Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Nadja Wedinin uudet tapettiaiheet saatavilla Photowallilta

  Kesällä 2017 Photowall laajentaa tapettivalikoimaansa kolmella uudella aiheella: Lovebirds, Blues ja Purple Vein. Ne ovat taiteilija, kuvittaja ja muotoilija Nadja Wedinin suunnittelemia.
  Lovebirds White - Small

  Nadja Wedin on tunnettu värikkäistä tekstiileistään, tarjottimistaan ja tyynyistään. Photowall otti yhteyttä Nadja Wediniin vuonna 2014, jolloin ensimmäinen suunnitteluyhteistyö sai alkunsa.

  – Yhteistyössä Photowallin kanssa minua puhuttelee se, että kuvioni saavat tapetilla aivan erilaisen ilmaisumuodon kuin tyynyssä tai tarjottimessa, Nadja Wedin kertoo.

  Nadja Wedinin vuodelle 2017 suunnittelemat taiteelliset tapettiaiheet ovat jo itsessään kuin pieniä taideteoksia. Ne kuvaavat muun muassa värikkäitä undulaatteja, perhosia ja kauniita kasvikuvioita näyttävissä ympäristöissä, jotka on luonnosteltu ja maalattu akvarelliväreillä.

  Purple Vein -aihe oli alun perin luonnos, josta pidin ja jonka skannasin. Sen jälkeen siitä tuli ensimmäinen kuvio, jonka päätimme ottaa mukaan vuoden mallistoon, Nadja Wedin kertoo.

  Nadja selittää, että Lovebirds-aiheessa hän pyrki luomaan kuvion, jonka väriskaala olisi rajattu mutta joka silti tuntuisi elävältä.

  Lovebirds-aiheen linnut muodostavat lähes sydämenmuotoisen kuvion. Tämän huomasi tyttäreni, ja siitä ajatus sai alkunsa. Undulaatit pääsivät tähän tapettiaiheeseen, koska ne ovat lähellä sydäntäni.

  Kolmas aihe Blues on tulosta pienestä luovasta kriisistä, jolloin Nadja antoi kynien levätä ja tarttui niiden sijasta akvarelleihin.

  – Se oli todellinen haaste, koska akvarelleja ei pysty hallitsemaan samalla tavalla kuin tussikyniä. Sattumalla on iso rooli siinä, millaista jälkeä akvarelleilla syntyy – erityisesti kun olen tottunut enemmän piirtämiseen. Elämänkriisejä ei kannata koskaan aliarvioida, toteaa Nadja Wedin lopuksi.

  Blues

  Nadja Wedinin kolmesta aiheesta on saatavilla eri värivaihtoehtoja ja niistä voi tilata valokuvatapetin omien mittojen mukaan hintaan 39 euroa/neliömetri. 

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.