Villikukat

Valtavassa luonnonkukkatapettivalikoimassamme on poikkeuksellinen valikoima värejä, tyylejä ja ainutlaatuisia malleja, jotka voidaan sovittaa mihin tahansa huoneeseen tai sisustussuunLue lisäänitelmaan. Herkkien terälehtien lähikuvista unikkopeltojen panoraamamaalauksiin, sinulla on valinnanvaraa suunnitelmiesi tuotoksen suunnittelussa. Toinen villien kukkatapettien etu on sen ystävällisyys, joka voi tehdä siitä loistavan vaihtoehdon lapsille. Loistava kesätaivas, rehevät vihreät pellot ja piirroskuvat perhosista niityllä olisivat täydellisiä kenelle tahansa lapselle. Älä hermostu, sillä vaihtoehtoja on kaikille, ja jotta valintaprosessi olisi vielä helpompi, voit säätää nämä luonnonkukkatapetit vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien sisustus- ja värimallien kanssa.

Käy ajelulle

Jos jotain, tämä luokka on osoitus siitä, että kukat eivät rajoitu vain kauniisiin juttuihin ja ystävänpäivään, vaan ne voivat olla myös reheviä ja kesyttämättömiä kukkivia kasveja, jotka saavat minkä tahansa huoneen heräämään eloon. Villien kukkien tapetin lisääminen kotiisi voi paitsi saada hymyn lähes kaikkien kasvoille, myös parantaa mielialaa, kuten sairaaloiden kukat, jotka auttavat potilaita toipumaan nopeammin. Villien kukkien tapetin uskomaton monimuotoisuus tekee siitä myös eräänlaisen yllätyksen olemalla arvaamattoman houkutteleva ja vangitseva. Wildflowers Lining the Trail - Bluegrey on ihmeellinen teos, villien kukkien tapetti, joka voi hetkessä muuttaa olohuoneen, eteisen tai minkä tahansa muun tilan joksikin epätavalliseksi ja loistavaksi, sillä sen aavemainen värimaailma ja salaperäinen muotoilu kiehtovat ja provosoivat katsojaa. Ei hätää, on paljon muutakin, mistä tuo tuli!

Villikukkatapettien monipuolisuus

Kuten jo mainittiin, villit kukat -tapetit sopivat erinomaisesti lasten tiloihin, huolimatta oletuksesta, jonka sana "villi" tuo mukanaan. Miellyttävät väriyhdistelmät, kuten Indigo Ochre -nimisessä villikukkatapetissa, edustavat tätä täydellisesti. Aikuisempaan makuun mustavalkoinen maalaus tieteellisesti piirretyistä kukista antaisi eleganssia työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Voit nähdä tämän luonnonkukkatapetissa nimeltä Orchidaceae. Se ei ainoastaan lisää valtavasti visuaalista painoarvoa mihin tahansa sisustukseen, vaan se antaa myös draamaa ja särmää. Tämän esillä pitämistä pidettäisiin valttikorttina, jos puhutaan liike-elämän kannalta. Wild flowers -taustakuvassa on monia esimerkkejä kohteista, jotka suuntautuvat symmetriaan ja tasapainoon, kun taas toiset ovat leikkisämpiä ja omituisempia. Photowallin monipuolisesta valikoimasta voit vain valita sen, mikä sopii sinulle ja sisustukseesi parhaiten.

Ole villi

Rikkaruohot halventavana terminä ei kuvaa kasvien itseisarvoa, vaan ainoastaan niiden toimintaa, sillä niitä pidetään vieraslajina sen sijaan, että ne olisivat vankkumaton ja hyväntahtoinen villikukka, joka se oikeasti on. Villien kukkien vaikutus tapetilla voi olla symboli taisteluhengelle, joka meillä kaikilla on, vaikka enemmän upotettu paljon ihmisiä. Valitse villi kukka tapetti niiden ominaisuuden vuoksi, että ne pystyvät aina saamaan voimaa vastoinkäymisten edessä, jotain, joka synnyttää keskustelua ja väittelyä kotona, osoittaa, että olet vahva ja kykenevä toimistossa tai toimii vahvuutena vapaa-ajan tilassa. Koska rikkaruohoilla on aina taipumus palata takaisin ja raivata polku muulle luonnolle, luot varmasti lujan ilmapiirin ja annat perusteellisen signaalin siitä, että olet joku, joka kannattaa muistaa. Paper Weeds IIII on loistava esimerkki tästä vahvuudesta, mutta samalla tyylikkyydestä. Villi kukka -tapetissa on motiiveja, joiden kuviot ja värit kehittävät karismaa ja visuaalista painoarvoa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-44 44:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.