Kuviot

Tyyli on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon sisustettaessa tilaa, sillä se ei ilmaise ainoastaan estetiikkaa, jota pyrit luomaan, vaan se heijastaa myös luonnettLue lisääasi ja tunnelmaa, jonka yrität luoda. Kuviotapetit ovat yksi parhaista välineistä kodin, toimiston tai minkä tahansa muun henkilökohtaisen tilan onnistuneeseen sisustamiseen. tilan. Photowallin erinomainen valikoima huippulaadukkaita kuviotapetteja on kätevästi järjestetty eri kategorioihin, joten voit selata motiiveja sen mukaan, mitä etsit. 3D, ympyrät ja pisteet, damasti ja medaljongit, kukka-, geometriset, rasterit, esineet, toistuvat kuviot ja raidalliset kuviot tapetit ovat kaikki täällä varten. sinun käytössäsi. Näitä kohteita voidaan myös mukauttaa henkilökohtaisten toiveidesi ja muutostesi mukaan. Tässä on vain joitakin näytteitä monista kategorioista ja myös niiden vastaavista huomattavista kuviotapeteista.

 

Vinkkejä raidallisen tapetin käyttöön

Ennen kaikkea vältä käyttämästä raidallisia tapetteja, joiden värit ovat ristiriidassa keskenään. Raidat ovat jo itsessään tarpeeksi graafisia luovat vaikutuksen, joten on tärkeää käyttää värejä, jotka ovat joko kontrastisia tai tulevat samasta väriryhmästä, riippuen millaista ilmettä tavoittelet. Ristiriitaiset värit raidallisessa tapetissa saavat tilan näyttämään sekavalta ja hajamieliseltä. eikä niinkään graafisesta ja näyttävästä. Erittäin huomionarvoista on myös varmistaa, että raitoja vastapainona on vähemmän kiireinen muotoilu. elementtejä kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt remontoida tai suunnitella uudelleen. Esimerkiksi jos sinulla on raidallinen tapetti, yksiväriset huonekalut ovat luultavasti paras tapa valita. Yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä, kun raidallista tapettia käytettäessä on huoneen koko. Mitä suurempi huone on, sitä leveämpiä raitojen tulisi olla. Leveiden ja ohuita vaakasuoria raitaisia tapetteja toimii myös erittäin hyvin oleskelu- ja lastenhuoneissa, koska ne luovat hyvin leikkisän ilmeen. Stripe Purple on hieno kohde tästä käsitteestä, joka voisi ilahduttaa ja piristää mitä tahansa huonetta.

Ruututapetit tasapainottajana

Rasteritapettien kauneus on siinä, että ne ovat johdonmukaisia ja tasaisia asioita, joten kun sen parina on symmetrinen asettelun kanssa, on paljon helpompi arvioida, kumpi puoli suunnittelustasi on ylivoimainen. Vaikka jos muut sisustuselementit ovat melko voimakkaita ja niitä voitaisiin helposti pitää ylivoimaisina, siististi linjattu ja täydellisen tyylikäs ristikkotapetti pitää kokonaisuuden siistinä, ei sotkuisena ja tasoittaa visuaalista painoa ja kiinnostavuutta. By käyttämällä vaikuttavaa rasteritapettia sisustuksen perustana, voit kiinnittää huomiota kohti tai poispäin tiettyihin muihin elementteihin. Ota esimerkiksi Friends in Need -tapettivalikoiman grids-taustakuvasta jokin näkyvästi upea mutta samalla selkeä ja moitteeton motiivi, joka tasapainottaa tilasi muita koristeita tilasi kannalta. värien, tyylikkyyden ja visuaalisen tasapainon suhteen.

Miten geometrisia tapetteja käytetään

Sen lisäksi, että geometriset tapetit tuovat huoneeseen piristystä, ne voivat luoda tietynlaisen tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miten sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. On kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään, kun käytetään geometrista tapettia. Liian monta muotoa tai liikaa yhtä muotoa voi synnyttää voimakkaan energiantunteen ja eräänlaisen kiihkeää särmikkyyttä, mutta se voi myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometrisen tapetin vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometriset muodot on tai hakeutuvat mielen- ja tunnemaailmaamme. Siksi niitä käytetäänkin paljon persoonallisuudessa. testeissä, mikä on toinen mielenkiintoinen seikka, joka kannattaa ottaa huomioon geometrista tapettia valitessa. Yksinkertaistaen voidaan todeta, että muodot joita laitat kodin sisustukseen geometristen tapettien muodossa, tulisi luoda haluamasi tunnelmat.
Tuotetiedot