Kukat

Kukkatapetit voivat ilmaista paitsi omistautumistasi tilan houkuttelevaksi tekemiseen, myös toistaa halusi tehdä siitä raikkaan ja elämänmyönteisen. Kätevästi kolmeen suosituimpaan kuLue lisääkkatasoon jaoteltuina Magnoliat, Ruusut ja Villejä kukkia esittelee sinulle varmasti oikean vaihtoehdon huoneeseesi. Voit jopa mennä niinkin rohkeasti kuin vaihtaa minkä tahansa vuodenaikojen kanssa, jotka sopivat näihin motiiveihin parhaiten. Upea kukkatapetti virkistää aisteja ja lisää väriä, kontrastia ja visuaalista painoarvoa mihin tahansa valitsemaasi huoneeseen.

Virtaa ja elämää kukkatapetilla

Kukilla on taipumus tehdä ihmisistä onnellisia tai ainakin uteliaita. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että pitävät kasvitieteellisyyttä eräänlaisena terapiamuotona, eräänlaisena mielenlääkkeenä, joka parantaa ja vakauttaa mieltä. Ennen vanhaan aitojen kasvien laittaminen asuintiloihin oli ainoa vaihtoehto. Nykyään voit hankkia itsellesi kukkatapetin, jossa voit valita tietyn kasvin kukan, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että se horjuu, kuivuu tai ruskettuu. Voit jopa antaa meille ohjeita erityisistä muutoksista sen mukaan, millaista estetiikkaa olet menossa tavoittelemaan uudelleen sisustuksessa. Kauniit kukkatapetit voivat tuoda eloa mihin tahansa huoneeseen ja herättää energiaa, joka voi kohottaa mielialaa.

Season in the sun

Kukat voivat myös sanella tunnelman valitsemassasi tilassa, jossa kukkatapetit voidaan sovittaa kulloiseenkin vuodenaikaan. On olemassa kukkia, jotka vastaavat kevättä, kesää, syksyä tai talvea. Tämä on yksi syy siihen, miksi kasvitieteet ovat hieno aihe kaunistamiseen, koska esimerkiksi kukkatapetit voidaan vaihtaa vuotuisten päiväntasausten säätelemän vuodenajan mukaan. Kukkatapetit ovat erilaisten sävyjen, sävyjen ja värien laajan paletin ansiosta ihanteellinen sisustustarvikkeiden koriste, joka tuo ulkomaailman sisälle ja luo tasapainoisen mielentilan sinulle, perheellesi, ystävillesi tai työtovereillesi.

Magnolioiden käyttäminen kukkatapettina

Olitpa mistä tahansa kotoisin, on varmaa, että olet nähnyt tai kokenut magnolian majesteettisuuden. Sen kiiltävät lehdet ja tyylikkäät kukat tekevät siitä monivuotisen eturivin, ja sen helppo sopeutumiskyky erilaisiin maalajeihin ja vaihteleviin ilmastotyyppeihin tekee magnoliasta yhden maailman laajimmin istutetuista koristekukista. Siksi meidän häikäisevä valikoima magnolian kukkia tapetti, on varmasti suuri valinta sinulle. Mothers Magnolia Softish on merkittävä esimerkki tästä, sillä sen kirkkaat värit ja magnolian taiteellinen esittäminen tuottavat kukkatapetin, joka voi näyttää upealta missä tahansa kodissa tai toimistossa.

Ruusut ovat punaisia

Helposti tunnetuin, käytetyin ja symbolisin kukka, ruusu hyväksytään usein rakkauden tai ainakin romantiikan merkiksi. Tämän vuoksi ruusukukkatapetti on ehkä itsestäänselvin valinta makuuhuoneeseen, sillä se lisää läheisyyttä ja intohimoa samalla kun se ylläpitää ihanaa auraa värien kiihkeydellä. Laadukas ruusukukkatapettivalikoimamme on viihtyisä ja monipuolinen, mikä tekee siitä optimaalisen sisustustarpeisiisi. Ota esimerkiksi hieno kohde Twilight Roses, joka on ainutlaatuinen, koska se ei kuvaa ruusuja niiden perinteisissä punaisissa sävyissä, vaan kuvattuna klassisessa mustavalkoisessa värissä, mikä edistää käsitystä siitä, että ruusut ovat kaikkien aikojen klassikko.

Kaikkea kukkien villiä puolta tapetilla

Kukat eivät rajoitu vain kauniisiin ja ystävänpäivään, vaan ne voivat olla myös reheviä ja kesyttämättömiä kukkivia kasveja, jotka saavat minkä tahansa huoneen heräämään eloon. Villien kukkien taustakuvan lisääminen kotiisi voi paitsi saada hymyn lähes kaikkien kasvoille, myös parantaa mielialaa, kuten sairaaloiden kukat, jotka auttavat potilaita toipumaan nopeammin. Luonnonkukkien uskomaton monimuotoisuus tekee siitä myös eräänlaisen yllätyksen olemalla arvaamattoman houkutteleva ja vangitseva. Wildflowers Lining the Trail - Bluegrey on ihmeellinen teos, kukkatapetti, joka voi hetkessä muuttaa olohuoneen, eteisen tai minkä tahansa muun tilan joksikin epätavalliseksi ja loistavaksi, sillä sen aavemainen värimaailma ja salaperäinen muotoilu kiehtovat ja provosoivat katsojaa.
Tuotetiedot