Voikukat

Kun sisustat sisätilojasi, voi olla erittäin hyödyllistä, että sinulla on jotain tuttua ja lohduttavaa keskeisenä teemana. Yksi tunnetuimmista ja kauneimmista kukista on voikukka, minLue lisääkä vuoksi Photowall on koonnut erinomaisen valikoiman kukkien kategoriaan kuuluvia motiiveja nimeltä Dandelions-tapetit. Monille nämä kukat tuovat nostalgian tunteen ja muistuttavat yksinkertaisemmasta elämästä. Sinulla saattaa olla muistoja kukan terälehtien nyppimisestä, siementen puhaltamisesta pois ja keltaisen hankaamisesta ihoa vasten huvin vuoksi. Kaikki nämä ja paljon muuta tulee mieleen, kun näet kauniin voikukkatapetin. Tässä kokoelmassa voikukkatapetit sisältävät joitakin 250 voikukkalajista erilaisina taideteoksina. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemiasi kohteita niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Pääteos

Sana Dandelion tulee ranskankielisestä sanasta "Dent de Lion", joka tarkoittaa lähinnä leijonan hammasta. Tämä johtuu sen lehtien ulkonäöstä, jonka näet monissa voikukkatapeteissa. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että tämän kukan jokainen osa on hyödyllinen, aina juuresta lehtiin ja jopa kukkaan asti. Lehdet ovat syötäviä ja sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A-, C- ja K-vitamiinia sekä kaliumia, rautaa ja mangaania. Voikukan lehtien ja juurien sanotaan olevan hyväksi useissa tiloissa, kuten vieroitusoireissa, tulehduksissa ja ruoansulatuksessa. Kuten näet, voikukkatapetilla ei ole vain tyylikäs seinäkoriste, vaan myös jotain, joka voi olla opettavainen. Dandelions-tapetin monet värit, kuten vihreä, violetti, oranssi, punainen ja monet muut, voivat todella piristää sisustustasi. Abstraktit taideteokset, moniväriset voikukkakentät ja paljon muuta sopivat mihin tahansa kodin tai toimiston sisustukseen. Yksittäinen maalaus voi kertoa tarinan tai esitellä suosittua lajia, riippuen siitä, mitä haluat Dandelions-tapetissa.

Voitikoiden tapetti ja sen historia

Voikukat esiintyvät vuosisatoja vanhoissa myyteissä ja kansanperinteessä lähes joka puolella maailmaa. Ne kattavat monia kulttuureja ja niillä on paljon merkityksiä ja käyttötarkoituksia riippuen siitä, missä asut. Voikukkia on käytetty muun muassa teehen, viiniin, lääkekasveihin, tavallisiin salaatteihin ja jopa taiteilijoiden maalauspigmentteihin. Jotkut uskovat, että jos niitä esimerkiksi punotaan hääkimppuun, se tuo onnea vastanaineille! Tämän vuoksi voikukkatapetit sopivat hyvin myös intiimeihin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen. Puhaltamalla voikukan siemenet pois voit lähettää rakastavia ajatuksia jollekin, josta välität, tai auttaa toteuttamaan toiveen, kuten joillekin on kerrottu lapsena. Joukko voikukkatapetteja voi tehdä vaikutuksen ja miellyttää pienimpiäkin. Monet ystävälliset ja lapsiystävälliset motiivit, lämpimät ja pehmeät värit voivat sopia täydellisesti mihin tahansa lasten makuuhuoneeseen, leikkitilaan tai opiskelualueelle. Kuvittele jotakin Dandelion World - Bright -tapettia lapsesi alueen taustaksi, ja huomaat, miten se muuttaa huoneen upeaksi.

Lisää näytteitä

Yksi tärkeimmistä houkuttelevista asioista Dandelionsissa on se, että ne ovat yksinkertaisesti hauskoja. Tämä kukka tuntuu olevan korvamerkitty lapsille, sillä puistossa tai puutarhassa se on ainoa kukka, jonka lapsi voi poimia joutumatta vaikeuksiin! Voikukka ja perhonen tai Enchants ovat muita konkreettisia esimerkkejä voikukkatapeteista, jotka voivat piristää mitä tahansa sisustusta, erityisesti lapsille tarkoitettuja sisustuksia. Jos haluat aikuisempaa tunnelmaa, ehkä Waiting on juuri sinulle sopiva voikukkatapetti. Tämä kaunis motiivi ei näyttäisi sopimattomalta myöskään toimistossa. Voikukkatapeteissa on paljon valinnanvaraa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-30 30:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.