Bambut

Luo zen-tila Photowallin Bambu-tapetin puhtailla linjoilla. Tämä kukkiva kasvi on ikivihreä, ja sen katsotaan myös tuovan onnea ja vaurautta niille, jotka pitävät sitä elävänä kasvinaLue lisää. Bambutapettikokoelmamme kauniit mallit helpottavat stressiä ja tuovat positiivisemman mielentilan. Luonnon ottaminen osaksi sisustusta on aina eduksi, sekä fyysisessä että psykologisessa mielessä. Bambu itsessään suosii tyypillisesti ulkoympäristöjä, mutta tietyt lajit pärjäävät myös sisätiloissa. Näillä kasveilla voit paitsi piristää kotiasi tai toimistoasi, myös näyttää ne sisustuksen keskipisteenä bambutapetin avulla. Olipa kyseessä asuin-, virkistys- tai yritysympäristö, kasvien estetiikka itsessään antaa tyyliä ja kauneutta tilaan näiden bambutapettien muodossa.

Bambutapetin voima

Aivan kuten käsiteltävä aihe, Bambu-tapetit saavat sisustuksesi nousemaan korkeisiin vihreisiin korkeuksiin. Se on myös erittäin käytännöllinen valinta, sillä joissakin näistä motiiveista on voimakkaat pystysuorat linjat, jotka voivat lisätä valtavasti korkeutta esimerkiksi matalan katon huoneeseen. Luonnollinen ja moderni tunnelma on toteutettavissa bambutapetilla, samoin kuin eklektisempi ja retrohenkisempi tunnelma. Kaikki riippuu värimaailmasta, huonekaluista ja muista sisustuselementeistä, joita lisäät huoneen kaunistamiseksi. Visuaalisen viehätyksen lisäksi bambutapetti kantaa mukanaan myös syvempää merkitystä ja symboliikkaa. Esimerkiksi Intiassa bambu tarkoittaa ystävyyttä, ja vielä tänäkin päivänä monissa pyhäköissä ja temppeleissä on bambupuita. Tämä kasvi on myös toiminut muusana taiteilijoille kuvanveistäjistä maalareihin ja runoilijoihin kautta vuosisatojen, ja huomaat varmasti miksi, kun tutustut tähän bambutapettien valikoimaan.

Ripaus luontoäitiä

Ulkoilman kauneuden tuominen kotiisi luonnollisen tyylin luomiseksi onnistuu helposti käyttämällä luovia työkaluja, kuten näitä Bambu-tapetteja. Näissä hämmästyttävissä tuotteissa on ainutlaatuisia malleja ja ihania väriyhdistelmiä, jotka voivat luoda oikean tunnelman ja tunnelman sisustukseesi. Vaikka sinulla ei olisikaan itse kasvia, bambutapettien edut korvaavat sen. Esimerkiksi Bambu Trees View - Green -tapetilla voi olla suuri rentoutumista ja seesteisyyttä tuova pysyvä vaikutus. Tämä sopisi erinomaisesti kiireiseen huoneeseen, jossa ihmiset kokoontuvat, kuten kodin olohuoneeseen tai toimiston taukotilaan. Myös lapset hyötyisivät rauhoittavasta näkymästä, jollaisen näet Bamboo Birds -nimisessä bambutapetissa. Luonto sisällä ja ympärillä tuo hyvää mielenterveyttä ja uutta näkökulmaa perheellesi, ystävillesi ja kollegoillesi.

Lisää bambutapetin etuja

On havaittu, että työntekijät keskittyvät yleensä paremmin työhönsä ja ovat tuottavampia, kun heidän ympärillään on taideteoksia. Tämä johtuu siitä, että mieli on yleensä rentoutuneempi ja keskittyneempi, kun he saavat ajoittain visuaalisen aikalisän. Kauniilla bambutapeteilla, kuten Bamboo Eclatantilla, voi olla tämä vaikutus, ja samalla ne antavat sisätiloillesi annoksen upeaa tyyliä. Jos etsit jotain funkkisempaa ja eloisampaa, ehkä Botany Bamboo - Deep Red sopii juuri sinulle. Tämä Bambu-tapetti sopii yhtä hyvin sekä asuntoon että työpaikalle, ja se lisää ulottuvuutta ja visuaalista painoarvoa mihin tahansa huoneeseen. Jos haluat synkempää ja hillitympää ilmettä, kokeile Bambu-tapettia nimeltä Mon Bamboo - Silver. Se on kauniisti hillitty ja voi lisätä syvyyttä huoneeseen, esimerkiksi eteiseen tai aulaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1