Geometrinen

Geometriset kuviot ovat ympyröitä, neliöitä, kolmioita, suorakulmioita tai mitä tahansa muita muotoja, ja niitä löytyy lähes kaikilta sisustuksen osa-alueilta. Sisustussuunnittelijat Lue lisääkäyttävät usein abstrakteja geometrisia kuvioita luodakseen rohkean kannanoton tai silmäänpistävän keskipisteen huoneen suunnittelussa. Kuten Photowallin abstraktien geometristen tapettien ensiluokkaisesta valikoimasta näet, näitä muotoja voidaan käyttää luomaan liikkeen tunnetta tilaan, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varmaa, geometrinen tapetti voi olla melkoinen vaikutus. Hyvin sijoitettu, yksityiskohtainen ja upean värinen geometrinen tapetti muuttaa muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Miten geometrisia tapetteja käytetään

Sen lisäksi, että abstrakti geometrinen tapetti tuo huoneeseen piristystä, se voi luoda tietyn tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. Geometrista tapettia käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään. Liian monet muodot tai liikaa abstrakteja muotoja voivat synnyttää energistä tunnelmaa ja eräänlaista kiihkeää särmää, mutta ne voivat myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometrisen tapetin vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, toinen mielenkiintoinen nippelitieto, joka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset abstraktia geometrista tapettia. Yksinkertaistaen sanottuna muotojen, joita laitat kodin sisustukseen geometristen tapettien muodossa, pitäisi luoda haluamasi tunnelmat.

Ympyränmuotoiset muodot geometrisessa tapetissa

Ympyrät luovat virtausta ja tulevat usein itse virtauksesta. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä ympyränmuotoista geometrista tapettia luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisesti asuintilaan. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös perustelemaan ympyränmuotoinen geometrinen tapetti toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. Geometria - Keltainen on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös ripaus tyyliä ja luonnetta, sillä se on selvästi abstrakti ja dynaaminen yhdistelmä muiden muotojen kanssa.

Geometrinen tapetti, jossa on neliöitä ja suorakulmioita

Nämä suorasärmäiset muodot luovat voimakkaampia tunteita, kuten voimaa, lineaarisuutta ja luotettavuutta. Koska neliöt ja suorakulmiot luovat vakauden ja tasapainon tunnetta, nämä geometriset tapettikuviot ovat hyviä valintoja toimistotiloihin. Kuvittele esimerkiksi Tee Hives Wild, joka on hyvin näyttävä teos, jossa on paljon neliöitä ja suorakulmioita, mutta joka on toteutettu lähes 3D-muodossa. Se ei ainoastaan näytä siistiltä ja trendikkäältä, vaan se myös vahvistaa aiemmin käsiteltyjä lujuuden ja kiinteyden ominaisuuksia.

Geometristen tapettien lukuisat vaihtoehdot

Kun otetaan huomioon tässä valikoimassa saatavilla oleva laaja valikoima geometrisia tapetteja, voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa emotionaalisen vaikutuksen, jonka haluat asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Photowallin geometrisen tapettivalikoiman avulla voit käyttää sisustustasi kohottamaan mielialaa, inspiroimaan, motivoimaan ja luomaan mahtavia tunnelmia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1