Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

  Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.
  Coffee in Paris

  Kokoelma TRAVEL THE WORLD sisältää Stina Wirsénin monivuotisen kokoelman piirroksia, jotka kuvaavat haute couturea ja katumuotia eri paikoissa maailmalla. Jotkin mustavalkoisista piirroksista on julkaistu kirjoissa ja lehdissä, toiset puolestaan ovat olleet kansainvälisissä näyttelyissä Intiassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

  Stina Wirsénin kuuluisan tyylin varmasävyiset, pelkistetyt ja eloisat viivat toimivat punaisena lankana koko kokoelman lävitse. Käden pehmeiden ja pyyhkivien liikkeiden läsnäolo, dynaamiset, kauniit tussiviivat ja musteen spontaanit pisarat – kaikki nämä antavat kokoelmalle mielenkiintoisen ilmeen.

  Jokainen kokoelman tapettikuva pulppuaa elämää ja liikettä. Meidät kuljetetaan nopeasti sykkivän Tokion neonkatukylttien ohi viihtyisään ja klassiseen Pariisin kahvilaan, ja päädymme sitten tunnettuun Tukholman kortteliin tyylitietoisten kaupunkilaisten joukkoon.

  Jokainen kokoelman tapettikuva pulppuaa elämää ja liikettä.

  TRAVEL THE WORLD in kuvat ovat sekä ajankohtaisia että moderneja ja sopivat hyvin yhteen kaikkien sisustustyylien kanssa. Kokoelma antaa huoneelle taiteellista luonnetta ja luo tyylikkään kulissin arkeen. Stina Wirsénin ilmeikkäät viivat antavat sinulle tilaisuuden tapetoida seinäsi yhden Ruotsin suurimpien kuvittajien signeeraamilla, räätälöidyillä taideteoksilla.

  Tuntuu todella hauskalta julkaista tämä uusi kokoelma Photowallin kanssa. Sillä on aivan oma ilmeensä ja se erottuu muista tapettiaiheistani. Puhdas, raaka viiva ja stilisoidut piirrokset ottavat oman tilansa ”syömättä” huonetta. Kokoelman ideana on päivittää sitä säännöllisesti, muodin vaihtelut eivät koskaan lakkaa olemasta kiinnostavia, Stina Wirsén sanoo.
  TRAVEL THE WORLD in kuvat ovat sekä ajankohtaisia että moderneja ja sopivat hyvin yhteen kaikkien sisustustyylien kanssa

  Tietoa Stina Wirsénistä

  Stina Wirsén, syntynyt 1968, on yksi Ruotsin tunnetuimpia ja rakastetuimpia kuvittajia ja lastenkirjailijoita. Valmistuttuaan Konstfackista 1992 hän on työskennellyt ammattimaisena kuvittajana. Stinan tyyli on minimalistista ja voimallista – hänellä on kyky vangita oleellinen muutamalla nopealla siveltimen tai kynänvedolla.

  Monet tuntevat Stinan tunnusomaiset kuvat Dagens Nyheteristä, jossa hän muun muassa piirtää matkareportaaseja, muotokuvia ja muotia – piirroksia, joista hän on voittanut monta palkintoa. Stina työskentelee myös vapaana taiteilijana ja julkisten tilojen somistajana. Viimeisimpänä niistä on yhteistyö Photowallin kanssa Nya Karolinskan sairaalan leikkihuoneen somistamiseksi Tukholmassa. Stina Wirsénilla on ollut erityisnäyttelyitä muun muassa Ruotsin Kansallismuseossa, Tukholman Konstnärshusetissa, Ruotsin suurlähetystöissä Washingtonissa ja Tokiossa, Avesta Artissa ja Bror Hjorthin talossa.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Stina Wirsén - Travel the World

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Photowall tapasi Jonna Jintonin

  by Photowall FI

  Jonna sanoo olevansa yksinäinen susi, mutta hänen hymynsä ja hersyvä viehätysvoimansa voisi sulattaa viimeisetkin lumet Norlannista. Minulla on paljon kysyttävää Jonnalta: Miten hän uskalsi muuttaa 21-vuotiaana pieneen 10 asukkaan kylään Pohjois-Ruotsissa? Kaipaako hän koskaan suurkaupunkiin? Missä hän on oppinut ottamaan niin taianomaisia luontokuvia? Photowall tapasi Jonna Jintonin, joka on pinnalla juuri nyt ensimmäisen suunnittelemansa ​tapetti​malliston vuoksi.

  Graffitiaiheinen tapettimallisto

  by Photowall FI

  Photowall lanseeraa graffitiaiheisen tapettimalliston, jonka ovat suunnitelleet Ruotsin eturivin katutaiteilijat. Mallisto on toteutettu yhteistyössä tukholmalaisen Wallery-taidegallerian kanssa.

  Luonnon taikaa Jonna Jintonilta

  by Photowall FI

  Tanssiva usva kapean salmen yllä, jäänsinisiä puita hämärässä ja taianomaisia metsiä eri muodossa. Photowall on tehnyt yksinoikeudella yhteistyötä Jonna Jintonin kanssa, mistä on tuloksena valokuvatapettimallisto The Soul of Nature. Kauniita kuva-aiheita, jotka kuvastavat Västernorrlandin unenomaista luontoa.

  Acne JR – tapettiaihe 2.0

  by Photowall FI

  Esittelemme nyt muutamia uusia ja päivitettyjä tapettiaiheita ruotsalaiselta Acne JR -suunnittelijakaksikolta – myös näissä tapeteissa on nähtävissä kaksikolle tyypillinen muotokieli.

  Lastenhuoneiden tapettikokoelma Maison

  by Photowall FI

  Photowall esittelee uuden suunnitteluyhteistyön Maison kanssa ja tuo markkinoille eksklusiivisen tapettikokoelman lastenhuoneita varten. The Little Folk –kokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta ja eteläafrikkalaisen maiseman rikkaudesta. Kaikki viisi aihetta ovat huolellisesti käsin kuvitettuja ja täynnä yksityiskohtia ja sadunomaisuutta – tarkoituksenaan tuoda rauhallisuutta, harmoniaa ja hieman taianomaisuutta mihin huoneeseen tahansa, iästä riippumatta.

  Designtrendit 2016 – värejä ja muotoja

  by Photowall FI

  Vihdoinkin tie käy kohti kesää ja uusia trendejä. Syksyllä keskityttiin tummiin ja murrettuihin väreihin, mutta nyt ovat vuorossa vaaleammat sävyt. Kevään suurimmat trendivärit ovat vaaleanpunainen ja sininen, joihin yhdistellään aksenttiväriksi valkoista. Sisustukseen haetaan edelleen innoitusta luonnosta. Seiniä pitkin kiipeilevät kasvit tuntuvat olevan täysin oikeassa paikassa, mistä hyvänä esimerkkinä käy Byracka suunnittelema Geranium-​tapetti​mme.

  Aurinkoiset tapetit

  by Photowall FI

  Kevään koittaessa iskee usein myös sisustusvimma. Tekee mieli raivata vanhat romut pois ja aloittaa alusta, siivota talvi ulos kertaheitolla. Täyttää koti kauniilla kukkamaljakoilla, ripustaa vaaleat verhot, vaihtaa tyynynpäälliset raikkaampiin ja sujauttaa uudet kuvat seinällä oleviin taulunkehyksiin. Minä ainakin haluan tuoda kevään ja auringonvalon sisälle kotiin kaikin keinoin.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.