Magnoliat

Jos haluat kaunistaa sisustustasi jollain yksinkertaisella mutta tyylikkäällä, olet oikeassa paikassa. Photowallin upea valikoima Magnoliat-tapetteja voi tuoda ripauksen tyyliä kotiisLue lisääi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi. Kauniiden ja ainutlaatuisten mallien valikoimamme sekä uskomattomien värien ja ihmeellisten maisemien ansiosta Magnolias-tapetit voivat muuttaa sisätilasi upeaksi hetkessä. Magnoliat eivät ole vain erittäin kauniita, vaan ne ovat olleet monissa kulttuureissa arvokkuuden ja armon symboli tähän päivään asti. Se on myös erittäin suosittu kukka kukka-asetelmissa, koska se on verrattoman tyylikäs ja yllättävän kestävä. Magnoliatapetti voi olla keskipiste, jota asuin-, yritys- tai virkistyshuoneesi tarvitsee. Voit myös säätää valitsemasi kohteen tai kohteet mieltymyksesi mukaan, jotta ne sopivat esteettiseen ja värimaailmaan.

Magnolias-tapettien perustelut

Toinen tekijä, joka tekee Magnoliat-taustakuvasta sisustuksessasi niin hämmästyttävän, on se, että nämä kukat ovat itse asiassa esihistoriallisia. Fossiilien tutkiminen on paljastanut, että magnoliakasveja oli olemassa ainakin 20 miljoonaa vuotta sitten! Ei ihme, että Magnoliat-tapetit näyttävät niin ajattomilta ja tyylikkäiltä. Kauneutensa lisäksi magnolioita on käytetty vuosisatojen ajan elintarvikkeina, lääkkeinä ja niin paljon muuta. Tiesitkö esimerkiksi, että sen terälehtiä voi syödä? Tätä monipuolista kukkaa palvotaan kaikkialla maailmassa. Yhdysvalloissa Mississippin osavaltio pitää Magnoliaa osavaltiopuuna ja -kukkana. Magnoliapuu on nimittäin nimetty ranskalaisen kasvitieteilijän Pierre Magnolin mukaan. Nämä ovat vain joitakin niistä harvoista nippelitiedoista, joilla voit ihastuttaa vieraita, kun käytät Magnoliatapettia kotonasi tai jopa työpaikallasi. Sisätilojen koristelu kukka-aiheilla on yksi fiksuimmista tavoista lisätä persoonallisuutta ja tyyliä.

Sisätilojen uudistaminen

Sen lisäksi, että kukat ovat kauniita, ne tuovat tilaan ripauksen luontoa, joka voi luoda oikean tunnelman ja saada huoneen tuntumaan lämpimältä, lohdulliselta ja valoisalta. Magnolias-tapetissa on yksi maailman vanhimmista kukkivista puista, jossa on hämmästyttäviä värejä ja henkeäsalpaavia näkymiä. Mikä tahansa tylsä tai tavallinen seinä voidaan muuttaa joksikin upeaksi näillä motiiveilla. Tarkastellaanpa esimerkiksi olohuonetta. Me kaikki tiedämme, että tämä alue on yksi talon tai asunnon vilkkaimmista ja aktiivisimmista paikoista. Magnoliatapetti, kuten Magnolia Plank Wall, voi lisätä kauneutta tähän perhehuoneeseen sekä tehdä siitä avoimemman ja viihtyisämmän ja lisätä samalla ulottuvuutta, tilaa ja syvyyttä. Ehkä keittiö tai jopa kylpyhuone kaipaa visuaalista päivitystä. Harkitse Magnolia Chatoyer, Magnolias-tapettia, joka voi elvyttää minkä tahansa huoneen ihanalla muotoilullaan ja miellyttävillä sävyillään.

Magnoliatapetti ja sen kauneus

Suosituin Magnolia-puulaji löytyy itse asiassa Pohjois-Amerikasta. Eteläinen Magnolia voi kasvaa jopa 15 metriä korkeaksi! Sen kukat ovat tunnetusti jalouden, sinnikkyyden ja luonnonrakkauden symboleja. Niillä on yleensä pehmeät ja hienovaraiset värit, joten kukka edustaa kauneutta, johon sisältyy naisellisuus ja lempeys. Magnoliatapetit antavat sisustukseesi kauniin naisellisen kosketuksen, jonka voit nähdä myös sellaisissa tuotteissa kuin Flourishing Magnolia - Natur tai Mothers Magnolia Pink. White Magnolia Watercolor Pattern on toinen Magnolias-tapetti, jota voi käyttää tiloissa, joissa liikkuu enemmän lempeämpi sukupuoli. Nämä motiivit lisäävät kauneutta, mutta myös tyylikkyyttä ja luokkaa. Esimerkiksi Magnolia Sketch varustaa sisätilat upealla tekstuurilla mutta myös hieman särmää ja draamaa mustavalkoisella renderöinnillään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-32 32:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.