Ruoka

Ruoka on jälleen yksi niistä hyvin yleismaailmallisista ja ikuisista aiheista, jotka vievät ihmisiltä paljon aikaa ja vaivaa, sillä jokaisella ihmisellä on tarve ja oikeus oikeaan ravLue lisääintoon. Tätä silmällä pitäen Photowall on koonnut erinomaisesti valitun valikoiman ruokatapetteja. Näitä huippuluokan ja harvinaisia motiiveja ei ole tarkoitettu vain keittiöön tai ruokasaliin, vaan ne tuovat varmasti eloa ja raikkautta mihin tahansa huoneeseen, jossa ne ovat esillä. Ruokatapetit voivat luoda mielenkiintoa, kiehtovuutta ja innostusta mihin tahansa asuintilaan, toimistohuoneeseen tai vapaa-ajan alueeseen.

Organic food wallpaper

Yleisimmin ostettuja luomuelintarvikkeita ovat hedelmät, vihannekset, viljat, maitotuotteet ja liha. Nykyään on saatavilla myös monia jalostettuja luomutuotteita, kuten limsoja, keksejä ja aamiaismuroja. Keskitytään kuitenkin ensin mainittuihin, sillä ne yhdistetään eniten termiin luomuruoka, ja ne ovat myös suosituin kohde ruokatapettivalikoimassa. Hedelmät ovat värikkäitä, runsaita ja yleensä houkuttelevia. Ei ihme, että ne ovat olleet ihmiskunnan ruokavalion peruselintarvikkeita pisimpäänkin. Sama pätee marjoihin ja pähkinöihin. Kaikki marjat ovat hedelmiä, mutta kaikki hedelmät eivät ole marjoja. Kasvitieteellisesti hedelmä on kukkivan kasvin kypsynyt munasarja ja siihen liittyvä kudos. Jotkut hedelmät ovat kovia, jotkut pehmeitä, jotkut kuitumaisia. Bramble Hill Granitissa on sekä marjoja että hedelmiä upeilla väreillä ja eloisilla yksityiskohdilla. Wild in My Garden on hieno esimerkki ruokatapetista, joka kuvaa nykymaailmassa hyvin suosittua aihetta, luomuruoan maailmaa. Kun etsimme jatkuvasti keinoja tehdä planeetasta terveellisempi sekä itsestämme, tämä ruokatapetti voi valottaa mielenkiintoista ja innostavaa aihetta.

Ruoan taustakuvana hedelmien maailma

Hedelmät ovat tärkeitä ravintokuitujen, vitamiinien ja antioksidanttien lähteitä. Niitä voidaan jalostaa mehuiksi, hilloiksi ja hyytelöiksi ja säilöä kuivattamalla, säilömällä, käymällä ja marinoimalla. Hedelmiä on periaatteessa kahta tyyppiä, lihaisia hedelmiä ja kuivia hedelmiä. Lihaisiin hedelmiin kuuluvat marjat, kuten tomaatit, mustikat ja kirsikat. Aggregaattihedelmät, kuten karhunvatukat ja mansikat, ja sitten kerrannaishedelmät, kuten ananakset ja mulperinmarjat. Kuiviin hedelmiin kuuluvat palkokasvit, viljanjyvät, kapseloidut hedelmät ja tietysti pähkinät. Kuten aiemmin mainittiin, ananakset, marjat ja pähkinät ovat vahvasti esillä ruokatapeteissa. Hyödynnä näitä hämmästyttäviä malleja uudistaaksesi tai elvyttääksesi huoneesi upealla ruokatapetilla, joka ponnahtaa.

Ruokatapetin sijoittaminen

Seuraava kysymys on tietysti se, mihin ruokatapetti kannattaa lisätä. Vastaus on, että ruokatapetin voi lisätä mihin tahansa kodin huoneeseen, toimistoon tai vapaa-ajan tilaan. Esimerkiksi lisäämällä valitsemasi kuvio olohuoneeseen voit päivittää sen ulkonäköä ja tehdä siitä lämpimämmän ja viihtyisämmän perheellesi, ystävillesi ja vieraillesi. Myös keittiötä on järkevää piristää ruokatapetilla, sillä värit voivat tehdä ilmapiiristä kevyen ja valoisan ja jopa herättää terveen ruokahalun. Näiden huoneiden lisäksi lisäämällä ruokatapetin julkisivuun voi luoda upean keskipisteen, joka on varmasti huomion keskipiste. Myös kohde nimeltä Ananas voi tehdä oikeutta lastenhuoneeseen, sillä sen ystävällinen muotoilu ja hyvin lämpimät värit voivat rauhoittaa kaikenikäisiä lapsia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1