Damasti & medaljongit

Yksi tärkeimmistä tekijöistä sisustuksessa on valita jotain, joka erottaa alueesi muista. Mitä ainutlaatuisempi sisustus, sitä mieleenpainuvampi siitä tulee sinulle, perheellesi, ystäLue lisäävillesi tai muille, joita olet kutsunut vieraaksesi. asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilassasi. Damaskin ja medaljonkien tapetit voivat palvella tätä tehtävää erittäin hyvin, Photowallin huolellisesti valitut ja korkealaatuiset kuviot ovat paitsi harvinaisia ja eksklusiivisia, myös rikkaita. yksityiskohtaisia, väriltään elinvoimaisia ja siten erittäin houkuttelevia. Hanki itsellesi damasti- ja medaljonkitapetti, jolla voit muuttaa sinun kodin tai toimiston joksikin merkittäväksi ja poikkeukselliseksi.

Damastit ja medaljonit -tapettien damastit

Damasti on peräisin Damaskoksesta, Syyriasta, mistä nimi Damask on peräisin. Sen uskotaan olevan yksi ensimmäisistä ja siroimmista... renessanssin hienoimmista kankaista. Vaikka sitä käytettiinkin historiallisesti takkien ja muiden raskaiden päällysvaatteiden valmistukseen, sitä siitä on tullut muotia myös koristeena. Damasti- ja medaljonkitapetti voi muuttaa huoneen täydellisesti, sillä damastin omistaminen oli ja on edelleen ylellinen asia. Koska damasti on kääntyvä kangas, joka on valmistettu silkistä, villasta, pellavasta, puuvillasta tai synteettisistä kuiduista, ja jonka kuvio muodostuu kutomalla, voi olla paljon todella yksinäisiä malleja, mikä sopii hyvin yhteen edellä mainitun ajatuksen kanssa, jonka mukaan tilasi on asetettava erilleen muista. Kuten damastit ja medaljonit voivat sävyttää minkä tahansa huoneen, olipa kyseessä sitten makuuhuone kotona tai neuvotteluhuone toimistossa, valitse sellainen, joka todella herättää huomiota. tunnelman, jonka haluat luoda. Halusitpa sitten jotain muodollista ja eleganttia tai jotain kausaalisempaa ja rennompaa, Photowallin Damask & medaljonit -tapettivalikoimasta löydät sen sinulle. Damask Texture on esimerkiksi todella upea teos, jossa on ihania sävyjä, sävyjä ja sävyjä, ja jonka kukkamainen sommittelu sopii kauniisti mihin tahansa.

Damask & medaljonit -tapettien medaljongit

Medaljongit sisustuksessa ovat näyttäviä ja mieleenpainuvia korostuskappaleita. Vaikka ne sijoitetaan usein keskelle lattian keskelle, ne voivat myös täydentää ja parantaa tilan suunnittelua luomalla yhtenäisyyttä ja virtausta olemalla hyödyntämällä sitä damasti- ja medaljonkitapettina. Hyvin sijoitettu medaljonki esimerkiksi eteisessä voi luoda näyttävän ja näyttävän kokonaisuuden. ensivaikutelman muuten huomaamattomaan tilaan. Samoin damastitapetti ja medaljonit voivat tuottaa samanlaisen vaikutelman. vaikutus ja vaikutus. Etsi damastit ja medaljongit -tapetti, jossa on yhteensovitettuja asetteluja ja sävyjä, jotka auttavat tuomaan esiin seuraavia asioita sen merkittäviä elementtejä. Jos rakastat jo nyt ajatusta damastista ja medaljonkitapetista, mutta et ole varma, missä sitä minne sen pitäisi mennä, sen sijoittaminen huoneen keskelle on yleensä varma valinta. Symmetria on aina esteettisesti miellyttävää, ja keskipisteen korostaminen voi auttaa sitomaan koko huoneen yhteen. Budgies Medallion Offwhite voi olla se ratkaiseva tekijä. toimija sisustussuunnitelmissasi, sillä sen ihanat värit ja taidokas konsepti, jossa on trooppisia lintuja ja mielenkiintoisia ötököitä eläinmaailmasta.

Muut näytteet damastitapeteista ja medaljonkitapeteista

Miten olisi kollaasi näistä upeista sommitelmista? Tapestry Tiles 2 yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet, ja siitä syntyy damask & medaljonit -tapetiksi, jossa on paljon erilaisia värejä, jotka tekevät siitä todella näyttävän. Tämä teos luo valtavan visuaalista painoarvoa ja kiinnostavuutta, ja se voi näyttää upealta käytännössä missä tahansa huoneessa, jota haluat kaunistaa. Budgies Medaljonki Turkoosi on samalla tavalla vaikuttava, ja kohteen kaunis akvamariininen luonne on rauhoittava ja viehättävä klo samaan aikaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.