Lehdet

Olemme kaikki tietoisia siitä, että kasvit ovat olennainen osa ekosysteemiä, koska kaikki elämä maapallolla on suoraan tai välillisesti riippuvainen kasveista. Kasvin monista eri osisLue lisääta lehti on tärkein. Osittain tästä syystä Photowall on koonnut upean valikoiman lehtien taustakuvia luokasta kasvinosat. Valittavanasi on runsaasti erilaisia muotoiluja, värejä ja asiayhteyksiä. Tarjolla on kaikenlaisia taiteellisia tulkintoja, mutta yhteisenä teemana on mielenkiintoisuus, miellyttävyys ja tyylikkyys. Päätitpä sitten uudistaa kotiasi, työpaikkaasi tai vaikka vain virkistysaluetta, lehtien tapetit ovat ihanteellinen työkalu. Voit aina muokata valitsemiasi motiiveja niin, että ne sopivat nykyiseen tai suunniteltuun sisustukseen, erilaisiin värimaailmoihin ja muihin käyttämiisi sisustuskomponentteihin.

Lehtien tapetin merkitys

Sen lisäksi, että lehtien tapetit ovat ilmeisen visuaalisesti viehättäviä ja viehättäviä, tämä luokka valottaa myös sitä, miten arvostamme tätä kasvin osaa ja tietysti itse kasvia. Lehdet tarjoavat ravintoa ja ilmaa, jotta kasvi pysyy terveenä ja kasvaa, sillä lehdet ovat pohjimmiltaan kasvien ravintotehdas. Fotosynteesin avulla ne muuttavat valoenergian ravinnoksi yhdistämällä maaperästä peräisin olevan veden ja ilmasta peräisin olevan hiilidioksidikaasun sokeriksi. Lehdet "hengittävät" sisään hiilidioksidia ja "hengittävät" ulos happea huokosten eli stomata-aukkojen kautta, kuten niitä tieteellisesti kutsutaan. Yleisesti ottaen lehdet ovat vihreitä, kuten näet suurimmassa osassa lehdet-taustakuvia, joita meillä on varastossa sinulle. Happea vapautuu tuon edellä mainitun prosessin aikana, jota kutsutaan hengitykseksi. Lehtien tapetointi tiloissasi ei ole vain miellyttävää, vaan myös opettavaista ja edustavaa sen suhteen, miten välität ja arvostat ympäristöä. Voit jopa yhdistää nämä lehtitapetit oikeisiin kasveihin, jotta voit todella näyttää viherpeukalosi.

Alaluokka

Lehdet-tapetit-kategorian sisällä on pienempi taso nimeltä Palm Leaves. Tämä lehtityyppi luokitellaan trooppisiin ja varjostaviin lehtiin. Nämä ovat enimmäkseen valtavia lehtiä, jotka vangitsevat kaikki valon fotonit, jotka saattavat päästä metsänpohjaan korkeiden latvusten ja monien kasvillisuuskerrosten läpi. Kasvit, joilla on tällaisia lehtiä, ovat yleensä tummanvihreitä, ja niissä on runsaasti klorofylliä, jotta ne voivat maksimoida fotosynteesin. Voit nähdä tämän lehtien taustakuvissa, kuten Twilight Palms II tai Jungle Leaves. Tässä lehtirykelmässä taustakuvassa saatat huomata myös joitakin huomattavia vierailijoita eläinten ja ihmisten muodossa. Exposive on tästä kaunis esimerkki, jossa yhdistyvät lehtitapetin kauneus ja upea hahmo. Tämäntyyppinen seinäkoriste voi muuttaa koko huoneen visuaalisen painon ja tasapainon. Jos haluat jotain hienovaraisempaa, tutustu kauniiseen motiiviin Piece of Paradise - Viridescent. Se on yksinkertainen, mutta se rokkaa ehdottomasti!

Lehtien tapetti kaikille

Kun edellä mainittu värien ja kuvioiden monimuotoisuus sekä huomattavat vierailijat eläinmaailmasta ovat mukana, saat näissä lehtien tapeteissa ihanteellisen sisustusvälineen lasten tiloihin. Sympaattisilla hahmoilla ja lämpimillä väreillä voi olla myönteinen vaikutus lapsen henkiseen hyvinvointiin, minkä lisäksi ne ovat hauskoja ja mielenkiintoisia, opettavaisuudesta puhumattakaan. Mikä tahansa lapsen makuuhuone, opiskelualue tai leikkitila hyötyisi lehtien tapeteista huoneissaan. Into the Jungle voi kannustaa heitä kiinnostumaan enemmän luontoäidistä ja panostamaan siihen. Papukaijaystävät - Sepia voi kasvattaa kiintymystä lintuihin ja lajien säilyttämiseen. Lehtien tapetilla voi olla niin myönteinen ja opettavainen vaikutus lapseen, mikä lupaa hyvää planeettamme tulevaisuuden kannalta.
Tuotetiedot