Materiaalit

Sisustussuunnittelussa tekstuurilla tarkoitetaan usein materiaalin pinnanlaatua. Jokainen pinnalla on tekstuuri, olipa se sitten kuoppainen tai tasainen, sileä tai karkea. KäsityksemmLue lisääe tekstuurista on myös vaikuttavat myös katseluetäisyys, valaistus ja tietysti viereiset pinnat. Meidän erinomaisen materiaalivalikoimamme tapettien avulla nämä tekijät katetaan kaikki yksityiskohtiin kiinnitetyllä huomiolla. Photowallin ainutlaatuisiin malleihin ja korkealuokkaisiin materiaaleihin. Materiaalitapetteja voidaan myös säätää ja muokata vuonna esteettisten toiveidesi, sisustusmakusi ja pitkän aikavälin suunnittelusuunnitelmasi mukaisesti.

Materiaalitapettien luokitukset

Photowall on kätevästi jaotellut materiaalitapettitason neljään miniryhmään. Nämä ovat nimittäin Tiili, betoni, kivi ja puu. Tämä antaa sinulle suuren liikkumavaran valintojesi suhteen ja monipuoliset vaihtoehdot vuonna valita materiaalitapetti, joka sopii parhaiten kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan. Kaikki nämä motiivit on huomattava vaikutus, ja ne luovat taatusti suuren visuaalisen painoarvon ja kiinnostavuuden. Olipa suunnitelmissasi sitten laittaa materiaalitapetit asuin- tai liiketilaan, löydät varmasti sopivimman sisustuksen täältä. Photowallista.

Materiaalitapetin tiilet

Harkkotiilet muodostavat aina visuaalisesti stimuloivan taustan, sillä ne edustavat jämäkkyyttä ja tukevuutta, joka on mikä puolestaan tekee niistä vahvan selkärangan ja luotettavuuden symboleita. Tämä on varsin suosittua niiden keskuudessa, jotka haluavat ilmaista näitä ominaisuuksia kotonaan tai toimistossaan. Vahvuuden ja turvallisuuden arvot voidaan välittää näillä materiaaleja tapetteja, joissa on tiiliä erilaisissa väreissä, sävyissä, sävyissä ja sävyissä. Tiiliseinä, jossa on vahvat liitokset on jopa sana vahva! Tämä kohde näyttää erityisen lujatekoiselta ja päättäväiseltä, materiaalitapetiksi tarkoitettu iät ja ajat.

Betonimateriaalit tapetti

Kuten puut ovat metsälle, niin on betoni kaupunkimaisemalle. Siitä on tullut niin läsnäoleva, että me harvoin edes kiinnitämme siihen vain harvoin huomiota, mutta tuon yksinkertaisen harmaan ulkokuoren alla piilee salainen ja monimutkainen maailma. Siksi materiaalit tapetilla on sille omistettu pieni osasto. Samoin kuin tiilet materiaalitapetissa, betoni huokuu päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Vaikka materiaalitapetti on pääasiassa harmaa, betonia sisältävässä tapetissa on myös joissakin kappaleissa on myös väriläiskiä. Upea esimerkki tästä on Frayed Spotted Wall, joka on ihastuttavan yksinkertainen mutta sekoittava motiivi, joka ilmentyisi kauniisti missä tahansa kodin huoneessa, toimistohuoneessa tai jopa vapaa-ajan tilassa. joka kaipaa uudistamista.

Materiaalit tapetti, joka esittelee kiveä

Kiven perusmääritelmä on, että se on kova pala maan pintaa. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että kivet ovat paljon monimutkaisempia kuin se. Materiaalit-tapetti valottaa tätä, sillä kivi on ihanteellinen koriste... sisustustoiveisiisi sopiva elementti. Se tuo kotiisi lämpöä ja charmia. Ne ovat aina sanotaan, että ajaton sisustus on avainasemassa, jos haluat, että esteettinen sisustuksesi kestää. Mikä on pysyvämpää kuin kivi? Sillä klassisen ja tyylikkään ilmeen, harkitse materiaalitapetin valitsemista, joka kiinnittää huomiota marmoriin. Esimerkiksi esimerkiksi Marmorilaatat - Valkoinen, motiivi, jota voi kutsua ikuiseksi ja iättömäksi. Se ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan on varmasti nostaa hienostuneisuuden tasoa valitsemassasi huoneessa tai tilassa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.