttöä värien kanssa, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Raidat ovat jo itsessään tarpeeksi graafisia luodakseen vaikutuksen, joten on tärkeää käyttää värejä, jotka ovat joko vastakkaisia tai tulevat samasta väriryhmästä, riippuen siitä, mitä ilmettä tavoittelet. Ristiriitaiset värit raidallisessa tapetissa saavat tilan näyttämään pikemminkin sekavalta ja hajamieliseltä kuin graafiselta ja näyttävältä. Erittäin huomionarvoista on myös varmistaa, että raidat toimivat vastapainona vähemmän kiireisille sisustuselementeille kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt remontoida tai suunnitella uudelleen. Jos sinulla on esimerkiksi raidallinen tapetti, kannattaa luultavasti käyttää yksivärisiä kalusteita. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon raidallisia tapetteja käytettäessä, on huoneen koko. Mitä suurempi huone on, sitä leveämpiä raitojen tulisi olla. Leveiden ja ohuiden vaakasuorien raitatapettien sekoittaminen toimii myös erittäin hyvin lastenhuoneissa ja lastenhuoneissa, koska ne luovat hyvin leikkisän ilmeen. Stripe Purple on hieno kohde tästä käsitteestä, joka voisi ilahduttaa ja piristää mitä tahansa huonetta.

Värien merkitys raidallisessa tapetissa

Epäilemättä raidallisen tapetin tulisi ihanteellisesti sopia sisustuksen värimaailmaan, kuten aiemmin mainittiin. Jos raidallinen tapetti vaikuttaa liian häiritsevältä, on parempi valita siitä yksi väri ja sisällyttää se huoneen muuhun sisustukseen. Raitojen ei välttämättä tarvitse olla suoria, mikä saa raidallisen tapetin, kuten Litted Strings - Grey, erottumaan edukseen. Ainutlaatuinen muotoilu ja tummanharmaan tyylikkäät sävyt voivat todella tuoda huoneeseen tarvittavan ripauksen luonnetta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-54 54:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.