Kukkakimput

Syy tämän kokoelman olemassaoloon kasvit ja kukat -luokassa on auttaa sinua sukeltamaan kukkien järjestämisen maailmaan. Kukkakimppujen taustakuvat ovat niin sanotusti oma kielensä. JLue lisääokaisella kukalla on oma merkityksensä, ja kukkien antaminen lahjaksi korostaa sitä, miten monenlaisia tunteita ja viestejä niiden avulla voidaan välittää. Ihmiset voivat lähettää monimutkaisia viestejä käyttämällä erilaisia kukkia, sillä jokaisella kimpulla on tietty viesti tai sen puute. Olemme koonneet tänne sinulle upean valikoiman kukkakimppujen taustakuvia kaikenlaisiin huoneisiin. Olitpa sitten sisustamassa asuin-, virkistys- tai jopa yritystilaa, kukkakimput-taustakuvissa on jotakin sitä varten. Käyttämällä upea kukkakimput tapetti kuin en koristeeksi varmasti sopii valintasi yleinen estetiikka.

Kukkakimppujen tapettien monipuolisuus

On tärkeää pitää mielessä, että kimppuja on useita erilaisia. On sellaisia, jotka on tarkoitettu erityisesti syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi, ystävänpäiväksi ja tietysti hääkimppuja. Kuten huomaat, näitä on runsaasti meidän kimpputapettien taustakuvavalikoimassamme. Tiesitkö, että jokaisella kuukaudella on oma kukkansa, joka tunnetaan myös nimellä syntymäkuukauden kukka? Mainitsemme syntymäkuukausikukat tässä siksi, että se voi auttaa sinua helposti päättämään, millaisen kukkakimpputapetin haluat laittaa sisätiloihisi, ehkäpä oman syntymäkuukautesi mukaan. Esimerkiksi orvokit ovat helmikuun kukka. Verdant Deco - Violetti voi olla sopiva valinta kyseisenä kuukautena syntyneelle. Tämä kukkakimpputapetti voi muuttaa tilan välittömästi joksikin todella ihmeelliseksi ja kauniiksi. Se näyttäisi hyvältä missä tahansa kodin olohuoneessa, mutta kääntää katseita myös, jos se sijoitetaan työpaikan käytävään. Kimpputapettien monet ainutlaatuiset mallit ja erilaiset värimaailmat mahdollistavat sen, että voit yhdistellä niitä oman estetiikkasi mukaan.

Feel the love

Suurimmalle osalle annamme kukkakimppuja iloisiin tilaisuuksiin ja rakkauden osoituksena. Ajattele vain, kuinka paljon kukkia annetaan äitienpäivänä, isänpäivänä ja ystävänpäivänä! Kukkakimppujen tapetit voivat olla jatkoa näille erityispäiville, mutta pysyvämmässä muodossa. Mikä voisikaan olla vahvempi jäänne rakkaudesta kuin kimpputapetti, joka muistuttaa hääkimppuasi? Esimerkiksi valkoisen ja punaisen yhdistelmä on aina viehättävä väriyhdistelmä, jota kannattaa käyttää tilan elvyttämiseen. Näistä Photowallin upeista kukkakimpputapeteista säteilevän rakkauden voi käytännössä tuntea. Kukka-asetelman tärkeimpiin näkökohtiin, kuten mittakaavaan, syvyyteen, linjoihin, tasapainoon ja rytmiin, kiinnitetään huomiota ja niille annetaan asianmukainen huomio. Nämä motiivit ilahduttavat ja miellyttävät kaikenikäisiä ja -taustaisia ihmisiä. Kuvittele vain Fresh Cutin kaltaisen teoksen visuaalinen vaikutus. Tämä kukkakimpputapetti suorastaan huokuu tyyliä ja huutaa hienostuneisuutta, mikä nostaa seinäkoristeesi aivan toiselle tasolle.

Kimput tapetti kaikille

Kuten jo vihjailtiin, nämä kukkakimput-tapetit sopivat kaikille ikäluokille. Nuoret ilahtuvat esimerkiksi Bohemian Blue 08A -nimisestä kukkakimpputapetista, jossa on kaunis kukka-asetelma, joka on toimitettu vanhan koulun polkupyörällä. Happy Yellow 08A on toinen kimpputapetti, joka voisi löytää nuoremman yleisön, sillä keltainen yhdistetään usein myös nuoruuteen. Varttuneemmalle yleisölle on ehkä jotain dramaattisempaa tarjolla. Esimerkiksi Bohemian Floralissa on sitä pientä särmää ja luonnetta, joka voi piristää huonetta. Tämä kukkakimpputapettien kokoonpano ei ole vain helppo silmälle, vaan myös hyvin monipuolinen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1