Kukat

Tiedämme kaikki, että luonnolla on aina miellyttävä ja lohduttava vaikutus meihin, olipa se sitten ulkona tai sisätiloissa. Yhteytemme Äiti Maahan on alkukantainen ja ikivanha. PhotowLue lisääallin kauniin kukkatapettivalikoiman kukkien kategoriaan kuuluvilla kukkatapeteilla sinulla on viehättävä jäänne tuosta arkaaisesta siteestä ympäristöön. Aseta paletti kukkatapetteja kotisi seinälle ja katso, kuinka ne laskeutuvat alas ja täyttävät huoneen kauneudella ja lämmöllä. Astu kukkien terälehdille, pehmeä tyyny jalkapohjillesi, ja katsele varovasti, kuinka sisätilasi muuttuvat joksikin tyydyttäväksi ja seesteiseksi. Nauti visuaalisesta painoarvosta ja kiinnostavuudesta, jota kukkatapetit tuovat mihin tahansa huoneeseen antamalla tekstuuria, väriä ja syvyyttä. Voit myös mukauttaa valitsemasi kohteen tai kohteet olemassa olevaan estetiikkaan ja värimaailmaan sopiviksi.

Määritä ero

Ihmisillä on usein vaikeuksia tietää eroa kukan ja kukan välillä. Substantiivina käytettynä blossom tarkoittaa kukkaa, erityisesti sellaista, joka osoittaa hedelmäpuun olevan hedelmiä tuottamassa, kun taas kukka tarkoittaa värikästä rakennelmaa, joka on usein tuoksuva ja houkuttelee erilaisia hyönteisiä. Tästä on monia esimerkkejä tässä kukkien ryppäässä olevassa tapetissa. Sinulla on mahdollisuus hyvin ainutlaatuisiin kuvioihin, runsaisiin väriyhdistelmiin ja voit valita, minkä taiteellisen tulkinnan haluat. Nämä taideteokset voivat tehdä mistä tahansa asuin-, yritys- tai virkistysalueesta eloisamman, houkuttelevamman ja mielekkäämmän. Tarjolla on värikkäitä kuvia, kuten Doux Birds Home - Peach, joka voi olla vaihtoehto myös lapsen makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Jos olet taipuvainen johonkin vintage- tai vanhanaikaisempaan, ehkä kukkatapetti Maggie on enemmän sinua varten. Oli miten oli, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja kukkii tapetti suhteen sisustuksen uudelleen sisustamiseen.

Kukkien tapetit suosituimmat

Kun kuulee kukkien yhteydessä kukista, tulee useimmiten mieleen kirsikankukat, sillä ne ovat luultavasti suosituimpia japanilaisia kukkia ja varmasti yksi koko maailman rakastetuimmista kukista. Japanissa on itse asiassa yli 200 kirsikankukkalajiketta, joista osa on käytettävissäsi kukkien tapetissa. Suosituin lajikkeista on Somei Yoshino. Se on yksikukkainen lajike, jossa on viisi vaaleanpunaista terälehteä ja joka kukkii alle viikossa, ja se muodostaa käytännössä 80 prosenttia maan kirsikankukkapuista. Doux Blossom on yksi kauneimmista motiiveista kukkien taustakuviin liittyvissä taustakuvissa. Tässä ehdottoman upeassa kukkien tapetissa yhdistyvät kukan luontainen kauneus ja taiteellisuuden sivistynyt ja kiehtova ilme. Le Arbre on toinen, joka kuuluu kirsikankukkien kategoriaan, jota voidaan käyttää upeana seinäkoristeena tämän tason sisällä.

Lisää näytteitä

Kukkien tapettien herkät kuviot ovat jatkumoa ihmisen ikuiselle viehätykselle kukkia kohtaan, sillä ne haluavat sekoittaa geometrisen monimutkaisuuden terälehtien ja lehtien pehmeisiin ja virtaaviin linjoihin. Taiteilijat sisällyttävät nämä aiheet usein maalauksiinsa loistavasti, toinen jäänne lumoutumisestamme. Kukkien tapetit eivät rajoitu vain visuaaliseen vaikutukseen, vaan ne palvelevat myös kasvatuksellista tarkoitusta, jos niin haluat. Ehkä nämä rohkaisevat sinua matkustamaan tai istuttamaan itse jotain. Sen lisäksi, että ne antavat sisätiloillesi kauneutta ja viehätystä, sellaiset esineet kuin Quietism - Sand voivat myös toimia stressinpoistajana kodissasi tai toimistossasi. Le Arbre - Bluefin on toinen kukkatapetti, jolla on suuri visuaalinen painoarvo, mutta se on tehty perinteisemmällä tavalla, joka voi muistuttaa meitä vanhoista hyvistä ajoista, jolloin asiat olivat rauhallisempia. Kukkien tapetin voima on visuaalinen ja psykologinen, koska se rauhoittaa meitä ja rauhoittaa ajatuksiamme, jopa tunteitamme.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-10 10:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.