Kuviot

Jos arvostat ulkonäköä, Photowallin kuviotapetit ovat sinulle sopiva työkalu. Olipa kyseessä sitten henkilökohtainen, asuinpaikkamme tai työalueemme, kuviotapetit voivat olla jännittäLue lisäävä ja hauska komponentti, jonka voit lisätä sisustukseesi ja tässä nimenomaisessa tapauksessa huoneeseesi. Kuviot tapetti voi päivittää tilan tavallisesta poikkeukselliseksi. Niin haastavalta kuin se saattaakin tuntua, kuviotapetit voivat antaa sinulle unelmiesi kodin tai toimiston esittelyn, edellyttäen, että ne sopivat yleiseen estetiikkaasi ja tarjoavat ihanteellisen kontrastin muihin sisustuselementteihin. Siksi Photowall on luonut kokoelman laadukkaita, yksityiskohtaisia ja runsaasti eri värejä sisältäviä kuviotapettivalikoimia, jotka auttavat sinua tässä sisustusprosessissa. Pidä mielessä, että voit myös mukauttaa näitä kuviotapetteja värimaailmaan ja yleiseen hahmotelmaasi siitä, miltä haluat asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilan näyttävän.

Tunnelman luominen kuviotapeteilla

Kuviotapetteja on saatavana monissa eri malleissa, jotka sopivat hyvin sisustustyyliisi ja jotka varmasti vangitsevat kaikkien niitä katsovien silmät ja sydämet. Nämä ovat visuaalisia komponentteja, joita etsit sisustuksesi ulkonäön tasoittamiseksi. Hämmästyttävillä väreillä, jotka voivat asettaa tunnelman ja ilmapiirin seinissäsi, kuviotapetit voivat varmasti tehdä ratkaisevan eron sisustukseesi. Halusitpa sitten maalaismaista, klassista, avantgardistista tai modernia tunnelmaa asuin- tai työpaikallesi, kuviotapetit voivat helposti saavuttaa tämän. Voit esimerkiksi lisätä luonnontunnelmaa kuviointitapetilla, kuten Tanglewood Forest - Veridian Large, joka jättää huoneeseesi virkistävän ja nuorentavan tunteen, jota tukevat lehtien upeat sävyt ja sävyt. Värit ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä, ja ne toimivat sekä rentouttavina että stimuloivina katalysaattoreina. Jos haluat jotain synkempää ja hienovaraisempaa, kokeile Seamless Azure Marble -väriä. Tämä kuviotapetti voi toimia täydellisenä foliona joillekin välimerellisille lisävarusteille ja huonekaluille.

Vaihtelevat luokat

Kuten tavallista, Photowall panostaa paljon siihen, että sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, kun valitset sinua eniten puhuttelevan kuviotapetin. Kuviotapeteissa on kolme alaluokkaa, joissa jokaisessa on erilaisia näkemyksiä toistuvasta koristeellisesta suunnittelusta. Meillä on erinomaisia näytteitä kukkakuvioista, geometrisista kuvioista ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä toistuvista kuvioista. Geometriset kuviot tapetti voi ylpeillä motiiveilla, kuten Lost Diamonds - Bluegreen, upea taideteos, joka ei näytä sopimattomalta mihinkään asuin- tai yritysalueeseen. Repeating Patterns -klusteriin kuuluva teos nimeltä Old White Tile Wall - 15x15 on toinen upeasti toteutettu kuviotapetti, jonka kyky venyttää laajuutta maksimaaliseen kapasiteettiin ei siis ole vain silmänruokaa, vaan myös väline, jolla voit parantaa tilojasi antamalla sille lisää syvyyttä ja ulottuvuutta.

Lisää tutkittavaa kuvioiden tapetilla

Koska kuviot ovat graafisen motiivin toistoa materiaalissa, niitä käytetään yleisesti sisustuksessa seinäpäällysteiden, laattojen, mattojen ja muiden graafisten elementtien avulla. Erityisesti kuviotapeteilla voidaan määritellä pintoja, luoda erillinen suunnittelutyyli ja myös lisätä visuaalista mielenkiintoa kotiisi tai muihin tiloihin. Mitä tahansa kuviotapetteja valitsetkin, muista, että niiden tulisi olla hyvin tasapainossa, jotta ne eivät häiritse. Tältä osin on tärkeää valita kuviotapetti, joka ei ole ylivoimainen, vaan täydentää muita sisustuselementtejä valitsemassasi tilassa. Fraktaalinen vaaleanvihreä ja okra on tästä hyvä esimerkki, tyylikäs mutta ei liioiteltu, ja sillä on maksimaalinen visuaalinen vaikutus.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-68 68:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.