3D

Me ihmiset havaitsemme esineiden väliset tilasuhteet vain katsomalla niitä, koska meillä on 3D-havainnointi, joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnointi. Tämä on erittäiLue lisään tärkeää ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Ensiluokkainen 3D-tapettivalikoimamme tarjoaa tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden, jotta asetelmasi erottuu edukseen.

Havaintotyökalut

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidessaan ja liikkuessaan päivittäin 3D:ssä, nimittäin ilmaperspektiiviä, stereoskooppista näkemistä, kokotuntemusta, akkommodaatiota ja parallaksia. Ilmaperspektiivi tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu satunnaisesti ilmassa. Tämän vuoksi sopivan valaistuksen löytäminen huoneeseen on erittäin tärkeää 3D-tapetin käytössä. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että molemmat silmämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi sitä, että lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. 3D-tapettiemme käyttäminen saa sinut nopeasti tiedostamaan nämä päivittäin käyttämämme välineet, mikä ei anna sinulle vain visuaalista nautintoa, vaan myös käsityksen optisen maailmamme koukeroista ja siten näkemyksestämme taiteellisuuteen.

Muut optiset mekanismit 3D-taustakuvan arvostamiseen

Jos osaat arvata tai olet tietoinen jonkin kohteen likimääräisestä koosta, voit myös arvioida suunnilleen, kuinka kaukana se on sen perusteella, kuinka suurelta se näyttää sinusta. Tätä kutsutaan kokotuntemukseksi, ja sillä on merkitystä myös 3D-tapettia käytettäessä, sillä se voi määrätä kontrastin, jonka luot sisustuskoristeiden etäisyyksien välille, koordinoimalla eri mittasuhteita yhtenäisen perspektiivin luomiseksi. Akkommodaatiolla viitataan visuaaliseen keskittymiseesi lähellä tai kaukana olevaan kohteeseen, jolloin silmiesi linssit muuttavat fyysisesti muotoaan ja määrittelevät, kuinka kaukana kohde on sinusta. Parallaksia tarkoittaa, että kun liikutat päätäsi puolelta toiselle, läheiset kohteet näyttävät liikkuvan nopeammin tai voimakkaammin kuin kaukana olevat kohteet. Arsenaalissamme olevat 3D-tapetit vastaavat kaikkia näitä kriteerejä ja visuaalisia tekijöitä, joten tilasi sisustaminen on kiehtova matka kolmiulotteiseen maailmaan hyödyntämällä näitä harvinaisia ja upeita motiiveja, joita meillä on sinulle.

3D-tapettinäytteitä

Nyt on aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin kuvioihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi aivan eri tasolle. Polygon Off White ja Cube Hexagon Pattern - Steel ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta 3D-tapettivalikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistiin ja käyttämällä sen ainutlaatuista taidokasta konseptia antamaan kotihuoneellesi tai toimistosi alueelle valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan haluamaasi tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikkiä ja tuottaa erilaisia asetelmia, joissa nämä 3D-tapetit auttavat ja tarjoavat halutun kosmeettisen muutoksen.

Lisää vaihtoehtoja käytettävissänne

Jotta saisit vielä enemmän vaihtoehtoja ja vinkkejä niiden käyttöön, tässä on lisää näytteitä upeasta valikoimastamme. Esimerkiksi Polygon Pastel ja Hexagon Nude voivat aivan varmasti tehdä 3D-taustakuvistasi kuuman aiheen kaikissa juhlissa, joita vietät kotonasi, toimistossasi tai muissa henkilökohtaisissa kapeikoissasi. Tunnistettava asetelma herättää varmasti kiehtovuutta ja luo visuaalista mielenkiintoa. Punainen, vihreä, sininen, magenta ja harmaa ovat myös käyttökelpoisia vaihtoehtoja riippuen huoneen, johon 3D-tapetit asennetaan, jo vakiintuneesta tai pian toteutettavasta väritasapainosta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1