Pilvet

Pohjimmiltaan pilvi koostuu taivaalla leijuvista vesipisaroista tai jääkiteistä. Pilviä on monenlaisia, ja ne ovat erittäin tärkeä osa maapallon säätä. Mikä olisikaan parempi tapa luoLue lisääda ihana ilmapiiri kuin se, mikä itse muodostaa todellisen ilmakehän? Hanki itsellesi huippuluokan, yksityiskohtainen ja ihanan tyylikäs pilvitaustakuva Photowallilta. Pilvet-taustakuvissa on kaikkea lapsiystävällisistä ja ystävällisistä motiiveista kypsempiin kappaleisiin, jotka kaunistaisivat mitä tahansa yritystilaa. Tällä hämmästyttävällä pilviä tapettivalikoimalla voit määrittää kotisi tai toimistohuoneesi sävyn ja luoda tavoittelemasi tunnelman. Photowallilla on myös mahdollisuus muuttaa näitä pilviä tapetteja vastaamaan yleistä suunnittelusuunnitelmaa, muita sisustuselementtejä ja tietenkin hyvin tärkeitä värimaailmoja sisustettavaksi valitsemassasi tilassa.

Pilvien tapettien luonnollinen kauneus

Luonto päättää joskus palkita meidät kyvyllään tarjota uskomattomia näkymiä pilvien läpi lävistävästä auringosta. Voit tuoda tämän luonnollisen ja ikuisen ilmiön sisätiloihisi hankkimalla pilvitapetin. Muina päivinä taivas palkitsee meidät erilaisella visuaalisella esityksellä näistä upeista valkoisista taivaan jättiläisistä. Niiden vangitseminen pilvitaustakuvilla voi olla mielenkiintoinen ja mieleenpainuva taideteos, joka voidaan asettaa näytteille kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa tilaan, jonka olet valinnut uudistettavaksi tai sisustettavaksi. On käytännössä taattua, että löydät itsesi eksymästä johonkin näistä upeista kuvista pilvien tapetissa, sillä pilvillä on kyky luoda seikkailu kankaalle. Se, mikä tekee näistä pilvistä tapettiesineistä niin ainutlaatuisia, on ilmassa olevien vesihiukkasten massan eläväinen mutta samalla taiteellinen koostumus. Se voi viedä sinut hetkeksi pois kiireisestä elämästäsi, saada sinut rentoutumaan ja ehkä jopa haaveilemaan hieman. Pilvet pilvissä -tapetilla on unenomainen ulkonäkö, mutta se luo myös realistisen tunnelman tilaan, johon sen laitat. Pilvet-tapetin aiheen yleismaailmallinen luonne sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin, oleskelutiloihin, toimistoihin ja oikeastaan mille tahansa seinälle, joka tarvitsee hienon keskipisteen.

Pilvitapettien monimuotoisuus

Erilaiset pilvet luovat luonnollisesti erilaisia maisemia. Riippuen siitä, millaisen tunnelman haluat luoda huoneeseen, johon ripustat pilvitapettisi, voit valita motiivin, joka puhuttelee sinua ja sellaista estetiikkaa, jota yrität luoda. Läpinäkyvän herkillä ja silkkisillä Cumulus-pilvillä voit muuttaa sisustuksesi todelliseksi taivaan jatkeeksi. Cumulus Pink on tästä täydellinen esimerkki, erittäin viehättävä teos, joka on varsin naisellinen, mutta niin viehättävä, että se sopisi lähes mihin tahansa huoneeseen. Tuo hieman ulkomaailmaa neljälle seinällesi hankkimalla pilvitapetti, kuten Flying High Birds -niminen teos, jossa näet lintuparven olevan vapaa ja lentävän kohti aurinkoisempaa paikkaa. Tämä herättää lämpimän ja toivon tunteen, mikä sopii täydellisesti asuintilaan. Erityisesti tämä pilvitapetti on melko yksinkertainen, mutta mitä enemmän sitä katsoo, sitä voimakkaammaksi ja mielenkiintoisemmaksi se muuttuu. Nuoremmille kannattaa kokeilla esimerkiksi Sky Cityä, joka on upean omituinen motiivi ja sopii minkä tahansa lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Tämän teoksen leikkisä viehätysvoima ilahduttaa varmasti sekä poikia että tyttöjä. Pilvitapetit ovat yksi lapsiystävällisimmistä ja ystävällisimmistä sisustuselementtien luokista sisustuksessa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-74 74:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.