Fantasia

Fantasiatapetit ovat loistava tapa tuoda esiin hauska ja luova puolesi. Laaja valikoima fantasiaan liittyviä teemoja sisältää muun muassa fantasiahahmoja, viidakon eläimiä, sirkusihmiLue lisääsiä, metsän olentoja jne. Näin voit kokeilla kontrasteja ja säätää huoneen visuaalista painoa mieltymyksesi mukaan. Kuten aina, Photowallin fantasia-aiheisia tapetteja voidaan säätää, muuttaa ja muokata toiveidesi, makusi ja tilasi, huoneesi tai alueesi kokonaissuunnittelun mukaan.

Fantasiatapetin hahmot

Kaikenlaiset todelliset ja myyttiset olentokohtaukset ja fantasiatapettien teemat voivat olla portti räjähdysmäiseen sisustushenkisyyteen, mikä tekee siitä hauskaa puuhaa niin nuorille kuin vanhoillekin. Yksi suosituimmista kohteista fantasiatapettien arsenaalissamme on Hornstull-aiheinen tapetti. Kuvittele, kuinka nämä kauniisti hurmaavat entiteetit ratsastavat seinän poikki upean eloisalla taustalla, joka roiskuu rehevillä sävyillä ja sävyillä, ja kaikki tämä neljän seinäsi sisällä! Hornstull Owls -tapetissa on äärettömän upeat värit yhdistettynä harvinaislaatuiseen muotoiluun, joka varmasti ilahduttaa niin nuoria kuin vanhojakin. Tästä teoksesta tulee erottuva ja silmiä hivelevä koriste, todellinen ja testattu fantasiatapettien täysosuma!

Fantasiatapetin käyttö näyttävänä taustana

Emme koskaan aliarvioi hienon taustan voimaa, varsinkaan omissa henkilökohtaisissa tiloissamme. Jotkut ovat puhtaasti oikullisia, kuten arkisten esineiden, kuten keittiön tai kirjahyllyjen taustat. Sitten on muita taustoja, jotka vievät ajatukset pakoon todellisuudesta kohtauksilla, kuten taiteellisella romuttamolla tai ilmassa olevilla hahmoilla. Nämä voivat toimia hyvin luonteenilmaisuna ja antaa tilallesi arvostetun henkilökohtaisen kosketuksen todella kiehtovalla fantasiatapetilla. Laajan valikoimamme ansiosta sinulla on valta valita näistä erilaisista teemoista ja sovittaa fantasiatapettisi sisustuksellisen mieltymyksesi mukaisesti.

Luova mieli sisääntulon solmukohtana

Illuusiot ovat myös osa psyykeämme, mikä antaa meille luovuuden sisääntulon. Miksi et ilmentäisi tätä käsitettä lisäämällä lisää fantasiatapetteja, kuten sirkusteemainen, joka tarjoaa näkymän festivaalielämän kiehtovaan maailmaan sirkuseläimineen ja klassisine klovneineen? Tai miten olisi ihastuttava Junkyard - Gray, jossa katsot tuonpuoleiseen paikkaan, ikään kuin seisoisit unen ikkunan ääressä, mutta se ilmenee taiteellisena kuvituksena? Valittavana on niin paljon muitakin motiiveja, että saat taatusti juuri sinulle sopivan fantasiatapetin.

Fantasiatapetit kypsemmälle yleisölle

Asia on niin, että mitä enemmän katselet näitä silmää miellyttäviä fantasiatapetteja, sitä enemmän yksityiskohtia huomaat käytännössä jokaisessa seinämaalauksen osassa, koska meillä on korkeat laatustandardit ja hyvin ainutlaatuiset mallit. Niille, joilla on hieman enemmän mieltymystä särmikkäämpään ja tummempaan materiaaliin, meillä on sellaisia kappaleita kuin Fir Forest, goottilaisvaikutteinen konsepti, jossa näet mustavalkoisen metsän, joka näyttää erittäin tyylitellylle piirrokselle. Sitten on Mundi, hurmaava taiteellinen esitys, joka voi aiheuttaa miellyttävää kihelmöintiä selkäpiitä pitkin ja ehdottomasti fantasiaseinämaalauksen, joka synnyttää mielenkiintoisia keskusteluja sinun ja vieraidesi välillä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-33 33:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.