Palmupuut

Kuvittele, että heräät joka aamu trooppisen paratiisin näkymään, nautit valkoisen rannan näkymistä ja kuulet aaltojen liplatuksen mielessäsi, kun juot aamukahvia ennen päivän töiden aLue lisääloittamista. Tämä voidaan toteuttaa käyttämällä palmujen tapettia kotonasi tai jopa toimistossasi. Näiden ihanien motiivien avulla voit pitkän päivän jälkeen palata kotiin omaan henkilökohtaiseen palaan taivaaseen ja riisua itsesi stressistä hienon palmutapettivalikoimamme avulla. Koska elämä, aika ja raha eivät aina mahdollista meille pakomatkaa palmujen reunustamille rannoille lämpimään säähän ja saaristoviboihin, palmujen tapetit ovat toiseksi paras vaihtoehto. Säädä valitsemasi kohteet vastaamaan sisustustasi, jotta saat valoisan ja lämpimän ilmeen valmiiksi.

Käytännöllisyyden mestari

Vahvan visuaalisen viehätyksensä lisäksi palmupuilla on monia toimintoja ihmislajin hyväksi. Ne tarjoavat monia peruselintarvikkeita, kuten kookospähkinöitä, mutta myös Acai-hedelmiä, taateleita, betelpähkinöitä ja öljyä. Palmutyypistä riippuen saadaan myös käyttökelpoista biodieseliä, viiniä, vahaa, hyytelöä ja niin edelleen. Kuten huomaat, palmujen taustakuva ei ole vain silmää miellyttävä, vaan myös opettavainen ja hauska. Maailmalla on jopa kulttuureja, jotka valmistavat palmuista viiniä! Palmuviiniä valmistetaan yleisesti Afrikan ja Aasian alueilla. Ajattele sitä, kun ihailet palmujen taustakuvaa siemaillessasi rentouttavaa viinilasillista illalla. Tällaisen sisustuksen etuna on se, että voit nauttia trooppisesta näkymästä kaikkina vuodenaikoina, vuodenajasta riippumatta. Voit aina saada kesätunnelmaa kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajanviettopaikkaasi palmujen tapetilla.

Palmupuiden tausta

Tämän uskomattoman puun historia ulottuu yli 5000 vuoden päähän! Jo tuolloin sitä käytettiin ravinnonlähteenä, työkalujen ja asuntojen rakentamiseen sekä suojana kuumalta aavikon auringolta. Muinaiset sivilisaatiot, kuten roomalaiset, käyttivät palmun oksia voiton symbolina, kun taas juutalaisuudessa ja kristinuskossa se edustaa rauhaa ja antoisuutta. Palmujen tapetit eivät kanna mukanaan vain kauneuden viehätystä ja vetovoimaa, vaan myös symbolista arvoa, joka voi olla loistava heijastus siitä, kuka olet ja millainen olet. Palmut ovat näytelleet rooliaan tarinoissa ja taiteessa tuhansien vuosien ajan. Niiden luonnonkauneus teki niistä erittäin tervetulleen aiheen lukuisille taiteilijoille kautta vuosisatojen. Yhdistä tämä piirre sisustukseesi sovittamalla palmujen tapetit oikeaan värimaailmaan ja sovittamalla niihin koristeellisia yksityiskohtia, kuten huonekaluja. Trooppinen kohtaus voi olla olohuoneesi katseenvangitsija, kun siihen yhdistetään joitakin puisia pöytiä tai tuoleja ja koristekasveja. Palmujen tapetti voi olla kruunu toiveidesi sisustuksessa.

Lisää näytteitä

Palmut edustavat myös voittoa ja ikuista elämää joissakin kulttuureissa ja uskonnoissa. Tämä johtuu myös siitä, että tämä puu, erityisesti kookoslajikkeet, voivat kantaa hedelmää jopa 70 vuotta! Tee estetiikastasi yhtä ikuinen kuin itse puu erinomaisella palmujen taustakuvavalikoimallamme. Nauti kohtauksista, joissa palmut heiluvat tuulessa, avaavat sylinsä ystävällisille olennoille, siluettina kuunvaloa vasten ja paljon muuta. Tässä valikoimassa on yksinkertaisia palmujen tapettikuvioita sekä joitakin abstraktimpia taideteoksia, jotka antavat mielikuvituksen täyttää yksityiskohdat. Brazilian Palms - Ash Green on hyvä esimerkki tällaisesta palmujen tapetista. Tämä teos voi olla myös hyvin miellyttävä ja houkutteleva lapsille, kuten useimmat näistä kohteista ovat.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1